fatfrumosu72 Reputație: 730 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:La malu' marii Oras:La malu' marii Postat Octombrie 31, 2013 Incep eu cu o zicatoare. Unii membrii ai saitului care nu mai merg la futut,LATRA AIUREA.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 31, 2013 Incep eu cu o zicatoare. Unii membrii ai saitului care nu mai merg la futut,LATRA AIUREA.fatfrumos, nu te prezinti? Esti cel din povesti, daca da, in ce povesti ai jucat ? .Ai plagiat ceva si nu ti-a iesit deloc. Vezi ca suntem pe un site aici , avem pretentii de la matale, altfel intri in gura lupului .
sit down comedy Reputație: 729 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 31, 2013 Uite ca nu sint toti asa cultivati ca tine.De unde atitea pretentii?Despre gura lupului nu iti spun nimic acum.Ai face bine sa nu insisti .Aoleo, nu sunt vreun cultivat. Stii de ce? Omul dat pe brazda e un fel de BOU. Astea sunt pt Pisic : '' Mai bine burtos de la bere/pepsi decat cocosat de la munca .''''Cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandeste . ''
george.f Reputație: 277 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Postat Noiembrie 1, 2013 Oameni buni, nu va simtiti bine daca nu va certati peste tot? Si nu ma refer doar la voi doi... 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 1, 2013 Din partea mea, nu e nicio cearta, ori glumesc, ori am o alta parere de cele mai multe ori.Am zis cateva zicatori, nu inseamna ca is rautati. Mi-ar fi placut ca cel care a deschis threadul sa fie mai inspirat in alegerea zicatoarei daca vroia sa-si atinga 'tinta.'
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2013 poate ca o varianta mai din popor si ca atare mai acceptabila ptr zicala lui fatfrumos ar fi fost ceva de genul: "satul meu e plin de caini, unii fut si altii latra!" 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 2, 2013 Mai e una :"Cine sapa groapa altuia, e gropar". 5 4
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 2, 2013 Mai e una :"Cine sapa groapa altuia, e gropar".Imi cer scuze, dar trebuie sa vezi ironia in faptul ca tocmai tu vorbesti de gropi si gropari. John tu cand te pisi in zapada se pateaza sau ramane imaculata?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 2, 2013 " Nu te pisa contra vantului". 1
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LakwGplWkYE
Avocatul.Diavolului Reputație: 8 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:in mintea multora Oras:in mintea multora Postat Noiembrie 2, 2013 " Nu te pisa contra vantului". Si atunci de ce nu te opresti, iti place nu-i asa.... jetul cald si usor amarui sa iti umzeasca fata, nebunule care esti tu nebun
sit down comedy Reputație: 729 Postat Noiembrie 3, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 3, 2013 orice prost cu palosu' gros are impresia ca-i (fat) frumos.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2013 Si atunci de ce nu te opresti, iti place nu-i asa.... jetul cald si usor amarui sa iti umzeasca fata, nebunule care esti tu nebun . Anunt important pentru curvele bete: Asta nu-i basorelief,Sunt eu care ma pis cu spatele la perete Despre asta era vorba...Ar fi cazul sa lasi grobianismul la usa... btw...."luminati-va fatza" si domnia voastra, sa stim cu cine avem onoarea. Hai curaj! Altii au avut si ii respect pentru asta. 1
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2013 Postat Decembrie 13, 2013 Futi , nu futi , vremea pulii trece !Pula-i pula cat e tare, pizda-i pizda pana moare !O femeie ii atrage pe barbati cu ajutorul farmecului ei si-i pastreaza cu ajutorul propriilor lor vicii. 12
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2013 Exista trei lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, facetii sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni!!! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum