payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Eu prin ce ti am trimis am vrut sa te inspir gastronomic ;)Zi ca nu ti se limba plimba n gura cand vezi ce i acolo Nu reușești, eu nu mănânc cacat ca și tine, iar casa mea nu arata ca poza pe care ai făcut-o la tine în casa! 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Nu reușești, eu nu mănânc cacat ca și tine, iar casa mea nu arata ca poza pe care ai făcut-o la tine în casa! Si daca esti asa de avut si bastan de ce nu ne arati si noua casa ta? :D Eventual pune niste postere pe pereti daca e apartament sa para vila sau mai stiu eu ..nu e o rusine toti visam Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2020 poți da și un user? Asta nu ca nu știm cu câte "hotele s-a lăudat amărâtul! Cel mai bun răspuns este....sa nu ii raspunzi.Se enerveaza mai tare si isi spune " Trebuie neapărat " sa fac si sa obtin asta.Trebuie , neapărat, dar neaparat.Obsesii de om cu tulburari de personalitate. Bleah ! 5 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Si daca esti asa de avut si bastan de ce nu ne arati si noua casa ta? :DEventual pune niste postere pe pereti daca e apartament sa para vila sau mai stiu eu ..nu e o rusine toti visam Tu chiar ești handicapat, nu era nevoie sa îmi pui poza cu bucătăria ta! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cel mai bun răspuns este....sa nu ii raspunzi.Se enerveaza mai tare si isi spune " Trebuie neapărat " sa fac si sa obtin asta.Trebuie , neapărat, dar neaparat.Obsesii de om cu tulburari de personalitate. Bleah !neah, lasă să îi stimuleze, varsă tot ce este mai "bun" din ei! 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Tu chiar ești handicapat, nu era nevoie sa îmi pui poza cu bucătăria ta! :laugh2 :laugh2 :laugh2Acelasi ai ramas Nu depasesti cu mult un copil de clasa 2a mai umbla si tu cu bajetii eventual cu joistii ca prea ai stat in casa de cand cu covidu asta sa nu te arda la gaoz ;) Si tot auzeam ca te invarti prin IOR e bun anturaju e intr.un fel recunoscut parcul ala ca noaptea se cordesc bulanii in el Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Acelasi ai ramas Nu depasesti cu mult un copil de clasa 2a mai umbla si tu cu bajetii eventual cu joistii ca prea ai stat in casa de cand cu covidu asta sa nu te arda la gaoz ;)Si tot auzeam ca te invarti prin IOR e bun anturaju e intr.un fel recunoscut parcul ala ca noaptea se cordesc bulanii in el Ce ai patit somerule, ce îți mai fac "hotele le," afacerile astea de pe aici, am înțeles ca te aleargă creditorii și îți bat în ușă! Spre deosebire de tine nu am stat în casa, eu am avut și am de lucru,. Tu însă, ești un rapanos sărac și șomer. De ce ai reziliat contractul de închiriere din sectorul 2..... pardon, de ce te-au evacuat din spațiu? :laugh2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2020 nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai desteptEsti doar un simplu prost multiclonat , cu urme de pipilica pe roba cea falsa , cum au specificat multi altii in afara de mine , si cu o capacitate intelectuala peste a ta , nu ca cea a rablagitilor cu care te anturezi din motivele incapacitatii tale , si care si-a inselat proprii useri si fetele , buni platnici , cum am si specificat , deci mult prea prost si idiot.Trecem peste faptul ca la varsta ta ai ajuns un utilizator constant al curvelor , ceee ce nu este normal , dar asta e cu totul alta treaba a "istetimii" de care dai dovada . Ti-ai pus intrebarea DE CE ?? 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ce ai patit somerule, ce îți mai fac "hotele le," afacerile astea de pe aici, am înțeles ca te aleargă creditorii și îți bat în ușă! Nu tin minte sa fi avut in trecut sau la momentul asta vreun hotel in administrare cred ca faci iar o confuzie Da cu apa rece pe fatza calmeaza.te si nu mai trage din punga nu de alta dar mi ar parea rau de tine sa patesti ceva Cu asta inchei din pacate nu am prea mult timp liber de pierdut cu tine pe viitor poate ne auzim Hai bafta Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Nu tin minte sa fi avut in trecut sau la momentul asta vreun hotel in administrare cred ca faci iar o confuzie Da cu apa rece pe fatza calmeaza.te si nu mai trage din punga nu de alta dar mi ar parea rau de tine sa patesti ceva Cu asta inchei din pacate nu am prea mult timp liber de pierdut cu tine pe viitor poate ne auzim Hai bafta succes la supt pula! 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 , nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai destept Esti doar un simplu prost multiclonat , cu urme de pipilica pe roba cea falsa , cum au specificat multi altii in afara de mine , si cu o capacitate intelectuala peste a ta , nu ca cea a rablagitilor cu care te anturezi din motivele incapacitatii tale , si care si-a inselat proprii useri si fetele , buni platnici , cum am si specificat , deci mult prea prost si idiot. Trecem peste faptul ca la varsta ta ai ajuns un utilizator constant al curvelor , ceee ce nu este normal , dar asta e cu totul alta treaba a "istetimii" de care dai dovada . Ti-ai pus intrebarea DE CE ??Bai ratatul, Șomer ești, Falit ești, Nevasta te-a abandonat când a constatat ca ești psihopat! Ce pula mea vrei bai inutilule psihopat? Cât despre clone nu te întrece nimeni infractorule! Ai sânge în instalație sa vezi cine sunt coaie somiere? Te-n gura, m-am abținut de atâtea ori sa îți stalcesc muia, ma voi abține în continuare, nu îți fute însă singur norocul! 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cel mai prost din curtea scolii , milogul asta de avocat ratat 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cel mai prost din curtea scolii , milogul asta de avocat ratatRăspuns de Stiuletare ratat și șomer! Hai ma gaozare, credeam ca îți bese mintea mai mult zdreanta, vad i sa că am dreptate, ești doar un basinos ratat, un aurolac! 2 3 Link spre comentariu
sf_pipilica Reputație: 76 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 B*O*G*D*A*N , nu inseamna ca daca esti la butoade te face mai destept Esti doar un simplu prost multiclonat , cu urme de pipilica pe roba cea falsa , cum au specificat multi altii in afara de mine , si cu o capacitate intelectuala peste a ta , nu ca cea a rablagitilor cu care te anturezi din motivele incapacitatii tale , si care si-a inselat proprii useri si fetele , buni platnici , cum am si specificat , deci mult prea prost si idiot. Trecem peste faptul ca la varsta ta ai ajuns un utilizator constant al curvelor , ceee ce nu este normal , dar asta e cu totul alta treaba a "istetimii" de care dai dovada . Ti-ai pus intrebarea DE CE ??Doamna Geadau stie de ce prefer curvele. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ete plm , esti prea oligofren 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Sa ne mai si relaxam." Miky tocmai iese dintr-o farmacie.Farmacista aleargă după el si ii spune :" Domnule, stați putin !M: " Ce s-a intamplat ?"Farmacista : " S-a produs o regretabila eroare"M : " Ce eroare ?"Farmacista :" În loc de sirop contra tusei v-am dat otrava pentru cai "M :" Ei, si , este vreo diferență ?"Farmacista :" Se-ntelege, mai trebuie sa platiti inca 10,50 Lei" 6 4 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Doamna Geadau stie de ce prefer curvele.Touche ! 4 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Kiki, pula mea, nu îți mai ajunge muia? Na ca am ajuns sa fac și rime, oricum ești un basit obosit! 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Kiki, pula mea, nu îți mai ajunge muia? Na ca am ajuns sa fac și rime, oricum ești un basit obosit! Răbdare....este de genul stop and go. 5 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Răbdare....este de genul stop and go.cu idioții nu am răbdare, furnizează permanent informații, indiferent de clonele de care se folosesc! 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ma doare la patina de depresivii si psihopatii astia babalaci , pe care nici femeile , curve pe bani , de aici nu-i mai primesc demult . Nu ca ar si avea bani sa le viziteze. Ei nu-si permit decat sa se linga in anusuri si sa-si faca felatii (degeaba) reciproce , atat in virual , cat si in real , atat 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ma doare la patina de depresivii si psihopatii astia babalaci , pe care nici femeile , curve pe bani , de aici nu-i mai primesc demult . Nu ca ar si avea bani sa le viziteze. Ei nu-si permit decat sa se linga in anusuri si sa-si faca felatii (degeaba) reciproce , atat in virual , cat si in real , atatLa care patină, bă? La aia de vechi și jeg de pe hainele alea de căpătat cu care te îmbraci când mergi la vreun parastas? 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Adevarat , cred ca nu m-am imbracat vreodata cu o camasa LIDL , patat si aceea de la transportul carafei de vin pe la curve . Si nici nu m-a ranit/traznit vreo curva in moalele capului cu vreun bibelou in propria casa Din fericire ...pacaliciule !!! 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ma doare la patina de depresivii si psihopatii astia babalaci , pe care nici femeile , curve pe bani , de aici nu-i mai primesc demult . Nu ca ar si avea bani sa le viziteze. Ei nu-si permit decat sa se linga in anusuri si sa-si faca felatii (degeaba) reciproce , atat in virual , cat si in real , atatArati ca un mort, ai haine de mort, ești terminat muie urata! 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Adevarat , cred ca nu m-am imbracat vreodata cu o camasa LIDL , patat si aceea de la transportul carafei de vin pe la curve . Si nici nu m-a ranit/traznit vreo curva in moalele capului cu vreun bibelou in propria casa Din fericire ...pacaliciule !!!Ești RATAT! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum