criss007 Reputație: 778 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Acum 4 minute, shoboo a spus: Bună ai aceiași locație Din păcate de miercuri o sa revin la locația pe care o aveam momentan sunt la complexul Campeador tot in zona Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Aprilie 30, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Am văzut după ce ți-am scris 😁 ..cunosc locația ms 😘🤗 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Acum 2 minute, shoboo a spus: Am văzut după ce ți-am scris 😁 ..cunosc locația ms 😘🤗 Cu drag 😘 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 1, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 1, 2022 Disponibilă pana la 23:00😘 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 2, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 2, 2022 Hello astăzi ma găsiți pana la 23:00 😘❤️🌸💞început de săptămâna minunat va doresc 🌸😘 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 3, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 Disponibilă pana la 23:00 😘 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 4, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 4, 2022 Disponibilă pana la 23:00 😘 adresa : Complex Campeador lângă Vox ❤️❤️❤️❤️Prețurile mele sunt : 150 finalizarea (25 minute ) 250 ora (60 minute ) ❤️❤️❤️Serviciile mele sunt : Sex oral , sex normal Diferite poziții ( include cam toate pozițiile , in limita bunului simt ) 69 Masaj de relaxare sau erotic Accept sex între sâni Finalizare corporală ( sâni , fund , abdomen ) Sarutari corporale , atingeri și preludiu înainte și in timpul actului sexual Preturile pentru dominare sunt 250 - 30 minute 350 - 60 minute Serviciile de dominare sunt : ❤️❤️❤️Dominare soft (nu include jucăriile ) Foot fetish , foot job Uro activ Facesiting annilingus, cunnilingus palme ușoare ❤️❤️❤️Dominare hard (include toate jucăriile din dotare ) Vibrator , bici , cătușe , calus , Cleme pentru sfârcuri serviciile la dominarea hard variază in funcție de fiecare doritor , practic de la cea mai soft dominare pana la cea mai hard Nu prestez anal , normal ne protejat și finalizare orală, nu fac confirmări video , nu trimit poze de confirmare pozele sunt reale 100% confirm cu tatuajele Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 9, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Buna dragilor de astăzi sunt din nou disponibilă începând cu ora 12:00 😘 un început de săptămâna minunat va doresc ❤️❤️❤️❤️Prețurile mele sunt : 150 finalizarea (25 minute ) 300 ora (60 minute ) ❤️❤️❤️Serviciile mele sunt : Sex oral , sex normal Diferite poziții ( include cam toate pozițiile , in limita bunului simt ) 69 Masaj de relaxare sau erotic Accept sex între sâni Finalizare corporală ( sâni , fund , abdomen ) Sarutari corporale , atingeri și preludiu înainte și in timpul actului sexual Preturile pentru dominare sunt 250 - 30 minute 350 - 60 minute Serviciile de dominare sunt : ❤️❤️❤️Dominare soft (nu include jucăriile ) Foot fetish , foot job Uro activ Facesiting annilingus, cunnilingus palme ușoare ❤️❤️❤️Dominare hard (include toate jucăriile din dotare ) Vibrator , bici , cătușe , calus , Cleme pentru sfârcuri serviciile la dominarea hard variază in funcție de fiecare doritor , practic de la cea mai soft dominare pana la cea mai hard Nu prestez anal , normal ne protejat și finalizare orală, nu fac confirmări video , nu trimit poze de confirmare pozele sunt reale 100% confirm cu absolut tot ce este in poze LOCATIA : complex Campeador lângă vox Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 9, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Disponibilă pana la 00:00 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 9, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 9, 2022 Ieri(duminică) de ce n-ai avut anunț??? Atâta am căutat o fătucă nouă....și tot n-am nimerit bine 🥺 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 10 ore, Cozonac7 a spus: Ieri(duminică) de ce n-ai avut anunț??? Atâta am căutat o fătucă nouă....și tot n-am nimerit bine 🥺 Din păcate luni am ajuns in Timișoara , te aștept zilele astea cu mare drag 😘 Link spre comentariu
crissd Reputație: 45 Postat Mai 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 10, 2022 La 23.09.2021 la 12:41, criss007 a spus: disponibilă pana la 00:00 Arati minunat, la Arad nu vi? 1 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 21 minute, crissd a spus: Arati minunat, la Arad nu vi? Cred ca o sa ajung și la Arad nu știu exact când dar cu siguranța voi ajunge Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 De ce o finalizare e doar 15 min? Daca fac si dus si mai stam la o tigara deja trebuie sa plec acasa, nu? Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 2 ore, zoro905 a spus: De ce o finalizare e doar 15 min? Daca fac si dus si mai stam la o tigara deja trebuie sa plec acasa, nu? Scrie mai sus că ai 25 de minute la finalizare Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Am ajuns si eu azi la domnisoara, am programat pe wp intalnirea, totul.ok, am ajuns, de la usa m-am simtit grabit. Am ajuns in pat, a inceput cu un oral mecanic cam.un minut, apoi m-a intrebat ce pozitie vreau ,dupa 2 poziti mi-a zis hotarestete,de acolo mi s-a lasat. Eu nu o recomand, nu seamana ca si in poze deloc. 1 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 1 oră în urmă, pablopablu a spus: Am ajuns si eu azi la domnisoara, am programat pe wp intalnirea, totul.ok, am ajuns, de la usa m-am simtit grabit. Am ajuns in pat, a inceput cu un oral mecanic cam.un minut, apoi m-a intrebat ce pozitie vreau ,dupa 2 poziti mi-a zis hotarestete,de acolo mi s-a lasat. Eu nu o recomand, nu seamana ca si in poze deloc. Îmi aduc perfect aminte cine ești și nu ți sa lăsat din cauza mea a fost in cauza ta pe tru ca după fiecare minut voiai sa schimbi poziția și ți am spus ca asta o sa se întâmple iar despre poze sunt nu reale sunt 100% și ai confirmat chiar tu când ai intrat . Dacă vrei sa faci mai multe poziții îți iei o ora sa ai timp sa le faci pe toate pentru ca dacă tu la o finalizare vrei toate pozițiile schimbând automat la 1 minut normal ca nu mai vrea ca se duce tot cum ți am spus și ai recunoscut și tu . O zi frumoasa sa ai 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Nu ai cum sa spui ca nu sunt fata din poze pentru ca am atâtea recenzi in toate orașele care confirma ca nu lucrez cu poze false și nici nu am lucrat niciodată . Dacă tu le vrei pe toate in 25 de minute și îți induci singur eșecul nu este vina mea . 1 Link spre comentariu
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Mai 10, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 2 hours ago, pablopablu said: Am ajuns si eu azi la domnisoara, am programat pe wp intalnirea, totul.ok, am ajuns, de la usa m-am simtit grabit. Am ajuns in pat, a inceput cu un oral mecanic cam.un minut, apoi m-a intrebat ce pozitie vreau ,dupa 2 poziti mi-a zis hotarestete,de acolo mi s-a lasat. Eu nu o recomand, nu seamana ca si in poze deloc. Exact ce spunea colegul Zoro mai sus: cadana este pe fast fuck. Pacat caci, din poze chiar arata bine. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 14 minute, Giorgio1975 a spus: Exact ce spunea colegul Zoro mai sus: cadana este pe fast fuck. Pacat caci, din poze chiar arata bine. Colegul tau a spus că doar 15 minute adică nu înțelegea daca atât este la finalizare nu mă vizitat era doar o simplă întrebare nu ai cum sa cataloghez un om daca nu îl cunoști te invit sa mă cunoști sa îți dai cu părerea din perspectiva ta Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Pozele sunt departe de realitate, nu vreau sa zic mai mult, doar ca nu am mai patit sa fiu asa grabit, si dupe ce ai zis hotarestete, atunci mi-a pierit tot cheful, daca am.stat 10 min max , niciun caz 25 min, cat ai spus tu mai sus, pai in 25 min nu pot schimba cateva poziti?! Macar daca aratai ca in poze.....dar nici macar aia...eu nu am confirmat nimic ca esti tu 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 1 minut, pablopablu a spus: Pozele sunt departe de realitate, nu vreau sa zic mai mult, doar ca nu am mai patit sa fiu asa grabit, si dupe ce ai zis hotarestete, atunci mi-a pierit tot cheful, daca am.stat 10 min max , niciun caz 25 min, cat ai spus tu mai sus, pai in 25 min nu pot schimba cateva poziti?! Macar daca aratai ca in poze.....dar nici macar aia...eu nu am confirmat nimic ca esti tu 😂😂😂 bine fie cum zici tu te contrazic și oameni de aici și oameni din orașele in care am fost ca nu lucrez cu poze false și din câte am văzut tu la toate fetele ai postat negativ chiar dacă ști ca nu e adevărat nu o sa recunoști niciodată scrie ce vrei tu oameni care m au vizitat și nu doresc sa scrie aici pentru a nu inta in polemici știu bine ca sunt rele ce sa zic seara buna sa ai 😂 Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Eu postez foarte rar , :))) Astept recenzi din partea celorlanti .... Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 2 minute, pablopablu a spus: Eu postez foarte rar , :))) Astept recenzi din partea celorlanti .... Așteaptă-le seara faina Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 zi-mi daca dupa un minut de oral m-ai intrebat ce pozitie, si daca asta nu e fastfuck? si daca corpul tau seamana cu cel din poze :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum