Sari la conținut

Nimfomane s-a prăbușit

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

laba trista, ai tupeul sa ne vedem face to face? Asta asa de divertisment, sa  dam realitatea pe fata muistule! Dacă vroiam sa te bat, erai desfigurat de multa vreme muistule! Îmi este mila de tine ine handicapatule! 

Ia vino ma sa ma bati hai te astept iti dau adresa? 

Chiar sunt curios 

• Like 3
  • Oras:Sinaia
Postat

Ia vino ma sa ma bati hai te astept iti dau adresa? 

Chiar sunt curios 

Adresa ți-o știu  labagiule! Alta este problema smardoiule de cacat, te pisi pe tine zdreanta, ești o pizda proasta! Te asigur ca dacă as vrea, ai bea cu paiul câteva luni bune labagiule mitoman!

Hai besi la fiola bețivan, cum spuneam, semnătura ta spune totul! 

• Minus 3
Postat

Adresa ți-o știu  labagiule! Alta este problema smardoiule de cacat, te pisi pe tine zdreanta, ești o pizda proasta! Te asigur ca dacă as vrea, ai bea cu paiul câteva luni bune labagiule mitoman! 

Pai si daca sti adresa ce mai astepti 

N-ai bani de autobuz? Ce ai patit? 

Ia un taxi platesc eu 

• Like 2
Postat

Bai, mananca ma si tu niste mancare ca lumea, nu mai manca cacat toata ziua !

Boule !

Mananc foarte bine emilutz.

Multumesc pentru grija acordata, dar da-mi voie sa  flatulez spre tine.    

Tu n-ai bani sa-ti hranesti  cateaua  pe care o scoti la produs...

Hai besi la fiola bețivan, cum spuneam, semnătura ta spune totul! 

Ba trepanatule,  injuraturi pana la injuraturi, toate ca toate, dar mai usor cu amenintarile  cu "adresa"   si cu "bataia".  

Nu de alta, dar mi-e mila de tine la ce poate sa ti-o traga extreme  la cat de slabanog esti.  

Eu zic sa te impaci repede cu el si sa-i daruiesti trandafirul ala, daca nu s-a ofilit. =))))

Postat

Pai si daca sti adresa ce mai astepti 

N-ai bani de autobuz? Ce ai patit? 

Ia un taxi platesc eu 

Mananc foarte bine emilutz.

Multumesc pentru grija acordata, dar da-mi voie sa  flatulez spre tine.    

Tu n-ai bani sa-ti hranesti  cateaua  pe care o scoti la produs...

Ba trepanatule,  injuraturi pana la injuraturi, toate ca toate, dar mai usor cu amenintarile  cu "adresa"   si cu "bataia".  

Nu de alta, dar mi-e mila de tine la ce poate sa ti-o traga extreme  la cat de slabanog esti.  

Eu zic sa te impaci repede cu el si sa-i daruiesti trandafirul ala, daca nu s-a ofilit. =))))

Mulțumesc pentru confirmare clona proasta! Îmi permit sa ma deplasez cu autoturismul. propriu, spre deosebire de tine, îmi permit sa plătesc pe cineva sa iti dea muie grupa mare, nu vreau sa îmi permit sa îmi fac clone asa cum o faci tu muistule! Știu, ești gras, labagiu, handicapat, muist,, viata a fost vitrega cu tine laba trista! 

• Minus 3
Postat

Mulțumesc pentru confirmare clona proasta! Îmi permit sa ma deplasez cu autoturismul. propriu, spre deosebire de tine, îmi permit sa plătesc pe cineva sa iti dea muie grupa mare, nu vreau sa îmi permit sa îmi fac clone asa cum o faci tu muistule! Știu, ești gras, labagiu, handicapat, muist,, viata a fost vitrega cu tine laba trista! 

Suna-ma si vorbim

0751 069 941.

• Like 2
Postat

Prostule, daca cineva iti pune poza pe aici cu tine de pe simpatie.ro, o sa plangi  si o sa te ascunzi vreo cateva luni, la fel ca ultima oara cand ti-ai luat umilinta maxima de la miki.  

Si mai lasa amenintarile astea ca nu esti tu mega-interlop. 

Esti doar un papagal.  

Suna-ma si vorbim

Te-o sunat?

Iti spun ca n-are curaj.   :D  

Postat

Prostule, daca cineva iti pune poza pe aici cu tine de pe simpatie.ro, o sa plangi  si o sa te ascunzi vreo cateva luni, la fel ca ultima oara cand ti-ai luat umilinta maxima de la miki.  

Esti doar un papagal.  

Te-o sunat?

Iti spun ca n-are curaj.    :D  

Astept sa sune plm...

• Like 2
Postat

Mhmm

Termen legal de reclamatie 90 de zile de la momentul evenimentului nu ma grabesc

Poze cu mesajele de amenintare sunt facute 

O posibila poza a autorului exista 

Mai departe treaba institutiilor care se ocupa cu treburi dastea 

• Like 2
Postat

Esti doar un papagal.  

Te-o sunat?

Iti spun ca n-are curaj.    :D  

Astept sa sune plm...

Mhmm

Termen legal de reclamatie 90 de zile de la momentul evenimentului nu ma grabesc

Poze cu mesajele de amenintare sunt facute 

O posibila poza a autorului exista 

Mai departe treaba institutiilor care se ocupa cu treburi dastea 

Știe tot forumul ca  sunteți itioti... STIULETAR ULE!  :laugh2 Hai laba trista, pune poze, ai grija sa fie reale, altfel primești ce îți place POPONARE! 

• Minus 3
Postat

Știe tot forumul ca  sunteți itioti... STIULETAR ULE!  :laugh2 Hai laba trista, pune poze, ai grija sa fie reale, altfel primești ce îți place POPONARE! 

Vedem culmea pe profilu ala sunt chiar mai multe poze publice 

Oricum nu ma stresez e timp destul si banuiesc ca cele scrise raman aici ca si restul de pana acum 

Tu continua e in interesul meu 

• Like 2
Postat

Vedem culmea pe profilu ala sunt chiar mai multe poze publice 

Oricum nu ma stresez e timp destul si banuiesc ca cele scrise raman aici ca si restul de pana acum 

Tu continua e in interesul meu 

Muita, ți-o futi singura coarda penala! 

• Minus 3
Postat

Muita, ți-o futi singura coarda penala! 

Continua cu spor :D 

• Like 2
Postat

Continua cu spor :D

Te asigur ca voi continua impostorule! Un lucru este cert, ți-ai futut norocul boschetare! Postează ce vrei patronul pulii, poza ta este reala și au reținut-o toți! 

• Minus 3
Postat

Te asigur ca voi continua impostorule! Un lucru este cert, ți-ai futut norocul boschetare! Postează ce vrei patronul pulii, poza ta este reala și au reținut-o toți! 

Slaab nu ai inspiratie ?

• Like 2
Postat

pot contrazice eu un labagiu ca tine?  :laugh2

Mai respira si tu sau ai luat covid ? 

In fine ..gata? Te ai calmat ? 

Hai o zi buna 

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

cand te uiti in oglinda zi de zi nu il vezi? =)))

nu te credeam asa de lingerica Gelule, de pe clone, rapid te-a prins pisicul =))

ba, te agiti mai ceva ca neamurile lu' nor-ta in fata Sectiei de Politie cu scopul de a justifica ca ai mancat cacat

Bă, ești prost de bubui, disperat că urli degeaba, mojic și labagiu! Un prost a fost banat, probabil că urmezi tu. Vei reveni a coișpea oară cu in username la fel de cretin, vei fi evident, tot la fel de cretin, iar vei fi banat...

Bă, tu nu te-ai săturat? Altceva mai bun nu ai de făcut, decât să-ți dai cu tesla-n coaie? Amară viață ai!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Mai respira si tu sau ai luat covid ? 

In fine ..gata? Te ai calmat ? 

Hai o zi buna 

Spre deosebire de tine sunt ok clonatule! Se pare ca îți iei atâta muie încât ai nevoie de ATI!   :laugh2

• Minus 3
Postat

Spre deosebire de tine sunt ok clonatule! Se pare ca îți iei atâta muie încât ai nevoie de a-ți!  :laugh2

Ce ne luam e problema fiecaruia in parte 

Calmeaza-te bea un ceai 

Usor ca nu e dracu asa negru 

• Like 3
Postat

Ce ne luam e problema fiecaruia in parte 

Calmeaza-te bea un ceai 

Usor ca nu e dracu asa negru 

Ai dreptate, dracu este deștept spre deosebire de tine clonatule. Besi în plm de handicapat falit! Oricum ai recunoscut ca iei muie și este problema ta!  :laugh2

• Minus 3
Postat

Ai dreptate, dracu este deștept spre deosebire de tine clonatule. Besi în plm de handicapat falit! Oricum ai recunoscut ca iei muie și este problema ta!  :laugh2

Vezi ca ala cu care ai tu impresia ca te certi pe tot site.ul e banat de cateva saptamani 

• Like 3
Postat

Vezi ca ala cu care ai tu impresia ca te certi pe tot site.ul e banat de cateva saptamani 

Tu ești banat de viata de când te-ai născut! 

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Tu ești banat de viata de când te-ai născut! 

Chiar habar-nu ai cat de mult ma bucur ca iti pasa atat de mult de viata mea in detrimentul persoanei tale ;)

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...