MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 19, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 19, 2022 19 minutes ago, MARY81 said: Putin ma interesează ... Cum vine aici Putin?🙄 1 1 1
Vizitator vasile_69_69 Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 1 hour ago, MacArthur said: Cum vine aici Putin?🙄 Cu barca boss 😂
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 Genul programului: comedie ! Din ciclul: "Ce vraji a mai facut bruneta ?" 🤣😆
DJbobo09 Reputație: -15 Postat Iunie 19, 2022 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 19, 2022 Mulțumesc Petrov99 Chiar m-ai ajutat enorm
Vizitator maradona10 Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 La 23.05.2022 la 12:18, maradona10 a spus: la capitolul discreție față de client e repetentă Stai jos, ai nota 2 Mi-e nu-mi miroase bine deloc fapt pentru care nu am să mai calc pe la ea în veci. Concluzia o trageți voi. Asta am spus acum circa o lună în urmă
DJbobo09 Reputație: -15 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 20, 2022 La 17.06.2022 la 11:03, MARY81 a spus: În primul rand eu nu bârfesc fiecare poveste cu care fiecare client vine în parte ,nu ma interesează viata lui personala . Respect fiecare client în parte Ba da "japiță" ordinară Te știu de când ai venit în Galați plină de figuri cu aere de vedetă și o sugeai cu prezervativu pe 300 lei h locația D3 parter la Neacsu pe Brăilei, In spate la Mall Dunărea.
DJbobo09 Reputație: -15 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 20, 2022 La 19.06.2022 la 17:39, DJbobo09 a spus: MARY81 te rog să ne spui cum de s-a ajuns aici? De ce mai mulți foști și actuali clienți cunosc detalii unii despre alții De ce faci treburile astea? Ce urmărești? De ce î-ți provoci clienții între ei prin oferirea unuia sau altuia descrieri și detalii personale? Este ultima dată când te mai întreb aici? De ce au ajuns alții să știe că eu am fost la tine? Sunt sigur că maimuțoiul ăla blond cu Mercedesul gri cu numere de BG, cu care te plimba de mână și care ne pupă în pulă se uită acum
cipi80 Reputație: -6 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 21, 2022 Bună ziua, observ ca sunteți supărați pe ea, eu unul am fost zilele trecute la ea și chiar m-am simțit excelent. A avut o atitudine buna pro client, un oral ca la carte, un normal în diferite pozitii. Chiar o recomand, este cu mult peste alte domnișoare de prin zona. Un minus ar fi locația fără AC Spor sa aveți 1 1
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 22, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 22, 2022 Acum 14 ore, cipi80 a spus: Bună ziua, observ ca sunteți supărați pe ea, eu unul am fost zilele trecute la ea și chiar m-am simțit excelent. A avut o atitudine buna pro client, un oral ca la carte, un normal în diferite pozitii. Chiar o recomand, este cu mult peste alte domnișoare de prin zona. Un minus ar fi locația fără AC Spor sa aveți Salut. In care categorie te afli? Termini in 1 min, gog mic, extra platnic sau gog mare? Eu cu terminat sub 1 min si cu gog microscopic cred as fi mai favorizat decat voi toti la un loc 💀🤣 3
cipi80 Reputație: -6 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 Acum 9 ore, kitkatlove a spus: Salut. In care categorie te afli? Termini in 1 min, gog mic, extra platnic sau gog mare? Eu cu terminat sub 1 min si cu gog microscopic cred as fi mai favorizat decat voi toti la un loc 💀🤣 Vrei sa ii cânți ceva lui gogu la fluier, poate iesa din cufăr? Avea dreptate ea ca a văzut și cu gogu cât unghia de mic, bine că ești un bărbat asumat 😊 1
DJbobo09 Reputație: -15 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 22, 2022 Acum 14 minute, cipi80 a spus: Avea dreptate ea ca a văzut și cu gogu cât unghia de mic, bine că ești un bărbat asumat 😊 Nu ți-a arătat și poza celui ce o are asa mică? 🤦 De pe aici am aflat că are astfel de practici,ba mai mult într-o descriere mă regăsesc și eu
cipi80 Reputație: -6 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 Acum 36 minute, DJbobo09 a spus: Nu ți-a arătat și poza celui ce o are asa mică? 🤦 De pe aici am aflat că are astfel de practici,ba mai mult într-o descriere mă regăsesc și eu Să stii chiar mi-aș fi dorit să vad fața de dur a celui cu gogu invizibil 🤣 1
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 22, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 22, 2022 Acum 59 minute, cipi80 a spus: Vrei sa ii cânți ceva lui gogu la fluier, poate iesa din cufăr? Avea dreptate ea ca a văzut și cu gogu cât unghia de mic, bine că ești un bărbat asumat 😊 Te-am intrebat frumos, in concordantele descrise de maradona ce apartin titularei, si se pare ca te-ai aprins 🤣 Coae, mai prind 2-3 scobetari ca tine, ajung iar sa ma iau de gergin degeaba crezand ca el comenteaza de pe un alt cont. Sau Todixx. Sau Delfinutza. Mai incetati drq, va credeti zei, dar nici n-ati iesit din pantece. Degeaba aveti 30-40-50-60 de ani, ca tot in pantece va aflati. Daca erai om cu capul pe umeri, citeai de 3 ori ce am scris si nu incepeai cu scobetariile astea, nu te-am insultat, te-am intrebat pe unde te afli, ca sa confirm cele spuse de maradona. Deci, alt copil, te asteptam sa cresti. Daca te-ai simtit jignit, pot doar sa denot din situatia de fata prin eliminare ca: - Nu esti extra platnic. - Nu esti cu gogu' mare altfel nu lasai recenzie pozitiva. - Nu te ataci la gog mic, deci cel mai probabil il ai mediu, nu e treaba mea, e in criteriile titularei. Deci, in concluzie termini intr-un minut. 💀 2
gergin Reputație: -74 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 Abia ma descurc cu un cont =))) 1
cipi80 Reputație: -6 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 1 oră în urmă, kitkatlove a spus: Te-am intrebat frumos, in concordantele descrise de maradona ce apartin titularei, si se pare ca te-ai aprins 🤣 Coae, mai prind 2-3 scobetari ca tine, ajung iar sa ma iau de gergin degeaba crezand ca el comenteaza de pe un alt cont. Sau Todixx. Sau Delfinutza. Mai incetati drq, va credeti zei, dar nici n-ati iesit din pantece. Degeaba aveti 30-40-50-60 de ani, ca tot in pantece va aflati. Daca erai om cu capul pe umeri, citeai de 3 ori ce am scris si nu incepeai cu scobetariile astea, nu te-am insultat, te-am intrebat pe unde te afli, ca sa confirm cele spuse de maradona. Deci, alt copil, te asteptam sa cresti. Daca te-ai simtit jignit, pot doar sa denot din situatia de fata prin eliminare ca: - Nu esti extra platnic. - Nu esti cu gogu' mare altfel nu lasai recenzie pozitiva. - Nu te ataci la gog mic, deci cel mai probabil il ai mediu, nu e treaba mea, e in criteriile titularei. Deci, in concluzie termini intr-un minut. 💀 Mare povestitor **spam editat** cu pula mică mai ești, dar esențele tari se țin în sticluțe mici! 1
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 22, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 22, 2022 Acum 3 ore, cipi80 a spus: Mare povestitor **spam editat** cu pula mică mai ești, dar esențele tari se țin în sticluțe mici! https://esexshop.ro/produs/gel-pentru-intarzierea-ejacularii-long-love50-ml-5b898c50 💀 2
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2022 Postat Iunie 22, 2022 Just now, kitkatlove said: https://esexshop.ro/produs/gel-pentru-intarzierea-ejacularii-long-love50-ml-5b898c50 💀 NU folosi tampenie de tipul asta, iti anesteziaza toti nervii din zona de nu mai ajungi sa ai nicio senzatie, nici cand vrei sa futi, nici cand vrei sa dai o laba, nimic. E bun dar nu prea ! C'mon guys, sunt alte metode mult mai bune ca sa te tina mai mult decat porcariile astea gen spray, poppers & co.
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 22, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 22, 2022 Acum 41 minute, Un_Nimeni a spus: NU folosi tampenie de tipul asta, iti anesteziaza toti nervii din zona de nu mai ajungi sa ai nicio senzatie, nici cand vrei sa futi, nici cand vrei sa dai o laba, nimic. E bun dar nu prea ! C'mon guys, sunt alte metode mult mai bune ca sa te tina mai mult decat porcariile astea gen spray, poppers & co. Corect, dar voiam sa-l ajut pe grogu, ca el e la pubertate... Daca ea "Are vreo 10-15 de-astia si isi deschide afacere "🤣 @maradona10 Observi ce am vrut sa evidentiez eu in posturile mele bazat pe realitatea pe care ai descris-o si cu ce a raspuns vanzatorul asta de parfumuri? 2
gergin Reputație: -74 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 Acum 6 ore, kitkatlove a spus: Te-am intrebat frumos, in concordantele descrise de maradona ce apartin titularei, si se pare ca te-ai aprins 🤣 Coae, mai prind 2-3 scobetari ca tine, ajung iar sa ma iau de gergin degeaba crezand ca el comenteaza de pe un alt cont. Sau Todixx. Sau Delfinutza. Mai incetati drq, va credeti zei, dar nici n-ati iesit din pantece. Degeaba aveti 30-40-50-60 de ani, ca tot in pantece va aflati. Daca erai om cu capul pe umeri, citeai de 3 ori ce am scris si nu incepeai cu scobetariile astea, nu te-am insultat, te-am intrebat pe unde te afli, ca sa confirm cele spuse de maradona. Deci, alt copil, te asteptam sa cresti. Daca te-ai simtit jignit, pot doar sa denot din situatia de fata prin eliminare ca: - Nu esti extra platnic. - Nu esti cu gogu' mare altfel nu lasai recenzie pozitiva. - Nu te ataci la gog mic, deci cel mai probabil il ai mediu, nu e treaba mea, e in criteriile titularei. Deci, in concluzie termini intr-un minut. 💀 Mai in gluma mai in serios iar de iei de pula mea…chiar nu poți sa ma eviti?
gergin Reputație: -74 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 22, 2022 Cand tu esti muit de tot publi24…amator de limbi ..vezi cumetre ca unde ai dat limbi ca un erou..eu si mulți altii am dat fără prezervativ. Da tu esti cineva aici pe forum ai dreptul sa iei pe toții la misto pe altii ii faci bosketari dar tu esti un muit .un baiat cu crapatura
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 22, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 22, 2022 Acum 3 ore, gergin a spus: Cand tu esti muit de tot publi24…amator de limbi ..vezi cumetre ca unde ai dat limbi ca un erou..eu si mulți altii am dat fără prezervativ. Da tu esti cineva aici pe forum ai dreptul sa iei pe toții la misto pe altii ii faci bosketari dar tu esti un muit .un baiat cu crapatura Am trezit pasaroiul 🤣🤣🤣🤣 Ok, sa incerc sa vorbesc frumos, dar degeaba. Cand zic de cipi, e pentru ca maradona a spus clar si raspicat care sunt criteriile de selectie de clienti a titularei. Iar eu am intrebat, POLITICOS, unde se incadreaza in acele criterii de a lasat recenzie pozitiva, pentru ca ce spune domn Maradona pare sa fie adevarat. Iar cipi nu a raspuns chiar pozitiv, motiv pentru clar am fost sarcastic. Da, frate, imi place sa dau limbi. Ce daca tu ai futut, apa spala tot. Am gogu' mic, sunt feminin, dau limbi, dar sunt un barbat asumat, astea sunt placerile mele, imi place pizda. Ti-e ciuda ca nu dai si tu limbi sau ca n-ai gogu mai mic🤣? E vreo problema? Cum imi zici mie ca sunt gay cand am recenzii la PIZDE mai multe decat ai futut tu pizde toata viata ta? Care e logica afirmatiilor tale? 3
cipi80 Reputație: -6 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 23, 2022 Acum 13 ore, Un_Nimeni a spus: NU folosi tampenie de tipul asta, iti anesteziaza toti nervii din zona de nu mai ajungi sa ai nicio senzatie, nici cand vrei sa futi, nici cand vrei sa dai o laba, nimic. E bun dar nu prea ! C'mon guys, sunt alte metode mult mai bune ca sa te tina mai mult decat porcariile astea gen spray, poppers & co. Corect, puta mica asta cred ca la luat pe cale orala pentru limbi, dacă nu are cu ce satisface o femeie cu siguranță nu îl mai primești. Și femeia este pe treaba dar vrea și placere 1
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 Bai sa-mi bag picioru' ! La cat de laudat este aspectul fizic si prestatia Brunetei, mai ca ma faceti sa-i trag o vizita! Nu stiu cine-i PR-ul ei, dar face o treaba pe cinste, nici macar Giulia Sabrina nu are un asemenea marketing (bine, acolo nici nu ar fi nevoie, aia e la nivelul penthouse la ultimul etaj de zgarie-nori cu vedere la plaja Copacabana) ! 🤣
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 23, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 23, 2022 Acum 6 ore, cipi80 a spus: Corect, puta mica asta cred ca la luat pe cale orala pentru limbi, dacă nu are cu ce satisface o femeie cu siguranță nu îl mai primești. Și femeia este pe treaba dar vrea și placere Pai, ii face placere ca are fraieri ca tine care dau bani pe 2 min de futut 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum