xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 laba trista, ai tupeul sa ne vedem face to face? Asta asa de divertisment, sa dam realitatea pe fata muistule! Dacă vroiam sa te bat, erai desfigurat de multa vreme muistule! Îmi este mila de tine ine handicapatule! Ia vino ma sa ma bati hai te astept iti dau adresa? Chiar sunt curios 3
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Ia vino ma sa ma bati hai te astept iti dau adresa? Chiar sunt curios Adresa ți-o știu labagiule! Alta este problema smardoiule de cacat, te pisi pe tine zdreanta, ești o pizda proasta! Te asigur ca dacă as vrea, ai bea cu paiul câteva luni bune labagiule mitoman!Hai besi la fiola bețivan, cum spuneam, semnătura ta spune totul! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Adresa ți-o știu labagiule! Alta este problema smardoiule de cacat, te pisi pe tine zdreanta, ești o pizda proasta! Te asigur ca dacă as vrea, ai bea cu paiul câteva luni bune labagiule mitoman! Pai si daca sti adresa ce mai astepti N-ai bani de autobuz? Ce ai patit? Ia un taxi platesc eu 2
loveblondes Reputație: 11 Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Bai, mananca ma si tu niste mancare ca lumea, nu mai manca cacat toata ziua ! Boule !Mananc foarte bine emilutz.Multumesc pentru grija acordata, dar da-mi voie sa flatulez spre tine. Tu n-ai bani sa-ti hranesti cateaua pe care o scoti la produs... Adresa ți-o știu labagiule! Alta este problema smardoiule de cacat, te pisi pe tine zdreanta, ești o pizda proasta! Te asigur ca dacă as vrea, ai bea cu paiul câteva luni bune labagiule mitoman!Hai besi la fiola bețivan, cum spuneam, semnătura ta spune totul! Ba trepanatule, injuraturi pana la injuraturi, toate ca toate, dar mai usor cu amenintarile cu "adresa" si cu "bataia". Nu de alta, dar mi-e mila de tine la ce poate sa ti-o traga extreme la cat de slabanog esti. Eu zic sa te impaci repede cu el si sa-i daruiesti trandafirul ala, daca nu s-a ofilit. =))))
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Pai si daca sti adresa ce mai astepti N-ai bani de autobuz? Ce ai patit? Ia un taxi platesc eu Mananc foarte bine emilutz.Multumesc pentru grija acordata, dar da-mi voie sa flatulez spre tine. Tu n-ai bani sa-ti hranesti cateaua pe care o scoti la produs... Ba trepanatule, injuraturi pana la injuraturi, toate ca toate, dar mai usor cu amenintarile cu "adresa" si cu "bataia". Nu de alta, dar mi-e mila de tine la ce poate sa ti-o traga extreme la cat de slabanog esti. Eu zic sa te impaci repede cu el si sa-i daruiesti trandafirul ala, daca nu s-a ofilit. =))))Mulțumesc pentru confirmare clona proasta! Îmi permit sa ma deplasez cu autoturismul. propriu, spre deosebire de tine, îmi permit sa plătesc pe cineva sa iti dea muie grupa mare, nu vreau sa îmi permit sa îmi fac clone asa cum o faci tu muistule! Știu, ești gras, labagiu, handicapat, muist,, viata a fost vitrega cu tine laba trista! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Mulțumesc pentru confirmare clona proasta! Îmi permit sa ma deplasez cu autoturismul. propriu, spre deosebire de tine, îmi permit sa plătesc pe cineva sa iti dea muie grupa mare, nu vreau sa îmi permit sa îmi fac clone asa cum o faci tu muistule! Știu, ești gras, labagiu, handicapat, muist,, viata a fost vitrega cu tine laba trista! Suna-ma si vorbim 0751 069 941. 2
loveblondes Reputație: 11 Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Mulțumesc pentru confirmare clona proasta! Îmi permit sa ma deplasez cu autoturismul. propriu, spre deosebire de tine, îmi permit sa plătesc pe cineva sa iti dea muie grupa mare, nu vreau sa îmi permit sa îmi fac clone asa cum o faci tu muistule! Știu, ești gras, labagiu, handicapat, muist,, viata a fost vitrega cu tine laba trista! Prostule, daca cineva iti pune poza pe aici cu tine de pe simpatie.ro, o sa plangi si o sa te ascunzi vreo cateva luni, la fel ca ultima oara cand ti-ai luat umilinta maxima de la miki. Si mai lasa amenintarile astea ca nu esti tu mega-interlop. Esti doar un papagal. Suna-ma si vorbim Te-o sunat?Iti spun ca n-are curaj. :D
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Prostule, daca cineva iti pune poza pe aici cu tine de pe simpatie.ro, o sa plangi si o sa te ascunzi vreo cateva luni, la fel ca ultima oara cand ti-ai luat umilinta maxima de la miki. Si mai lasa amenintarile astea ca nu esti tu mega-interlop. Esti doar un papagal. Te-o sunat?Iti spun ca n-are curaj. :D Astept sa sune plm... 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 MhmmTermen legal de reclamatie 90 de zile de la momentul evenimentului nu ma grabescPoze cu mesajele de amenintare sunt facute O posibila poza a autorului exista Mai departe treaba institutiilor care se ocupa cu treburi dastea 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Prostule, daca cineva iti pune poza pe aici cu tine de pe simpatie.ro, o sa plangi si o sa te ascunzi vreo cateva luni, la fel ca ultima oara cand ti-ai luat umilinta maxima de la miki. Si mai lasa amenintarile astea ca nu esti tu mega-interlop. Esti doar un papagal. Te-o sunat?Iti spun ca n-are curaj. :D Astept sa sune plm... MhmmTermen legal de reclamatie 90 de zile de la momentul evenimentului nu ma grabescPoze cu mesajele de amenintare sunt facute O posibila poza a autorului exista Mai departe treaba institutiilor care se ocupa cu treburi dastea Știe tot forumul ca sunteți itioti... STIULETAR ULE! :laugh2 Hai laba trista, pune poze, ai grija sa fie reale, altfel primești ce îți place POPONARE! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Știe tot forumul ca sunteți itioti... STIULETAR ULE! :laugh2 Hai laba trista, pune poze, ai grija sa fie reale, altfel primești ce îți place POPONARE! Vedem culmea pe profilu ala sunt chiar mai multe poze publice Oricum nu ma stresez e timp destul si banuiesc ca cele scrise raman aici ca si restul de pana acum Tu continua e in interesul meu 2
dany69crysty Reputație: 31 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28, 2020 Suna-ma si vorbim 0751 069 941. Fusesi gabor prin Cluj sau ai dat in toba la bordel? 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Vedem culmea pe profilu ala sunt chiar mai multe poze publice Oricum nu ma stresez e timp destul si banuiesc ca cele scrise raman aici ca si restul de pana acum Tu continua e in interesul meu Muita, ți-o futi singura coarda penala! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Muita, ți-o futi singura coarda penala! Continua cu spor :D 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Continua cu spor :DTe asigur ca voi continua impostorule! Un lucru este cert, ți-ai futut norocul boschetare! Postează ce vrei patronul pulii, poza ta este reala și au reținut-o toți! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Te asigur ca voi continua impostorule! Un lucru este cert, ți-ai futut norocul boschetare! Postează ce vrei patronul pulii, poza ta este reala și au reținut-o toți! Slaab nu ai inspiratie ? 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Slaab nu ai inspiratie ?pot contrazice eu un labagiu ca tine? :laugh2 1 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 pot contrazice eu un labagiu ca tine? :laugh2Mai respira si tu sau ai luat covid ? In fine ..gata? Te ai calmat ? Hai o zi buna 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2020 cand te uiti in oglinda zi de zi nu il vezi? =))) nu te credeam asa de lingerica Gelule, de pe clone, rapid te-a prins pisicul =)) ba, te agiti mai ceva ca neamurile lu' nor-ta in fata Sectiei de Politie cu scopul de a justifica ca ai mancat cacat Bă, ești prost de bubui, disperat că urli degeaba, mojic și labagiu! Un prost a fost banat, probabil că urmezi tu. Vei reveni a coișpea oară cu in username la fel de cretin, vei fi evident, tot la fel de cretin, iar vei fi banat...Bă, tu nu te-ai săturat? Altceva mai bun nu ai de făcut, decât să-ți dai cu tesla-n coaie? Amară viață ai! 1 6
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Mai respira si tu sau ai luat covid ? In fine ..gata? Te ai calmat ? Hai o zi buna Spre deosebire de tine sunt ok clonatule! Se pare ca îți iei atâta muie încât ai nevoie de ATI! :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Spre deosebire de tine sunt ok clonatule! Se pare ca îți iei atâta muie încât ai nevoie de a-ți! :laugh2Ce ne luam e problema fiecaruia in parte Calmeaza-te bea un ceai Usor ca nu e dracu asa negru 3
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Ce ne luam e problema fiecaruia in parte Calmeaza-te bea un ceai Usor ca nu e dracu asa negru Ai dreptate, dracu este deștept spre deosebire de tine clonatule. Besi în plm de handicapat falit! Oricum ai recunoscut ca iei muie și este problema ta! :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Ai dreptate, dracu este deștept spre deosebire de tine clonatule. Besi în plm de handicapat falit! Oricum ai recunoscut ca iei muie și este problema ta! :laugh2Vezi ca ala cu care ai tu impresia ca te certi pe tot site.ul e banat de cateva saptamani 3
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 28, 2020 Vezi ca ala cu care ai tu impresia ca te certi pe tot site.ul e banat de cateva saptamani Tu ești banat de viata de când te-ai născut! 1 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 28, 2020 Tu ești banat de viata de când te-ai născut! Chiar habar-nu ai cat de mult ma bucur ca iti pasa atat de mult de viata mea in detrimentul persoanei tale ;) 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum