Sari la conținut

0736850919 Ana total - Valea Oltului

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Alessia si bine ai venit pe forum😊

Cel mai bine este sa postezi cateva poze cu tine si colega, urmate de o lista de servicii si preturi.

Asa o sa elimini suspiciunile si toate nelamuririle🤗

Postat

Buna Alessia si bine ai venit pe forum

Cel mai bine este sa postezi cateva poze cu tine si colega, urmate de o lista de servicii si preturi.

Asa o sa elimini suspiciunile si toate nelamuririle

Din ce mi-am dat seama lucrează in Pitești! Nu înțeleg de ce tot intervine in discuții. A spus povestea cu pozele acelea dar gata.

• Like 1
Postat

Hedonis,îți pot explica eu..colega mea nu prea stie sa foloseasca acest forum..cea din anunt (Ana,noua în oraș la tine) este colega mea cea în verde..Iar pozele de pe acest forum puse de Mihai e alta fata (Ana total) seamănă între ele dar numerele de telefon diferă.. colega mea lucreaza cu mine la Lidl în Gavana în blocul nou..Iar aceea domnișoară are locația undeva pe Valea Oltului..Iar toți cred ca este una si aceeasi persoana cu colega mea..dar se înșeală,aveti grija la poze sau daca nu la numerele de telefon ca diferă,pozele iti mai pot semăna,acum una se confunda cu cealaltă.. acea fata din cate am inteles are un pret foarte mare 250 Cu 450 si toata lumea crezând că este colega mea au început să o jigneasca‍♀

Mulțumesc că m-ai lămurit. Acum am înțeles și de unde provine toată treaba. Deci colega ta nu.

Dacă tot nu știe, poate o înveți tu să folosească și cum stă treaba. Bine ar fi ca fiecare să fie cu dispozitivul ei și să nu vă încurcați în conturi

Din ce știu eu „Găvana” sau „Gavana” este în Pitești, nu ? Și nu are nicio treabă cu Bucureștiul.

Deci au început să o jignească pe colega ta crezând că e fata aceea ?

Sau pe cea de pe Valea Oltului ?

Vizitator alessia1567
Reputație: 0
Postat

Buna Hennesy!🤗 Am si eu un forum creeat de cei care au fost la mine,încerc să raspund si sa fiu cat de activa pot pe el,acolo găsiți serviciile,preturile,intervalul de ore în care lucrez si locația!

Poze nu pot atașa.. nu am aceasta optiune..puneam cu mare drag,rog un moderator sa-mi atașeze celălalt anunt "Alessia,nouă în oraș la tine" (poza de profil:Stau pe burtica..se observă după tatuaje nu am cum sa nu fiu recunoscuta)🤭⤠vă puuup😘 si ma bucur că sa înțeles confuzia dintre colega mea Si aceea "tipă"

• Like 1
Vizitator alessia1567
Postat

Hedonis91

Avem 2 conturi diferite! Al ei(Ana2000)..al meu (alessia1567) deci nu avem cum sa ne încurcăm :))

O ajut cum sa nu🤗 învață destul de repede.

Locația noastră este în Cartierul Găvana 3(Pitesti) nu stiu daca exista si în București cartier cu același nume 🤷â€â™€ï¸

Colega mea este cea în body verde(Ana2000) iar cea îmbrăcată în negru este "intrusa care a creat probleme colegei mele"(Ana total) deci practic datorita nesimțirii acestei fete care pune lumea degeba pe drumuri iar mai apoi nu mai răspundea la telefon colega mea a fost jignita fara sa aibe vreo legatura..Confuzia sa creat doar pentru ca cele doua seamănă câtuși de puțin între ele și au numele la fel ! ÃŽn rest locațiile sunt diferite,numerele de telefon la fel,de voci nu mai zic(ar fii prea de tot sa mai aibe amândouă pana si vocile la fel😅) sper ca te-am lămurit în legătură cu toate,am încercat să detaliez cat mai mult sa ma fac înțeleasă!â¤â¤

Pup si va asteptam pe la noiðŸ˜ðŸ˜˜

Rog pe cei plictisiți de această poveste sa nu mai citească ce am scris 🤗😘☺

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Puneti-va poxe cu voi, servicii ,locație și preturi. Vorba multa sărăcia omului.

Vreu sa va fac o vizita sa stiu daca va recomand sau nu!

Postat

>hedonis91< Ești un hate fun, un HATER! Nu prea faci recenzii, doar stai și faci comentarii, mai pe scurt: mănânci căcat!

sugeo!

Fuck off >hedonis91< și toți care știu doar să mănânce căcat și să comenteze, fără să facă recenzii, sau să comenteze la subiect! Le dau MUIE!

Auzi băi ăsta ? Dacă tot te crezi așa frumos de ce nu-ți pui aici o poză să te vedem și noi ?

2. Tu vorbiși mă ? Tu vorbiși ?

3. În legătură cu căcatul, tu ești ăla care îl mănâncă la greu, bă da la greu, cu lingura și mai bagi și cu mâna cealaltă, și hai să-ți zic și de ce: faci pe deșteptul, începi conflicte, ai mai pus-o și pe fata asta într-o situație proastă de acum și alții i-au sărit în cap DIN CAUZA TA

Asta că vine unu d-ăsta ca tine și se trezește să spună ce-a visat azi-noapte. Nu vezi că ești vai de capul tău ?

Și mai ești și sigur 100% și mai înjuri și fata asta, și ne mai pui și pe noi indirect să sărim pe ea.

TACI în pula mea, și nu mai mânca atâta căcat.

Eu știu un lucru: când sunt prost, tac, stau în banca mea. Dar tu mai și semnalizezi

• Oras:B city
  • Oras:B city
Postat

Auzi băi ăsta ? Dacă tot te crezi așa frumos de ce nu-ți pui aici o poză să te vedem și noi ?

2. Tu vorbiși mă ? Tu vorbiși ?

3. În legătură cu căcatul, tu ești ăla care îl mănâncă la greu, bă da la greu, cu lingura și mai bagi și cu mâna cealaltă, și hai să-ți zic și de ce: faci pe deșteptul, începi conflicte, ai mai pus-o și pe fata asta într-o situație proastă de acum și alții i-au sărit în cap DIN CAUZA TA

Asta că vine unu d-ăsta ca tine și se trezește să spună ce-a visat azi-noapte. Nu vezi că ești vai de capul tău ?

Și mai ești și sigur 100% și mai înjuri și fata asta, și ne mai pui și pe noi indirect să sărim pe ea.

TACI în pula mea, și nu mai mânca atâta căcat.

Eu știu un lucru: când sunt prost, tac, stau în banca mea. Dar tu mai și semnalizezi

Mulțumesc!
  • Like 1
Postat

Hedonis91

Avem 2 conturi diferite! Al ei(Ana2000)..al meu (alessia1567) deci nu avem cum sa ne încurcăm :))

O ajut cum sa nu învață destul de repede.

Locația noastră este în Cartierul Găvana 3(Pitesti) nu stiu daca exista si în București cartier cu același nume ‍♀

Colega mea este cea în body verde(Ana2000) iar cea îmbrăcată în negru este "intrusa care a creat probleme colegei mele"(Ana total) deci practic datorita nesimțirii acestei fete care pune lumea degeba pe drumuri iar mai apoi nu mai răspundea la telefon colega mea a fost jignita fara sa aibe vreo legatura..Confuzia sa creat doar pentru ca cele doua seamănă câtuși de puțin între ele și au numele la fel ! În rest locațiile sunt diferite,numerele de telefon la fel,de voci nu mai zic(ar fii prea de tot sa mai aibe amândouă pana si vocile la fel) sper ca te-am lămurit în legătură cu toate,am încercat să detaliez cat mai mult sa ma fac înțeleasă!❤❤

Pup si va asteptam pe la noi

Știu că aveți 2 conturi diferite, dar am tot văzut, și auzit fete care intră cu contul lor, pe telefonul colegei.

Și „colega” intrând pe telefonul ei, crede automat că e și contul ei, neștiind că prima colegă s-a conectat.

Și nu se uită și uite așa „postează în locul ei”

Nuștiu dacă m-am făcut înțeles sau nu.

Cartierul există 1, 2, și 3 ? Și nu, în București nu există. Am întrebat deoarece topicul era încadrat la București și nu specificasei de Pitești

Nu, confuzia nu s-a creat din cauza fetelor, ci boul de Mihai

Eu în Pitești ajungeam deobicei în perioada Iernii prin Decembrie, după 21, aproape de Crăciun

Chiar în Gavana, dar nu știu dacă sunt mai multe sau unul singur. Mai exact prin Nord în zona Bascov.

Acum nuștiu ce să zic...când mă aștepți tu

Vizitator alessia1567
Postat

Hedonis91

ÃŽn cazul în care mulți dintre voi nu sunteti din Pitesti si doriti sa veniti..cand confirmati faptul că doriti sa veniti si nu stiti unde ne aflăm se poate da locația exactă pe whatsApp(locația curenta) si te ajuta foarte mult,te aduce exact la noi!

Iar referitor la perioada în care o sa mai lucram vom anunța aici daca lucram si dupa sărbători😘

PupiciðŸ˜ðŸ˜˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...