Sari la conținut

randuri catre userul picon

Postări Recomandate

@ clontosul/......

imi pare rau dar eu chiar nu stiu cine ai fost inainte! ai precizat ca imi poti spune de cativa tocmai pentru ca eu nu cunosc definitia termenului de rebranduit. pe acei cativa i-ai stropit dar la tine te-ai oprit strict la "eu"! indiferent cine ai fost eu astept in continuare raspunsul tau. presupun ca nu l-ai angajat pe bubulinu ca reprezentant al ideilor tale si purtator al cuvantului tau de onoare in varianta oficiala! vad ca el se simte liber sa-ti dea sfaturi pe care tu sa le urmezi, ca doar iti spune din tot sufletul sa "stai bre calm"! pentru el conteaza foarte mult culoare mea de acum,  de acu' 2 luni, de acu' 2 recenzii!!! il intereseaza cu mult mai mult decat m-a interesat pe mine vreodata, dar cum tot spun, genul lui nu vine cu argument, vine doar cu jeg! ma intereseaza foarte mult pozitia ta oficiala fata de acest gen jegos al rebranduitilor, asa ca astept cu nerabdare raspunsul tau.

Link spre comentariu
  • Oras:Aici
  • Oras:Aici

Nu te ingrijora prea mult john. Cu noile optiuni de a recompensa fazanul si dg toti vor fi mov si nu va mai trebui sa te agiti sa-ti dai seama cine care a fost.

Cu ocazia asta salut initiativa pisicului de a da drumul la like (poate bagi si unlike inapoi -) si vreau sa-l anunt ca mi-e dator o bere pt ca l-am rugat sa implementeze asta mai demult...oh si Mod1,2,3 tot de la mine a venit. Astept berea sau o culoare noua sa iau si eu un discount pe ici colo.

Stima si respect!

• Like 1
Link spre comentariu

:snap dragul meu coleg ron,

zilnic scanez sectiunea cu noi membri. alaltaieri ti-am sesizat sosirea si ti-am vizitat profilul. ce nas fin pot sa am! selectarea numelui de user te-a dat de gol sa stii! pe 4 octombrie ai aparut, pe 4 te-am vizitat, imediat mi-ai vizitat tu profilul. ti-am acordat timpul cuvenit ptr a ne spune cine esti, dar nu a durat foarte mult si ti-ai aratat intentiile. pana acum observ ca stilul nu este foarte agresiv. am sesizat ca te simti mai barbat jignind fetele. dar daca asta te gadila pe tine si iti induce necesitatea de laba la birou, treaba ta! poza cu pisicul tot material de laba?

restul mesajului tau chiar nu inteleg ce vrea sa reprezinte. dar sunt sigur ca ne vei spune tu cat de curand nu? ti-am dat un punct de reputatie ptr efortul de pana acum ca simbol al bunei credinte. sper sa il meriti!

Link spre comentariu
  • Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista

:snap dragul meu coleg ron,

zilnic scanez sectiunea cu noi membri. alaltaieri ti-am sesizat sosirea si ti-am vizitat profilul. ce nas fin pot sa am! selectarea numelui de user te-a dat de gol sa stii! 

Aoleu, Ioane!

Tu de viata reala nu ai mai auzit? Stai si o freci pe forum 24/24 si cauti sa te certi cu toti? Mai bine lasa dracu calculatorul, iesi si te plimba. O oxigenare buna face minuni la creier.

Ai tu o obsesie cu rebenduitii si incerci sa o aduci in discutie in orice topic. Bre, mai lasa-ne cu astea. Cauta si tu un alt subiect de discutie. Ce carti s-au mai citit, ce piese de teatru s-au mai vazut, ultimul numar din Playboy, altceva. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Citind mai mult topicurile oraselor din vestul tarii si cele din alte tari ... nu am stiut nimic despre acest conflict dintre futacios_man si picon.

Atat futacios_man cat si picon sunt de apreciat ! Amandoi au avut o atitudine foarte OK ... schimb de mesaje de mult bun simt din ambele parti. Este nevoie de mult caracter ca sa recunosti ca ai gresit. Felicitari amandurora.

Legat de tot ce s-a scris dupa aceea ... sunt fara cuvinte. niciodata nu am putut intelege de ce unii oameni insista sa se certe/contrazica (lucru care s-a intamplat si aici) cand poate fi totul atat de simplu si frumos ... practic suntem aici ca sa ne impartasim experientele, sa recomandam fetele cu care am avut o experienta placuta si sa le trecem la "de evitat" pe cele care ne-au creat neplaceri ... 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Caraibe
  • Oras:Caraibe

exact!

thread-ul asta trebuia inchis cand picon a acceptat scuzele futaciosului.

tot ce a urmat nu a facut decat sa umbreasca gestul frumos de impacare al celor doi, si e pacat.

nea pisicuts, futaciosul e retras, si nu poate sa ceara inchiderea thread-ului, dar lasarea lui deschisa va fi un prilej nesfarsit de reaprindere a conflictelor.

nu faci si mata` un pustiu de bine sa-l inchizi?

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

exact!

thread-ul asta trebuia inchis cand picon a acceptat scuzele futaciosului.

tot ce a urmat nu a facut decat sa umbreasca gestul frumos de impacare al celor doi, si e pacat.

nea pisicuts, futaciosul e retras, si nu poate sa ceara inchiderea thread-ului, dar lasarea lui deschisa va fi un prilej nesfarsit de reaprindere a conflictelor.

nu faci si mata` un pustiu de bine sa-l inchizi?

pre_1383749785__akzdqvn_460sa.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti

Hmmm...  :FIREdevil

Merci frumos!  :kiss3 

Am citit doar primele 2 pagini, dar a fost suficient.

Unde esti Euflo cand ai avea ceva de spus "pe bune"?

Nu-mi dau seama ce l-a facut pe Futacios sa-si ceara scuze, poate faptul ca i s-a cerut asta desi nu avea de ce...

Sa fii acuzat de clone, sa nu fii vinovat, dar sa te scuzi pentru comportament....  :no2

Cand Picon a sarit ca arsul cand i-am spus ca este ultima data cand ne vedem, s-a dus imediat spre usa mimand ca si cum nu stie cum se invarte cheia.... asteptand sa vin si sa-mi cer scuze pentru cele spuse si sa ma rog de el sa ramana...

Nu am facut asta.

Deci a doua zi m-a luat la 13-14 sa-mi cer scuze ca l-am dat afara!  :laugh2  :slap2

Apoi am devenit din spusele lui alcoolica!  :laugh2

Pun pariu ca el ar dori ca toti sa ne cerem mereu scuze si sa zeificam fatzarnicia, altfel ni se intorc vorbele si suntem asaltati de aberatii...

Sa ne fereasca D-zeu de astfel de oameni!  :pope

:hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Amin!

... si iata cum un gest de o mare noblete, cum o impacare "istorica" ( ne-am cerut reciproc scuze) este tarata in noroi de paranoia!

Si da! Si cu Euflo m-am impacat, si cu Bamboocha cu care avusesem un conflict in trecut si cu De ce? si cu alti useri . Suntem oameni civilizati, inteligenti, cat de cat si reusim sa ne rezolvam neintelegerile. Nu putem persista intr-un conflict pertetuu.  Marghiloman parca, spunea : "doar boul e consecvent". E adevarat ca se referea la politica, dar se poate extrapola.

Pentru cine nu stie istorie sau au uitat: cruciadele s-au terminat prost pentru cei ce le-au declansat.  Cine seamana vant, culege furtuna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...