Sari la conținut

❗❗❗Rautatea unora❗❗❗

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia

Eu prin ce ti am trimis am vrut sa te inspir gastronomic ;)

Zi ca nu ti se limba plimba n gura cand vezi ce i acolo 

Nu reușești, eu nu mănânc cacat ca și tine, iar casa mea nu arata ca poza pe care ai făcut-o la tine în casa! 

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Nu reușești, eu nu mănânc cacat ca și tine, iar casa mea nu arata ca poza pe care ai făcut-o la tine în casa! 

Si daca esti asa de avut si bastan de ce nu ne arati si noua casa ta? :D 

Eventual pune niste postere pe pereti daca e apartament sa para vila sau mai stiu eu ..nu e o rusine toti visam 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București

poți da și un user? Asta nu ca nu știm cu câte "hotele s-a lăudat amărâtul!

Cel mai bun răspuns este....sa nu ii raspunzi.

Se enerveaza mai tare si isi spune " Trebuie neapărat " sa fac si sa obtin asta.

Trebuie , neapărat, dar neaparat.

Obsesii de om cu tulburari de personalitate. Bleah !

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

Si daca esti asa de avut si bastan de ce nu ne arati si noua casa ta? :D

Eventual pune niste postere pe pereti daca e apartament sa para vila sau mai stiu eu ..nu e o rusine toti visam 

Tu chiar ești handicapat, nu era nevoie sa îmi pui poza cu bucătăria ta!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Cel mai bun răspuns este....sa nu ii raspunzi.

Se enerveaza mai tare si isi spune " Trebuie neapărat " sa fac si sa obtin asta.

Trebuie , neapărat, dar neaparat.

Obsesii de om cu tulburari de personalitate. Bleah !

neah, lasă să îi stimuleze, varsă tot ce este mai "bun" din ei! 

• Minus 2
Link spre comentariu

Tu chiar ești handicapat, nu era nevoie sa îmi pui poza cu bucătăria ta!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Acelasi ai ramas 

Nu depasesti cu mult un copil de clasa 2a mai umbla si tu cu bajetii eventual cu joistii ca prea ai stat in casa de cand cu covidu asta sa nu te arda la gaoz ;) 

Si tot auzeam ca te invarti prin IOR e bun anturaju e intr.un fel recunoscut parcul ala ca noaptea se cordesc bulanii in el 

Link spre comentariu

Acelasi ai ramas 

Nu depasesti cu mult un copil de clasa 2a mai umbla si tu cu bajetii eventual cu joistii ca prea ai stat in casa de cand cu covidu asta sa nu te arda la gaoz ;)

Si tot auzeam ca te invarti prin IOR e bun anturaju e intr.un fel recunoscut parcul ala ca noaptea se cordesc bulanii in el 

Ce ai patit somerule, ce îți mai fac "hotele le," afacerile astea de pe aici, am înțeles ca te aleargă creditorii și îți bat în ușă! Spre deosebire de tine nu am stat în casa, eu am avut și am de lucru,. Tu însă, ești un rapanos sărac și șomer. De ce ai reziliat contractul de închiriere din sectorul 2..... pardon, de ce te-au evacuat din spațiu?  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai destept

Esti doar un simplu prost multiclonat , cu urme de pipilica pe roba cea falsa  , cum au specificat multi altii in afara de mine  , si cu o capacitate intelectuala peste a ta , nu ca cea a rablagitilor cu care te anturezi din motivele incapacitatii tale  , si care  si-a inselat proprii useri  si fetele , buni platnici , cum am si specificat , deci mult prea prost si idiot.

Trecem peste faptul ca la varsta ta ai ajuns un utilizator constant al curvelor , ceee ce nu este normal , dar asta e cu totul alta treaba a "istetimii" de care dai dovada . Ti-ai pus intrebarea DE CE ??

• Like 1
Link spre comentariu

Ce ai patit somerule, ce îți mai fac "hotele le," afacerile astea de pe aici, am înțeles ca te aleargă creditorii și îți bat în ușă! 

Nu tin minte sa fi avut in trecut sau la momentul asta  vreun hotel in administrare cred ca faci iar o confuzie 

Da cu apa rece pe fatza calmeaza.te si nu mai trage din punga nu de alta dar mi ar parea rau de tine sa patesti ceva 

Cu asta inchei din pacate nu am prea mult timp liber de pierdut cu tine pe viitor poate ne auzim 

Hai bafta 

Link spre comentariu

Nu tin minte sa fi avut in trecut sau la momentul asta  vreun hotel in administrare cred ca faci iar o confuzie 

Da cu apa rece pe fatza calmeaza.te si nu mai trage din punga nu de alta dar mi ar parea rau de tine sa patesti ceva 

Cu asta inchei din pacate nu am prea mult timp liber de pierdut cu tine pe viitor poate ne auzim 

Hai bafta 

succes la supt pula! 

• Minus 3
Link spre comentariu

, nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai destept

Esti doar un simplu prost multiclonat , cu urme de pipilica pe roba cea falsa  , cum au specificat multi altii in afara de mine  , si cu o capacitate intelectuala peste a ta , nu ca cea a rablagitilor cu care te anturezi din motivele incapacitatii tale  , si care  si-a inselat proprii useri  si fetele , buni platnici , cum am si specificat , deci mult prea prost si idiot.

Trecem peste faptul ca la varsta ta ai ajuns un utilizator constant al curvelor , ceee ce nu este normal , dar asta e cu totul alta treaba a "istetimii" de care dai dovada . Ti-ai pus intrebarea DE CE ??

Bai ratatul, Șomer ești, Falit ești, Nevasta te-a abandonat când a constatat ca ești psihopat! Ce pula mea vrei bai inutilule psihopat? Cât despre clone nu te întrece nimeni infractorule! Ai sânge în instalație sa  vezi cine sunt coaie somiere? Te-n gura, m-am abținut  de atâtea ori sa îți stalcesc muia, ma voi abține în continuare, nu îți fute însă singur norocul! 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cel mai  prost din curtea scolii , milogul asta de avocat ratat

Răspuns de Stiuletare ratat și șomer! Hai ma gaozare, credeam ca îți bese  mintea mai mult zdreanta, vad i sa că am dreptate, ești doar un basinos ratat, un aurolac! 

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

B*O*G*D*A*N  , nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai destept

Doamna Geadau stie de ce prefer curvele.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Sa ne mai si relaxam.

" Miky tocmai iese dintr-o farmacie.

Farmacista aleargă după el si ii spune :

" Domnule, stați putin !

M: " Ce s-a intamplat ?"

Farmacista : " S-a produs o regretabila eroare"

M : " Ce eroare ?"

Farmacista :" În loc de sirop contra tusei v-am dat otrava pentru cai "

M :" Ei, si , este vreo diferență ?"

Farmacista :" Se-ntelege, mai trebuie sa platiti inca 10,50 Lei"

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ma doare la patina de depresivii si psihopatii astia babalaci , pe  care nici femeile , curve pe bani , de aici nu-i mai primesc demult .

Nu ca ar si avea bani sa le viziteze. Ei nu-si permit decat sa se linga in anusuri si sa-si faca felatii (degeaba) reciproce , atat in virual , cat si in real , atat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ma doare la patina de depresivii si psihopatii astia babalaci , pe  care nici femeile , curve pe bani , de aici nu-i mai primesc demult .

Nu ca ar si avea bani sa le viziteze. Ei nu-si permit decat sa se linga in anusuri si sa-si faca felatii (degeaba) reciproce , atat in virual , cat si in real , atat

La care patină, bă? La aia de vechi și jeg de pe hainele alea de căpătat cu care te îmbraci când mergi la vreun parastas? 

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Adevarat , cred ca nu m-am imbracat vreodata cu o camasa LIDL  , patat si  aceea de la transportul carafei de vin pe la curve .

Si nici nu m-a ranit/traznit vreo curva in moalele capului cu vreun bibelou in propria casa

Din fericire ...pacaliciule !!!

• Like 1
Link spre comentariu

Arati ca un mort, ai haine de mort, ești terminat muie urata! 

• Minus 4
Link spre comentariu

Adevarat , cred ca nu m-am imbracat vreodata cu o camasa LIDL  , patat si  aceea de la transportul carafei de vin pe la curve .

Si nici nu m-a ranit/traznit vreo curva in moalele capului cu vreun bibelou in propria casa

Din fericire ...pacaliciule !!!

Ești RATAT! 

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...