johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2013 number 2! sa divina asta un trend???!!!
amelie Reputație: 40 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2013 Domnilor, cata cultura, cata inteligenta, cata eleganta .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2013 saorma, ivan, nu va simtiti si voi? ivane si cum naiba iti mai spui, nu cereai tu dovezi? nu au fost suficient de concludente? cred ca am vazut ce sprijini tu si cam ce produci tu pe aici!!! am vazut si stilul tau literar si am tras unica concluzie disponibila fata de ce esti tu! citatul asta nu-ti apartine???? Mai om fara pula sculata tu nu ai inteles ca multi au boala DOVEZI ODOROGEA, VREM DOVEZI BAHHHHHHHH tu esti invitat acolo pe post de CLOVN nu altceva, cand unu pleaca la wc tu esti primul care da drumu la barfa despre respectivul, MINCINOSULE, PARSIVULE, PERVERSULE ai trait in umbra lui Afriq, alt mitic al forumului, te dai servetel la toate pizdele pentru amicitia pe care o ai cu el .....
BubuLinu69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Ghimpata Oras:Ghimpata Postat Noiembrie 1, 2013 Homelesse,iete al dreacu cum te facusi tu justitiarul site-ului:))Te-a trecut manelistu la prima sau depui efortul asta de dragul comunitatii?Eu unul m-as rebrandui in gura ta,dar cu conditis sa n-o ai plina cu pufuleti.p.s mai baga-ne un gif de-te dracu ca abia ce te-ai obisnuit cu ele:))
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2013 .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2013
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2013
JackBlack Reputație: 1026 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2013 Domnilor, cata cultura, cata inteligenta, cata eleganta . http://media1.giphy.com/media/dSyJLZoFWLhpC/giphy.gif
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 1, 2013
doixdoi Reputație: 941 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2013 Fapt observat de cateva ori si confirmat aseara:"mincinosul,parsivul,perversul,tantalaul senior" picon are cel mai mare carling la fete,a fost mereu in centrul lor,nu l-au lasat o clipa sa respire.Sa ne traiesti coane !!!
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 2, 2013 saorma, ivan, nu va simtiti si voi?Simt un miros de blue cheese...johnny ai fost tare activ vad. Bravo, te indrepti cu pasi repezi si impiedicati catre titulatura de "al mai coca de pe forum". Du-te ia-ti niste nutline si-un pet la 2 jumate' si vb cu "tovarasii" imbracati in maieu si slapi. Fii cinstit, tu ai tatuaj tribal sau te gandesti sa-ti faci?
Avocatul.Diavolului Reputație: 8 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:in mintea multora Oras:in mintea multora Postat Noiembrie 2, 2013 Buna seara dragii mei, Am vrut sa citez mai mult, insa mi-sa facut greata... Orice comentariu este inutil. Ceva mai patetic si mai gtoesc nu cred sa fi vazut de mult. Exempul concret de piconeala, putin spus, este picon in esenta sa....
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2013 http://nimfomane.com/forum/topic/16703-randuri-catre-userul-picon/
Clontosul Reputație: 535 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 9, 2013 , dar ti-au fost povestite de singurul tau... prieten, sa-i zic, batranul celalalt, il stii tu, cel a carei principala reusita pana la 55 de ani este ca are o pula groasa, http://www.youtube.com/watch?v=zyCMuJmxKJ8
Sexything Reputație: 11039 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Noiembrie 9, 2013 Oare cand vor inceta razboaiele (virtuale) inutile intre useri?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2013 Postat Noiembrie 9, 2013 Oare cand vor inceta razboaiele (virtuale) inutile intre useri? Din pacate.........niciodata
Clontosul Reputație: 535 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 9, 2013 Oare cand vor inceta razboaiele (virtuale) inutile intre useri? http://www.youtube.com/watch?v=qUqcobHUHNE
BubuLinu69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:Ghimpata Oras:Ghimpata Postat Noiembrie 9, 2013 Fara razboi,viata e pustiu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum