juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Martie 30, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Martie 30, 2021 Acum 47 minute, adamspencer a spus: Suge bine fata, clujenilor? Aha 🤦🏼♀️
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Martie 31, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Martie 31, 2021 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă vă aștept 🤗♥️☕️
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Martie 31, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Martie 31, 2021 La 25.03.2021 la 19:47, sido a spus: Bai prostanacule ce esti, fatalau esti tu...Ce sa ajunga unii pe aici? Eu nu ma lingusesc bai tembelule si poate am vazut mai multa pizda de cat tine si Da platesc dar si stiu la cine platesc ,daca tu mergi la unele fete si platesti pt cine stie ce servicii simple si pe viteza sau la centuriste si esti multumit ce ti sa oferit de acei bani e treaba ta, eu merg la Julia pt ca stiu ce poate oferi de acei bani iar tu ce treaba ai de acolo daca mie imi plac anumite fete de aici si imi place sa merg la ele, este alegerea mea si la cine dau banii iarasi e alegerea mea nu trebuie sa te bagi tu in seama sa scri de unul si de altul la cine merge sau pe cine cheama , e strict treaba fiecaruia. Deci veziti de ale tale Fără cearta 🤗 vin in fiecare oraș nu e o problema 🤗🤗 1 1
cucubau86 Reputație: 387 Postat Martie 31, 2021 Oras:alba Oras:alba Postat Martie 31, 2021 Acum 1 minut, juliaxjulix a spus: Fără cearta 🤗 vin in fiecare oraș nu e o problema 🤗🤗 Bună Iulia 🙃 Vezi ca ne-am notat, ca ai zis ca ajungi in fiecare oras 😋 Pupici de la Deva😘 1
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Martie 31, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2021 ✈️Bucuresti🤞 1
sculadecal Reputație: 41 Postat Martie 31, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Martie 31, 2021 Buna, în ce oraș ajungi după ce termini Clujul? 😁
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2021 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă vă aștept 🤗♥️☕️(Ultimele 3 zile ) 🤗🤗
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2021 Acum 21 ore, sculadecal a spus: Buna, în ce oraș ajungi după ce termini Clujul? 😁 Oradea
adamspencer Reputație: -51 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 Vad ca e bun lapticul de la Cluj, de stai atat. 1
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 2, 2021 Bună dimineața dragilor sunt disponibilă va aștept să începem weekendul împreuna ☕️☕️🤗 (ultimele doua zile )
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 2, 2021 Acum 11 ore, adamspencer a spus: Vad ca e bun lapticul de la Cluj, de stai atat. Îți pun intr-o sticlă ?😁nu cred ca au rost comentariile de genul
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 3, 2021 Bună dimineața dragilor ultima zi în oras vă aștept pupici sunt disponibilă
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 3, 2021 La 31.03.2021 la 13:36, cucubau86 a spus: Bună Iulia 🙃 Vezi ca ne-am notat, ca ai zis ca ajungi in fiecare oras 😋 Pupici de la Deva😘 E in plan
cucubau86 Reputație: 387 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:alba Oras:alba Postat Aprilie 3, 2021 Acum 1 minut, juliaxjulix a spus: E in plan Ceau 🙃 Numa vesti bune în ultima vreme 😉 Oricand esti bine venita...noi te asteptam cu drag 💋
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 21, 2021 Bună dragilor as avea nevoie de puțin ajutor doresc sa ajung la voi dar as avea nevoie de ajutor . Aștept mesaje pupici
boieru Reputație: -378 Postat Iunie 21, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 21, 2021 Vin eu după tine... Unde ești? 😁 1
Baddboykills Reputație: 48 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2021 1 oră în urmă, juliaxjulix a spus: Bună dragilor as avea nevoie de puțin ajutor doresc sa ajung la voi dar as avea nevoie de ajutor . Aștept mesaje pupici Esti julia aia pe care o cunosc eu, cu oralul ala adanc sau te confund?🤔 1
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 21, 2021 1 oră în urmă, boieru a spus: Vin eu după tine... Unde ești? 😁 1 oră în urmă, boieru a spus: Vin eu după tine... Unde ești? 😁 Ajung eu in zona de luni
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 21, 2021 Acum 12 minute, Baddboykills a spus: Esti julia aia pe care o cunosc eu, cu oralul ala adanc sau te confund?🤔 Nu cred că mă confunzi 🤗
Baddboykills Reputație: 48 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2021 Acum 4 minute, juliaxjulix a spus: Nu cred că mă confunzi 🤗 Nu crezi sau sigur te confund?🤔 cu celalalt cont am scris ceva pe aici, deci mai mult ca sigur esti cea pe care o cunosc eu🤔🧐
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 21, 2021 Acum 19 minute, Baddboykills a spus: Nu crezi sau sigur te confund?🤔 cu celalalt cont am scris ceva pe aici, deci mai mult ca sigur esti cea pe care o cunosc eu🤔🧐 Pai eu sunt 😅🤗😂
Baddboykills Reputație: 48 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2021 Acum 5 minute, juliaxjulix a spus: Pai eu sunt 😅🤗😂 Nah ce sa zic, bine te-am regasit, sper sa ne revedem cand vei reajunge pe minunatele noastre meleaguri clujene😏
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 21, 2021 Dragilor DE LUNI AJUNG IN ORAȘ (28 )
Maximusm89 Reputație: -18 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Pizdeia! Tara fara prosti. Oras:Pizdeia! Tara fara prosti. Postat Iunie 21, 2021 Acum 37 minute, Baddboykills a spus: Nu crezi sau sigur te confund?🤔 cu celalalt cont am scris ceva pe aici, deci mai mult ca sigur esti cea pe care o cunosc eu🤔🧐 asta doar trebuie lasat. in prostia lui , daca-l lasai omu' spune tot. cum merge la fete si isi face laba. cum se logheaza de pe userii unor fete. cum confunda locatiile.:)))))) e terbil de prost acest jeg uman. daca ar fi sa las la o parte 'rautatile' si sa va zic adevarul gol golut, e evident ca omu' e pe substante aproape tot timpul. un prajit. si in prajala asta isi da filme. cum e el cel mai iubit dintre curvari. cum fute el nu fute nimeni. si cum absolut fara exceptie excortele ar trebui sa-i multumeasca ca merge si le fute. de fapt aici intra in conflict. ca prostu isi imagineaza ca el ar trebui sa primeasca bani nu sa dea. eu cand v-am zis ca e bolnav m-am bazat pe niste 'semne' evidente.:). P.S. prostane corect e "de pe celalat cont" . e greu cu prepozitiile astea:" cu , de, despre , de pe, etc".
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 27, 2021 Buna seara Dragii mei ! :* 🪄Programul meu pentru săptămana aceasta este : ⏰Luni -Joi 9:00 - 21:00 📩 Metoda de contact pentru programări : WHATSAPP +40 (756) 566 065 ‼️Nu Răspund la apelurile telefonice(telefonul Închis permanent ) 🚧Rugămintea mea este sa specificați pana la ce ora vă pot Răspunde , sa-mi Spune-ți va rog ziua Si ora când doriți sa ne vedem . 🏡Locația este : AVV110(Alexandru Vaida Voievod nr 110) . 🎁CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlniri . ‼️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela mai ales după modul în care mi se solicita o întâlnire . ‼️Ma adresez doar acelor Domni care au citit despre mine, nu răspund mesajelor legate de servicii și preț! Serviciile mele sunt : Oral neprotejat in funcție de igiena ( Deep , fuck face , troath fuck) Normal protejat( diverse pozitii) ¦69 Finalizări ✨¦‹orală (50 extra ) ¦✨‹ faciala ✨¦‹corporală ✨¦‹GFE ❌Nu accept ❌anilingus nu accept nu ofer ❌nu fac fantezii ❌dirty talk nu ofer nu accept ❌Nu fac dominare nu accept ❌anal nu fac ❌persoanele in stare de ebrietate accesorii sau bile ❌Mărimile mari peste 20 cm ‼️DACÄ‚ nu vă mai răspund nu insistați inseama ca nu simt o compabilitate 🎁Cadoul :150/300 ✨150 (30 de min) ✨300 (60 de min) ✨Finalizare orală 50 extra
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum