pizdapizdapi Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 salut popor idiot, securisti cacaciosi si curve obosite!de ce exista trendul asta de a vota straini in functii de conducere? oare chiar atat de imbecilizat e poporul asta incat si-ar da si rinichii pentru un occidental? nu inteleg lopatarii astia ca pot sa il puna si pe Pep Guardiola in fruntea comunitatii, daca e plin de Dorei, tot nu are ce face. peste tot afise cu "un nou inceput" - ma imbecililor ati tot avut un nou inceput timp de 30 de ani. un popor de scursuri si bashini. sa va ia dracu! in alta ordine de idei, ce parere aveti despre Trump covid edition? e mana chinezilor? toate cele bune si sa luati herpes genital!
_dark_ Reputație: 137 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Octombrie 5, 2020 DA! oare chiar atat de imbecilizat e poporul asta incat si-ar da si rinichii pentru un occidental?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2020 salut popor idiot, securisti cacaciosi si curve obosite!de ce exista trendul asta de a vota straini in functii de conducere? oare chiar atat de imbecilizat e poporul asta incat si-ar da si rinichii pentru un occidental? nu inteleg lopatarii astia ca pot sa il puna si pe Pep Guardiola in fruntea comunitatii, daca e plin de Dorei, tot nu are ce face. peste tot afise cu "un nou inceput" - ma imbecililor ati tot avut un nou inceput timp de 30 de ani. un popor de scursuri si bashini. sa va ia dracu! in alta ordine de idei, ce parere aveti despre Trump covid edition? e mana chinezilor? toate cele bune si sa luati herpes genital!Mulțumim la fel! 1 4
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Octombrie 5, 2020 salut toate cele bune si sa luati herpes genital!Cand ? De la cine? 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Postat Octombrie 5, 2020 Tu de ce naționalitate ești, sogore??
pizdapizdapi Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Autor Postat Octombrie 5, 2020 sunt roman, altfel ma durea la coaie de ce se intampla in tara. intr-o zi nu o sa-mi mai pese nici daca pe presedinte il cheama Istvan. in tara in care primarul reales se plimba pe cal urmat de zeci de masini claxonand si glasuri de grobieni il felicita, cel mai bine este sa opresti doar sa faci un caca mic, in drum spre destinatii mai exotice.
aronaghi Reputație: 543 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 6, 2020 Cat de prost sa fii sa speri la nesfarsit ca vine un strain sa-ti faca ordine in tara ?Chiar cred unii ca pe straini ii doare pipota de romani ?Ce dracu, ce isi face omul cu mana lui e sfant.Mor pe astia, mai ales pe cei din Banat ce vorbesc pe nas, se cred superiori si aspira cu nesat orice bashina cu conditia sa fie de neamt.Phuua, oarba dupa voi saraciile dracului !
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2020 Revenim la ce am zis eu acum ceva timp! Nici un candidat nu reprezinta poporul.De ce au votat un nume strain de romania? Simplu toate numele romanesti au fost terfelite iar despre numele strain nu se stia nimic!
robson9 Reputație: 8 Postat Octombrie 7, 2020 Postat Octombrie 7, 2020 Probabil multi gandesc in ideea ca "ai nostrii compatrioti" au facut cacatul praf de 30 de ani incoace..si s-au cam saturat de vorbe,iar un neamt/sas/etc..vine cu o mentalitate occidentala si pune lucrurile la punct. Eu personal ma indoiesc de asta,dar fiecare are dreptul la opinie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum