jegcocalar66 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2020 Postat Octombrie 3, 2020 Tu vorbesti ba consumator de monkey dust? Aport xoxo la stăpânul tau
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2020 Arata poze . Dar cred ca n-ai sange in instalatie. Si nu cred ca o sa ma surprinzi. O astept ..... spovedita de pacate si miruita, da? Stai bă, cuminte, răpănosule, nu am pus niciodată și nici nu o să pun poze, nici măcar la "ce am gătit azi"! P.S. :gun2 1 5
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Tu vorbesti ba consumator de monkey dust? Aport xoxo la stăpânul tauAi primit ceea ce ai meritat jegosule! 2
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2020 Cum plm te înjuri cu Picon de 5ani clonatule!? Astăzi ți-ai făcut cont muistule, de ce nu ai curajul sa îți asumi vechiul cont muistule? Tu de ce nu ai curajul despre care vorbesti?
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 o noua clona, o. noua muie, o. noua bancare! 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Depresivuleee, mai ieşi din bârlog bă papagal internetic şi caută-ți o iubițică. Îți caut eu una la o adică, dar ți-o livrez futută gata :)))) Spune-mi când Sugi pula, eu nu te pot ajuta decât sa îți recomand pe xoxo, xtreme,xtreme, Muita 77, este alegerea ta cum și cui s gi pula săracul! 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2020 Ce ai patit varule de'l injuri pe parintel?:laugh2 :laugh2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Ce ai patit varule de'l injuri pe parintel? :laugh2 :laugh2Gingirica, ești un muist analfabet! Știu ca treci prin momente grele, știe toată lumea ca ești falit, dacă te porți bine, îți dau ceva de mâncare săracule! 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Ce ai patit varule de'l injuri pe parintel? :laugh2 :laugh2Înjur pe cine merita amărâtul, tu sigur meriți săracule falit! 2
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2020 Ce ai patit varule de'l injuri pe parintel?:laugh2 :laugh2Este un retardat ! Nu merita oboseala! Dar uneori il mai bagam in seama sa radem de el! Ii sta bine pe post de clovn
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 6, 2020 Tu de ce nu ai curajul despre care vorbesti?Te-a prostit muia sau ești asa din naștere? Sunt convins ca amândouă! Boule care ești tu porc, conturile mele anterioare sunt cunoscute POPONARE nesemnificativ! 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 6, 2020 Este un retardat ! Nu merita oboseala! Dar uneori il mai bagam in seama sa radem de el! Ii sta bine pe post de clovnIarăși ai gura plina de sloboz săracule!? 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2020 Este un retardat ! Nu merita oboseala! Dar uneori il mai bagam in seama sa radem de el! Ii sta bine pe post de clovnadevaraaat :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum