g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2014 Alinuta si Bula se jucau impreuna. Alinuta citea si Bula se juca cu prastia. Bula o lovise pe Alinuta cu prastia in cap si spuse: - Headshot!!! Alinuta luase cartea si trase una cu ea peste fata lui Bula: - Facebook!!! Hai bre Geoneeeee, Alinuta si Bula pffffffffff ! Zi si tu Senya si Oana Eliza
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Doi bancheri G2br13l si Talibanu discuta: - Tie pot sa-ti spun, ca esti fratele meu zice G2br13l . Vreau sa ma combin cu una Loredana Adell . Crezi ca o sa am sanse mai mari daca ii spun ca am 55 de ani in loc de 65? - O sa ai sanse mult mai mari daca ii spui ca ai 85! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Cu ocazia jubileului reginei Marii Britanii doi prieteni, un englez si un chinez se plimbau impreuna prin Londra. -Uita-te la toate steagurile astea! Imi umplu sufletul de mandrie patriotica! -Dar Chan, tu esti chinez iar astea sunt steaguri britanice! -Da? Da` ia uite-te tu la etichete… 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Andreea Deea barfeste cu Denisa Deni : - Inchipuieste-ti draga, Talibanu m-a invitat la el sa ascult un CD, dar patul scartia asa de tare ca abia se auzea muzica! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Loredana Adell , dimineata, la micul dejun, il cearta pe sotul ei G2br13l : – Ia uite, vecinul nostru Johnholmes , toata noaptea face dragoste cu vecina ( Ella13 ) ! Tu de ce nu faci ca el ? G2br13l , linistit, citind ziarul, raspunde: – Draga mea, pai cum as putea sa fac, daca eu nici macar nu o cunosc? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Talibanu disperat se plange medicului: - Domnule doctor, nu mai stiu ce sa mai fac! Sotia mea tot ramane mereu insarcinata. -Nu folositi metoda calendarului? - Ba da, dar fara efect. - Anticonceptionale? - Ba da, dar degeaba. - Prezervativ? - Ba da, dar tot a ramas. Exasperat, doctorul il sfatuieste: - Atunci, nu o mai fute - Am incercat si asa, dar tot ramane… 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Crissu explica instantei cum s-au petrecut lucrurile: - Domnule judecator , sa vedeti, m-a legat la ochi, pe urma mi-a legat mainile. Atunci… eu imediat am desfacut picioarele ca sa nu mi le lege si pe alea… 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 O baba statea in autobuz, in fata domnisoarei Crissu care avea fusta foarte scurta. Baba, la un moment dat, se apleaca spre Crissu si ii sopteste: - Draga mea, pe vremea mea se spala, nu se aerisea.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 Senya_G la doctor: - Ziua buna, domnisoara doctor Oana_Eliza - Cu ce te pot ajuta, Senya ? - Nu stiu cum sa va spun… nu pot face dragoste. - Se rezolva Senya, nu fi necajit, uite iti dau reteta asta, scoti medicamentele, iei cate una in fiecare seara si te intorci peste o saptamana sa vedem cum a fost. Se intoarce Senya_G peste o saptamana si Oana_eliza il intreaba direct: - Este vreo schimbare in bine Senya?! - Nimic… - Ti-am prescris cele mai tari medicamente, trebuia sa mearga… uite cum facem! Eu ma asez colo pe pat, ma dezbrac si ia incearca sa vedem ce se intampla! S-a infierbantat Senya_G , s-a apucat repede de treaba si i-a tras-o Oanei_Eliza de i-a sarit boneta. - Ei vezi, Senya, ca poti!? - Pai aicea pot, da acasa n-am cu cine… 1
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2014 bune bancurile Gabitzule
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2014 bune bancurile Gabitzule Mai are taticu in tolba destule Dar urmatoarea serie maine cand ajung la birou ( ce mai munceste unii )
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Andreea Deea barfeste cu Denisa Deni : - Inchipuieste-ti draga, Talibanu m-a invitat la el sa ascult un CD, dar patul scartia asa de tare ca abia se auzea muzica! si acum barfim 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 si acum barfim Sa te invit si eu la un CD ?
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Sa te invit si eu la un CD ? dar depinde...
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Avocatul Gabriel se casatoreste cu Andreea Deea care divortase de 5 barbati. In noaptea nuntii Andreea ii spune sa aiba grija de ea pt ca e virgina. Sotul, extrem de uimit ii cere explicatii: - Cum ? Cand ai fost maritata de 5 ori ?! - Pai, stai sa-ti explic: Sotul 1 Senya: de la Finante si Administratie, credea ca stie cum, dar nu era sigur ca e chiar treaba lui; Sotul 2 obiectiv: lucra in marketing. Chiar daca avea un obiect, nu stia cum sa-l amplaseze; Sotul 3 Lubric : psihiatru, nu stia decit sa vorbeasca despre asta; Sotul 4 john : ca ginecolog, nu facea decit sa se uite; Sotul 5 Gyo: era pasionat de timbre, tot ce facea nu era decit sa ...Ei, de asta chiar mi-e dor! Dar acum m-am maritat cu tine si chiar sint destul de excitata! - Bine, spuse sotul Gabriel, dar de ce m-ai luat pe mine? - Cum 'de ce'? Pai esti avocat, nu? De data STIU ca o sa ma... nenorocesti. 3
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 5, 2014 ... ... ... Sotul 3 Lubric : psihiatru, nu stia decit sa vorbeasca despre asta; ... ... ... Sa vezi tu ce ti-oi povesti la vara... amintiri din privata! Prietenii stiu despre ce e vorba! 1
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 V_ships se duce sa-si faca controlul medical anual. Doctorul G2br13l îi asculta inima cu stetoscopul si începe sa se mire: -Oh oh! V-ships îl întreaba pe G2br13l: -Care-i problema? -Pai, spune el, aveti un murmur la inima. Fumati? -Nu, spune V_ships. -Beti mult? -Nu. -Viata sexuala aveti? -Da, bineinteles! -Pai atunci, spune G2br13l, mi-e frica cu murmurul asta sa nu faceti vreun infarct, asa ca va trebui sa renuntati la jumatate din ea. Uitându-se perplex la G2br13l , V_ships spune: -Care jumatate – privitul sau gânditul? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Senya_G vine acasa si-i spune soacrei: - Toarna-mi 50 de palinca. - Te-ai trosnit la cap? - Pentru asta iti dau 50 lei! Soacra a fost de acord si-i toarna. - Mai toarna-mi 50… - Asta deja e culmea! - Iti dau o suta… Soacra a luat banii si-i mai toarna un pahar. - Hai mama sa bem impreuna. Iti mai dau 200! Soacra s-a asezat la masa si au inceput sa bea impreuna. - Auzi, mama, hai sa-ti ard una peste ochi! - Esti un nesimtit. Cum iti permiti? - Iti dau 300! Soacra a fost de acord iar ginerele i-a ars o palma de-a intors-o cu picioarele in sus. In acest moment suna telefonul. Senya_G ridica receptorul iar la celalalt capat al firului sotia: - Dragul meu, i-ai dat mamei pensia? - Tocmai ce-am terminat. … 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Senya_G se intoarce suparat de la o inmormantare. Johnholmes il intreaba: - Ce-ai mai Senya? - N-am mai nimic, dar astia de la inmormantare sunt niste nesimtiti. - De ce mai Senya ? - Pai, cand au pus muzica numai eu am dansat.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 G2br13l mergea acasa cu autobuzul. Inghesuiala mare de tot pe ruta aia. La un moment dat se adreseaza catre domnisoara Andreea Deea : - Domnisoara ati vrea sa va tineti de bara de sus? Ca bara de jos coboara la prima . 1
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 G2br13l mergea acasa cu autobuzul. Inghesuiala mare de tot pe ruta aia. La un moment dat se adreseaza catre domnisoara Andreea Deea : - Domnisoara ati vrea sa va tineti de bara de sus? Ca bara de jos coboara la prima .vreau sa ma tin de bara ta:)) :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum