payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 9, 2020 Am spatiu cu pula printre dintisorii tai , numai sa nu ma musti , ca-ti dau un capac de brusc iti scapa pe beregati Daca nu , o frec si de gingiile tale pana obosesti tot dand din cap . Bataitule !!!Tu nu ai pula bai RATATULE, ai doar bătături în palma și pe limba muistule! 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 9, 2020 Esti homosexual sau doar "vampir" de baietei ?? Altfel nu vad rostul intalnirilor tale permanente de ani de zile cu barbati de aici Esti pasiv sau activ ??....babalaule 1
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 9, 2020 Esti homosexual sau doar "vampir" de baietei ?? Altfel nu vad rostul intalnirilor tale permanente de ani de zile cu barbati de aici Esti pasiv sau activ ??....babalaule Cand voi ajunge atât de idiot ca și tine, sper sa nu mai trăiesc! Asa ceva nu este însă posibil, ești mai prost decât prevede natura! 1 4
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 9, 2020 Esti homosexual sau doar "vampir" de baietei ?? Altfel nu vad rostul intalnirilor tale permanente de ani de zile cu barbati de aici Esti pasiv sau activ ??....babalaule Stiuuuuu, adevărul te doare muritorule de foame! 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2020 Miky, bă muie, aduci bă dovezile alea?Târâ-mi-aș coaiele prin coliva ta de debil! 2 3
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 9, 2020 Miky, bă muie, aduci bă dovezile alea?Târâ-mi-aș coaiele prin coliva ta de debil!Ce dovezi sa aducă infractorul asta? Stai ca aduc eu dovezi cu minciunile lui, este un mitoman! 2 3
forever young Reputație: 150 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Octombrie 9, 2020 Ce dovezi sa aducă infractorul asta? Stai ca aduc eu dovezi cu minciunile lui, este un mitoman! Pune dovezile!
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 Cam are sens ce spun oamenii ăștia 1
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 E mult mai lung clipul, da' iutubu l-a flituit repede. Îl găseşti pe bitchute.
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 12, 2020 Pune dovezile!Sugi pula, nu este vreun dubiu clonatule! 3
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 E mult mai lung clipul, da' iutubu l-a flituit repede. Îl găseşti pe bitchute.Nu știu ce e bitchute, da' o să caut 1
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2020 Filofteu stie.... el stie adevarul despre covid....aveti cuvantul d.nle Filofteu...Vreau sa zambesc. 1
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Aici. https://www.bitchute.com/video/P96OL4wULRbn/ Acu' numa Dumnezeu ştie cine are dreptate. 2
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2020 Ce dovezi sa aducă infractorul asta? Stai ca aduc eu dovezi cu minciunile lui, este un mitoman! mamăăăă da ce imi place cu voi aici ...Am facut testul covid sunt POZITIV.Care doreste pot sa il imprumut cu bacteria.Nu percep taxa e gratis 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 Aici. https://www.bitchute.com/video/P96OL4wULRbn/ Mersi frumos Cam are sens ce zic oamenii ăștia în clip Acu' numa Dumnezeu ştie cine are dreptate. 1
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 12, 2020 mamăăăă da ce imi place cu voi aici ...Am facut testul covid sunt POZITIV.Care doreste pot sa il imprumut cu bacteria.Nu percep taxa e gratisNu se îndoia nimeni de faptul ca ești pozitiv la prostie! 3
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 mamăăăă da ce imi place cu voi aici ...Am facut testul covid sunt POZITIV.Care doreste pot sa il imprumut cu bacteria.Nu percep taxa e gratis Și? Ești bine? 1
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 12, 2020 Și? Ești bine?Doar sandilau este! 1 3
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Filofteu stie.... el stie adevarul despre covid....aveti cuvantul d.nle Filofteu...Vreau sa zambesc.Nah, nu-l ştiu.Îți cânt ceva la mandolină, totuşi ca să n-ai impresia că ți-ai pierdut degeaba vremea cu mine. 2
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2020 Nu ma primeste in spital nu au locuri pentru un nebun bolnav de covid.Tusesc am o tuse magareasca si dureri in piept zici va ma arde cu fier incins ,asta e senzatia.Nu am miros ,nu am gust ,pur si simplu pui sare pe limba si nu stii daca e sarata nu simti ,practic esti ca un nesimtit .Am capu greu simt ca am ceva ce nu mi apartine in corp ,am febra mare,ard am 39-4,39,-5.Noaptea ma invart in pat nu am somn ,respiratia e dim ce in ce mai grea .Nevasta imi da 2 pilule nurofen raceala si gripa la diferenta de 3 ceasuri.Noaptea transpir mult ,in timpul zilei curg apele dupa mine chiar daca e rece in camera .Cel mai naspa este că iti este si cald si ai frisoane dupa .Nu ai pofta de mancare si simti capul infundat.E o senzatie unica virusu astaPe bune exista virus eu nu credeam .Crede ti ca nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu in primele 3 nopti .Simti ca te sufoci nu ai cum sa respiri sa mi bag pula ,daca vrei sa respiri pe nas nu si cum pe gura nici atat pentru ca se blocheaza ceva acolo si nu primesti aier.Am uitat ai dureri in gat la amigdalite simti ca ai sarma ghimpata in gat ,si intr-e ochi sus in frunte simt o greutate ca ma apasa si durere surda.Asa sa -mi ajute Dumnezeu daca nu va spun adevaru.Eu am explicat in cuvintele mele ce simti cand esti POZITIV COVID 1
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2020 Nah, nu-l ştiu.Îți cânt ceva la mandolină, totuşi ca să n-ai impresia că ți-ai pierdut degeaba vremea cu mine.Am o deosebita placere sa va citesc postarile . 1
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Am o deosebita placere sa va citesc postarile .O să le arăt asta la muncă. Să vadă cât de iubit şi apreciat sunt. Poate mai pun ceva la salariu? 4
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2020 O să le arăt asta la muncă. Să vadă cât de iubit şi apreciat sunt. Poate mai pun ceva la salariu?Nu ratez nici o postare citesc tot ce postati dvs.Acuma cu virusu asta ce mi-o fost sortit voi avea mai mult timp liber pentru forum.Oricum ma prapadesc de râs la unele postari .Imi plac alea scurte si seci... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Octombrie 12, 2020 Nu ma primeste in spital nu au locuri pentru un nebun bolnav de covid.Tusesc am o tuse magareasca si dureri in piept zici va ma arde cu fier incins ,asta e senzatia.Nu am miros ,nu am gust ,pur si simplu pui sare pe limba si nu stii daca e sarata nu simti ,practic esti ca un nesimtit .Am capu greu simt ca am ceva ce nu mi apartine in corp ,am febra mare,ard am 39-4,39,-5.Noaptea ma invart in pat nu am somn ,respiratia e dim ce in ce mai grea .Nevasta imi da 2 pilule nurofen raceala si gripa la diferenta de 3 ceasuri.Noaptea transpir mult ,in timpul zilei curg apele dupa mine chiar daca e rece in camera .Cel mai naspa este că iti este si cald si ai frisoane dupa .Nu ai pofta de mancare si simti capul infundat.E o senzatie unica virusu astaPe bune exista virus eu nu credeam .Crede ti ca nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu in primele 3 nopti .Simti ca te sufoci nu ai cum sa respiri sa mi bag pula ,daca vrei sa respiri pe nas nu si cum pe gura nici atat pentru ca se blocheaza ceva acolo si nu primesti aier.Am uitat ai dureri in gat la amigdalite simti ca ai sarma ghimpata in gat ,si intr-e ochi sus in frunte simt o greutate ca ma apasa si durere surda.Asa sa -mi ajute Dumnezeu daca nu va spun adevaru.Eu am explicat in cuvintele mele ce simti cand esti POZITIV COVID Nasol, multă sănătate și baftă, să nu faci vreo formă nasoală. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum