BubuLinu69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 5, 2013 Oras:Ghimpata Oras:Ghimpata Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Exact ce spuneam homelesse,scrii/citezi mult si prost...casa-i asa de pustie,unde ma uit te vad pe tine... Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 @ clontosul/...... imi pare rau dar eu chiar nu stiu cine ai fost inainte! ai precizat ca imi poti spune de cativa tocmai pentru ca eu nu cunosc definitia termenului de rebranduit. pe acei cativa i-ai stropit dar la tine te-ai oprit strict la "eu"! indiferent cine ai fost eu astept in continuare raspunsul tau. presupun ca nu l-ai angajat pe bubulinu ca reprezentant al ideilor tale si purtator al cuvantului tau de onoare in varianta oficiala! vad ca el se simte liber sa-ti dea sfaturi pe care tu sa le urmezi, ca doar iti spune din tot sufletul sa "stai bre calm"! pentru el conteaza foarte mult culoare mea de acum, de acu' 2 luni, de acu' 2 recenzii!!! il intereseaza cu mult mai mult decat m-a interesat pe mine vreodata, dar cum tot spun, genul lui nu vine cu argument, vine doar cu jeg! ma intereseaza foarte mult pozitia ta oficiala fata de acest gen jegos al rebranduitilor, asa ca astept cu nerabdare raspunsul tau. Link spre comentariu
ron_jeremy Reputație: 6 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Nu te ingrijora prea mult john. Cu noile optiuni de a recompensa fazanul si dg toti vor fi mov si nu va mai trebui sa te agiti sa-ti dai seama cine care a fost. Cu ocazia asta salut initiativa pisicului de a da drumul la like (poate bagi si unlike inapoi -) si vreau sa-l anunt ca mi-e dator o bere pt ca l-am rugat sa implementeze asta mai demult...oh si Mod1,2,3 tot de la mine a venit. Astept berea sau o culoare noua sa iau si eu un discount pe ici colo. Stima si respect! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 dragul meu coleg ron, zilnic scanez sectiunea cu noi membri. alaltaieri ti-am sesizat sosirea si ti-am vizitat profilul. ce nas fin pot sa am! selectarea numelui de user te-a dat de gol sa stii! pe 4 octombrie ai aparut, pe 4 te-am vizitat, imediat mi-ai vizitat tu profilul. ti-am acordat timpul cuvenit ptr a ne spune cine esti, dar nu a durat foarte mult si ti-ai aratat intentiile. pana acum observ ca stilul nu este foarte agresiv. am sesizat ca te simti mai barbat jignind fetele. dar daca asta te gadila pe tine si iti induce necesitatea de laba la birou, treaba ta! poza cu pisicul tot material de laba? restul mesajului tau chiar nu inteleg ce vrea sa reprezinte. dar sunt sigur ca ne vei spune tu cat de curand nu? ti-am dat un punct de reputatie ptr efortul de pana acum ca simbol al bunei credinte. sper sa il meriti! Link spre comentariu
ron_jeremy Reputație: 6 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 dragul meu coleg ron, ce nas fin pot sa am! Hai mai john, dar cu nasul tau asa fin nu-ti simti mirosul de blue cheese care-ti iese din putzica? Nu am inca optiunea dar te-as + plusa si eu nitel Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Fara basini va rugam!!! Link spre comentariu
stresantul Reputație: 484 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 dragul meu coleg ron, zilnic scanez sectiunea cu noi membri. alaltaieri ti-am sesizat sosirea si ti-am vizitat profilul. ce nas fin pot sa am! selectarea numelui de user te-a dat de gol sa stii! Aoleu, Ioane!Tu de viata reala nu ai mai auzit? Stai si o freci pe forum 24/24 si cauti sa te certi cu toti? Mai bine lasa dracu calculatorul, iesi si te plimba. O oxigenare buna face minuni la creier.Ai tu o obsesie cu rebenduitii si incerci sa o aduci in discutie in orice topic. Bre, mai lasa-ne cu astea. Cauta si tu un alt subiect de discutie. Ce carti s-au mai citit, ce piese de teatru s-au mai vazut, ultimul numar din Playboy, altceva. 1 Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Citind mai mult topicurile oraselor din vestul tarii si cele din alte tari ... nu am stiut nimic despre acest conflict dintre futacios_man si picon.Atat futacios_man cat si picon sunt de apreciat ! Amandoi au avut o atitudine foarte OK ... schimb de mesaje de mult bun simt din ambele parti. Este nevoie de mult caracter ca sa recunosti ca ai gresit. Felicitari amandurora.Legat de tot ce s-a scris dupa aceea ... sunt fara cuvinte. niciodata nu am putut intelege de ce unii oameni insista sa se certe/contrazica (lucru care s-a intamplat si aici) cand poate fi totul atat de simplu si frumos ... practic suntem aici ca sa ne impartasim experientele, sa recomandam fetele cu care am avut o experienta placuta si sa le trecem la "de evitat" pe cele care ne-au creat neplaceri ... 2 Link spre comentariu
inanedear Reputație: -72 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Caraibe Oras:Caraibe Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 exact!thread-ul asta trebuia inchis cand picon a acceptat scuzele futaciosului.tot ce a urmat nu a facut decat sa umbreasca gestul frumos de impacare al celor doi, si e pacat.nea pisicuts, futaciosul e retras, si nu poate sa ceara inchiderea thread-ului, dar lasarea lui deschisa va fi un prilej nesfarsit de reaprindere a conflictelor.nu faci si mata` un pustiu de bine sa-l inchizi? 3 7 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 exact!thread-ul asta trebuia inchis cand picon a acceptat scuzele futaciosului.tot ce a urmat nu a facut decat sa umbreasca gestul frumos de impacare al celor doi, si e pacat.nea pisicuts, futaciosul e retras, si nu poate sa ceara inchiderea thread-ului, dar lasarea lui deschisa va fi un prilej nesfarsit de reaprindere a conflictelor.nu faci si mata` un pustiu de bine sa-l inchizi? Link spre comentariu
BubuLinu69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Ghimpata Oras:Ghimpata Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Citind acest topic mi s-a sculat pula:))ce miracol,ce minune...homelesse,spalasi curu? Link spre comentariu
BubuLinu69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2013 Oras:Ghimpata Oras:Ghimpata Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Branzica de pe cuculet o curatasi? ,P.S nu o mai suge ca ai dat-o-n caterinca cu pufuletii de pe cuc,ca mirosi de la trei site-uri distanta a branza de burduf...ingalatuleeeeeee,melicosule,JEGULEEEEE care esti JEG..... Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 http://i.imgur.com/z2V4S8i.gif Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Noiembrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 http://media.giphy.com/media/BHfWOavrqAKuA/giphy.gif Link spre comentariu
ceafa da' porc Reputație: 15 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Tigaie Oras:Tigaie Partajează Postat Iunie 21, 2014 UP Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Hmmm... Merci frumos! Am citit doar primele 2 pagini, dar a fost suficient.Unde esti Euflo cand ai avea ceva de spus "pe bune"?Nu-mi dau seama ce l-a facut pe Futacios sa-si ceara scuze, poate faptul ca i s-a cerut asta desi nu avea de ce...Sa fii acuzat de clone, sa nu fii vinovat, dar sa te scuzi pentru comportament.... Cand Picon a sarit ca arsul cand i-am spus ca este ultima data cand ne vedem, s-a dus imediat spre usa mimand ca si cum nu stie cum se invarte cheia.... asteptand sa vin si sa-mi cer scuze pentru cele spuse si sa ma rog de el sa ramana...Nu am facut asta.Deci a doua zi m-a luat la 13-14 sa-mi cer scuze ca l-am dat afara! Apoi am devenit din spusele lui alcoolica! Pun pariu ca el ar dori ca toti sa ne cerem mereu scuze si sa zeificam fatzarnicia, altfel ni se intorc vorbele si suntem asaltati de aberatii...Sa ne fereasca D-zeu de astfel de oameni! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 21, 2014 Amin! ... si iata cum un gest de o mare noblete, cum o impacare "istorica" ( ne-am cerut reciproc scuze) este tarata in noroi de paranoia!Si da! Si cu Euflo m-am impacat, si cu Bamboocha cu care avusesem un conflict in trecut si cu De ce? si cu alti useri . Suntem oameni civilizati, inteligenti, cat de cat si reusim sa ne rezolvam neintelegerile. Nu putem persista intr-un conflict pertetuu. Marghiloman parca, spunea : "doar boul e consecvent". E adevarat ca se referea la politica, dar se poate extrapola.Pentru cine nu stie istorie sau au uitat: cruciadele s-au terminat prost pentru cei ce le-au declansat. Cine seamana vant, culege furtuna. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iunie 21, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 21, 2014 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Pisicuts Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 21, 2014 cafeau a varsat-o pe server 2 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Ferice pe cel ce trimite uragane, are sanse sa primeasca tornade...Vorba noastra, ai grija ce-ti doresti! Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iunie 21, 2014 Ferice pe cel ce trimite uragane, are sanse sa primeasca tornade...Vorba noastra, ai grija ce-ti doresti! Sigur nu era invers? Din care știu eu uraganele sunt mai nașpa ca tornadele... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 21, 2014 Absolut! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Daca esti in Constanta poate... aici nu este cazul. Absolut, deja?!E mai grav decat credeam... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 21, 2014 Katrina este cumva prietena lui El Nino ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum