pier0 Reputație: 29 Postat Martie 28, 2014 Postat Martie 28, 2014 A reaparut fata Care is face veacul intre Charles De Gaulle si Arcul de Triumf.Am vazut aucm 2 zile cand ma intorceam de la munca seara pe la 8 - 9. Are o geaca neagra un rucsac in spate si merge fix pe bordura pe marginea drumului
maverick69 Reputație: 655 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2014 E normal, a venit căldura. Cred că mă risc în curând. Revin cu detalii.
sangre Reputație: -988 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 28, 2014 Cu toate ca nu-i threadul ei , vin si eu cu o completare. Nebuna aia de la Arc era acolo si la -17grade pe viscol si pe cine am intrebat , inclusiv eu , nu au reusit s-o imbuneze sa scoata 2 vorbe de la ea. In schimb mi-au spus 2 taximetristi ca face muie pe 30 de ron si ca o face bine , dar eu am observat contrariul , e prea nebuna ca sa-mi bat capul cu asa ceva. Sau poate i-or placea doar taximetristii. 6 10
hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Martie 28, 2014 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Postat Martie 28, 2014 Dar unde presteaza serviciile? exista vreun loc pe acolo....
sangre Reputație: -988 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 28, 2014 In masina din ce-am inteles , prin tufisuri nu cred ca se baga , oricum e horror femeia , nu recomand. 7 10
atoader Reputație: 116 Postat Martie 30, 2014 Telefon: adaerot Oras:Bucharest Telefon: adaerot Oras:Bucharest Postat Martie 30, 2014 A reaparut fata Care is face veacul intre Charles De Gaulle si Arcul de Triumf.Am vazut aucm 2 zile cand ma intorceam de la munca seara pe la 8 - 9. Are o geaca neagra un rucsac in spate si merge fix pe bordura pe marginea drumului Confirm 100% cele spuse aici. Eu am trecut aseara pe la 11 seara pe Prezan si exact asa era imbracata, facand un pas pe bordura, unul pe carosabil. N-am intrat in vorba cu ea, insa din ce am reperat mergand cu 40 la ora pe langa ea, nu pot sa zic ca ceea ce am vazut m-ar fi determinat sa o abordez. Poate cand o fi mai cald pe afara la ora aia ma conving sa o studiez mai indeaproape, per pedes.
vipp1man Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Salut Baieti , mai stie cineva ceva de fata Care is face veacul intre Charles De Gaulle si Arcul de Triumf ?
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 5, 2019 Am văzut.o anul trecut pe la romana. La fel de nebuna. 1 1
minimalistick Reputație: 166 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2019 Zona Romana, pe langa patiseria Matei am vazut-o si eu acum ceva timp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum