carbone77 Reputație: 615 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Adelina_kiss nu am comunicat un timp anume (10 minute sau ceva de genul) am spus doar ca urmeaza sa te contactez in urmatoarele minute. Tu daca intre timp ai primit un alt domn puteai frumos sa imi raspunzi si sa imi spui acest lucru nu sa lasi telefonul sa sune de doua ori apoi sa respingi apelul. Avand in vedere ca am incercat sa te contactez de cel putin 7-8 ori intr-un interval de 25 min si cineva doar apasa tasta rosie de respins apel eu consider ca este lipsa de interes. Recunosc te-am sunat dupa fix 45 minute dar in conversatia tel. cu tine nu am spus nimic legat de 10 minute.
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 buna fetelor . am tot incercat sa dau de voi dar degeaba. ma bucur pt voi ca sunteti ocupate. nu stiu daca e adecvat sa va intreb aici dar deoarece telefonik nu am putut sa dau de voi o voi face : faceti si show ? daca as vrea cu amandoua se poate ? voi mai incerca sa dau de voi. sper sa nu se supere nimeni ca am pus intrebarea asta aici.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 buna fetelor . am tot incercat sa dau de voi dar degeaba. ma bucur pt voi ca sunteti ocupate. nu stiu daca e adecvat sa va intreb aici dar deoarece telefonik nu am putut sa dau de voi o voi face : faceti si show ? daca as vrea cu amandoua se poate ? voi mai incerca sa dau de voi. sper sa nu se supere nimeni ca am pus intrebarea asta aici. Eu sper sa nu se supere fetele ca le-ai pus intrebarea asta.
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Adelina_kiss nu am comunicat un timp anume (10 minute sau ceva de genul) am spus doar ca urmeaza sa te contactez in urmatoarele minute. Tu daca intre timp ai primit un alt domn puteai frumos sa imi raspunzi si sa imi spui acest lucru nu sa lasi telefonul sa sune de doua ori apoi sa respingi apelul. Avand in vedere ca am incercat sa te contactez de cel putin 7-8 ori intr-un interval de 25 min si cineva doar apasa tasta rosie de respins apel eu consider ca este lipsa de interes. Recunosc te-am sunat dupa fix 45 minute dar in conversatia tel. cu tine nu am spus nimic legat de 10 minute.Cred ca te cam incurci in explicatii carbone...eu stiu ca in mod normal atunci cand faci o programare trebuie sa specifici un anumit timp in care ajungi...ca depasesti cu cateva minute acel timp nu cred ca e vreo problema da daca tu m`ai sunat dupa 45 de minute cred ca era normal sa primesc pe altcineva.din moment ce nu mi`ai zis un anumit timp estimativ..nu cred ca ar fi trebuit sa te astept toata ziua nu?
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 buna fetelor . am tot incercat sa dau de voi dar degeaba. ma bucur pt voi ca sunteti ocupate. nu stiu daca e adecvat sa va intreb aici dar deoarece telefonik nu am putut sa dau de voi o voi face : faceti si show ? daca as vrea cu amandoua se poate ? voi mai incerca sa dau de voi. sper sa nu se supere nimeni ca am pus intrebarea asta aici. buna watson.se poate cu amandoua dar fara show lesby
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Eu sper sa nu se supere fetele ca le-ai pus intrebarea asta. nu avem dc sa ne suparam.pentru asta e facut forumu` nu ? ca sa comunicam cu clientii
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 buna watson.se poate cu amandoua dar fara show lesby Eu sint tare nelamurit cum e cu show-ul asta. O fi cu spectatori ca orice show ?
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Eu sint tare nelamurit cum e cu show-ul asta. O fi cu spectatori ca orice show ? ar fi o chestie . sa se plateasca bilet la intrare nu ? intrebarea mea era referitoare la un show lezbi, daca intelegi ce vreau sa zic
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 buna watson.se poate cu amandoua dar fara show lesbyhello. o sa mai incerc cand pot sa dau de voi sa vedem ce iese . multumesc pt raspuns . spor la treaba
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 10, 2014 ar fi o chestie . sa se plateasca bilet la intrare nu ? intrebarea mea era referitoare la un show lezbi, daca intelegi ce vreau sa zic Bineinteles ca stiu, numai ca expresia asta, e preluata un pic gresit de noi pe aici.
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 11, 2014 Bineinteles ca stiu, numai ca expresia asta, e preluata un pic gresit de noi pe aici.nu inteleg. am gresit cu ceva? imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu ceva.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 11, 2014 Nu ai gresit cu nimic jane...baga-ti pula...baga mare in continuare
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 12, 2014 nu inteleg. am gresit cu ceva? imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu ceva. N-ai gresit cu nimic, Watson. Faceam referire strict la expresie. Pur si simplu, mi se pare mie, ca expresia pe care o folosim cu totii , am adoptat-o gresit. Deci nu e nevoie sa-ti ceri nici o scuza.
relatiidiscreteconstanta Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 24, 2014 Salut confrati si ... buna Adelina; referitor la un tet-e-tete cu amandoua, care-i pretul? Multumesc mult
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2014 Salut confrati si ... buna Adelina; referitor la un tet-e-tete cu amandoua, care-i pretul? Multumesc multbuna! este 150 de lei finalizarea cu amandoua
stelian dima Reputație: -435 Postat Octombrie 29, 2014 Postat Octombrie 29, 2014 buna seara..am ajuns si eu ieri seara pe la cele 2. Locatia : restaurant laguna de pe lapusneanu,pe partea cealalta de bulevard la 20-30 m in fata spre sensul giratoriu de la oxford Modalitatea de contact : telefon..sunat de 2 ori mi a dat ocupat..a 3 a oara cu noroc...am intrebat o daca e libera sa vin peste vreo 15 minute..zice sa o sun si vedem..ajung dupa vreo 30 si spre surprinderea mea era libera. Apartament: are o colega blonda,slabuta..se uitau la tv..ma asez , fetele ospitaliere,respectuase,vorbesc frumos..eu m am simtit bine.O aleg pe cea bruneta,cu ceva mai multa carnita pe ea.pana in 22-23 de ani zic eu..putina burtica nederanjant,simpatica la fata(poze reale )..intram in camera,imi zice sa ma fac comod si sa o astept ca vine imediat. Locul de actiune : o saltea Oral : 6 cel mult..se foloseste de mana,fara deep,fara atentie la zonele adiacente normal : 8..sta ce pozitie vrei..receptiva,chiar a propus ea unele,se misca binisor dar pare incepatoare anal nu a fost cazul de revenit..da,pret bun 70 nr...140/h..eu am luat un numar 5 6
alsahia Reputație: 2731 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Octombrie 29, 2014 te-a pacalit nu e deloc incepatoare
stelian dima Reputație: -435 Postat Octombrie 29, 2014 Postat Octombrie 29, 2014 daca zici tu,nu o fi
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Buna ziua tuturor...tin sa va anunt ca mi-am schimbat locatia,de azi va astept intr-un apartament un pic mai spatios care sper sa va placa...este la intersectia strazilor lapusneanu cu sucevei...langa camera de comert.va astept cu mare drag P.S. -- voi reveni in curand si cu poze din noua locatie
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 buna seara..am ajuns si eu ieri seara pe la cele 2. Locatia : restaurant laguna de pe lapusneanu,pe partea cealalta de bulevard la 20-30 m in fata spre sensul giratoriu de la oxford Modalitatea de contact : telefon..sunat de 2 ori mi a dat ocupat..a 3 a oara cu noroc...am intrebat o daca e libera sa vin peste vreo 15 minute..zice sa o sun si vedem..ajung dupa vreo 30 si spre surprinderea mea era libera. Apartament: are o colega blonda,slabuta..se uitau la tv..ma asez , fetele ospitaliere,respectuase,vorbesc frumos..eu m am simtit bine.O aleg pe cea bruneta,cu ceva mai multa carnita pe ea.pana in 22-23 de ani zic eu..putina burtica nederanjant,simpatica la fata(poze reale )..intram in camera,imi zice sa ma fac comod si sa o astept ca vine imediat. Locul de actiune : o saltea Oral : 6 cel mult..se foloseste de mana,fara deep,fara atentie la zonele adiacente normal : 8..sta ce pozitie vrei..receptiva,chiar a propus ea unele,se misca binisor dar pare incepatoare anal nu a fost cazul de revenit..da,pret bun 70 nr...140/h..eu am luat un numarmultumesc pt recenzie stelian am de facut o singura precizare..ora este 150 te mai astept..poate data viitoare te conving sa mai maresti putin notele
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 5, 2014 Dupa cum am promis...poze noi din noua locatie.va asteptam cu drag 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Noiembrie 5, 2014 arati bine dracoiaco , parca ai mai slabit , bravo.
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 5, 2014 arati bine dracoiaco , parca ai mai slabit , bravo.ms
barosanu1 Reputație: 537 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Dragi confrati, Dupa tzeapa primita de la nesimtita de antonia , m-am hotarat sa-mi incerc amarul la Adelina. Am sunat pentru programare cu vreo 30 min. si mi-a spus la telefon sa sun cand ajung in zona cu 10 min . inainte - deci cel putin fata a fost sincera se lucreaza dupa metoda primul venit primul servit. Locatia e pe la asa zisa camera de comert , intersectia lapusneanu cu sucevei , apt. la etj. 1 , curatel , mobilier nou , atmosfera placuta. Am fost invitat sa ma descalt la usa apoi a fost o tentativa de conversatie dar eram putin grabit si neinteresat asa ca am ales-o pe adelina pentru inceperea actiunii desi nici d-soara blondina nu arata rau si parca mi-a parut un pic dezamagita. Am ales o finalizare , m-am dusat si am trecut in camera la actiune. D-soara a preferat sa stinga lumina ramanand doar televizorul pentru a oferi lumina suficienta sa ne gasim in pat. Oralul a fost relativ ok, nimic spectaculos fara atentie la zone. Am bagat apoi un normal si aici trebuie sa remarc ca d-soara e tocmai buna de mozolit deoarece nu e slim, e putin dolofana dar nu in sensul rau , bine dotata la sani dar relativ micuta de statura 1.5-1.6 max. Am finalizat in balonas , m-am spalat din nou ( desi era numai apa rece ) si dus am fost ...Note: Locatie 8 ( asta pentru ca nu e singura )Aspect fata / corp : 8/8 ( dolofana cu sani mari )Oral: 8 ( fara atentie la zone fara DT )Normal : 9 ( e ok )FK : 0 ( nu cred ca face, nici eu n-am incercat )GFE: 8 ( e ok pe ansamblu dar retinuta parca )Tarif: 70 fin ( raport calitate / pret excelent in opinia mea )Ramane sa o vizitez si pe blondina in viitor ... 4
adelina_kiss Reputație: 27 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 7, 2014 Dragi confrati, Dupa tzeapa primita de la nesimtita de antonia , m-am hotarat sa-mi incerc amarul la Adelina. Am sunat pentru programare cu vreo 30 min. si mi-a spus la telefon sa sun cand ajung in zona cu 10 min . inainte - deci cel putin fata a fost sincera se lucreaza dupa metoda primul venit primul servit. Locatia e pe la asa zisa camera de comert , intersectia lapusneanu cu sucevei , apt. la etj. 1 , curatel , mobilier nou , atmosfera placuta. Am fost invitat sa ma descalt la usa apoi a fost o tentativa de conversatie dar eram putin grabit si neinteresat asa ca am ales-o pe adelina pentru inceperea actiunii desi nici d-soara blondina nu arata rau si parca mi-a parut un pic dezamagita. Am ales o finalizare , m-am dusat si am trecut in camera la actiune. D-soara a preferat sa stinga lumina ramanand doar televizorul pentru a oferi lumina suficienta sa ne gasim in pat. Oralul a fost relativ ok, nimic spectaculos fara atentie la zone. Am bagat apoi un normal si aici trebuie sa remarc ca d-soara e tocmai buna de mozolit deoarece nu e slim, e putin dolofana dar nu in sensul rau , bine dotata la sani dar relativ micuta de statura 1.5-1.6 max. Am finalizat in balonas , m-am spalat din nou ( desi era numai apa rece ) si dus am fost ...Note: Locatie 8 ( asta pentru ca nu e singura )Aspect fata / corp : 8/8 ( dolofana cu sani mari )Oral: 8 ( fara atentie la zone fara DT )Normal : 9 ( e ok )FK : 0 ( nu cred ca face, nici eu n-am incercat )GFE: 8 ( e ok pe ansamblu dar retinuta parca )Tarif: 70 fin ( raport calitate / pret excelent in opinia mea )Ramane sa o vizitez si pe blondina in viitor ...ms pt recenzie m`am gandit sa fac programarile cu 10 min inainte pt ca de multe ori s`a intamplat sa astept jumatate de ora...sa refuz si alti clienti in aceasta jumatate de ora...si sa nu mai vina nimeni....si legat de apa rece imi cer scuze dar se lucreaza la conducte in zona...si eu tot cu apa rece am facut dus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum