Marocanul18 Reputație: 7 Postat Mai 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 10, 2022 Daca vrea pula lui poate sa faca toata Kamasutra intr-o finalizare, daca erai fata de comitet ii ziceai doar cand mai avea 2-3 minute dragut ca trebuie sa finalizeze sau daca mai doreste sa-si mai cumpere timp. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Uitate ca sunt și tatuajele 😂😂😂 și nu după un minut te am întrebat tu după fiecare minut ai vrut sa schimb pana ți sa culcat ca era normal nu stau sa ma cert aici ca sa ai tu ce sa faci deci nu văd rostul conversației 😂😂 Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 unde sunt alea 25 min? Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Stai așa ca nu înțeleg ce vrei tu sa menționezi ca te am scos afara eu te am întrebat după ce tu in 5 minute ai schimbat 4 poziții dacă te hotărăști la una pentru ca ți se duce tot chieful dacă schimbi așa este adevărat ? Nu încerca sa menționezi ca te am grăbit te am întrebat dacă te ai focusat pe ceva anume pentru ca se simțea ca cedează Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 10 minute, Marocanul18 a spus: Daca vrea pula lui poate sa faca toata Kamasutra intr-o finalizare, daca erai fata de comitet ii ziceai doar cand mai avea 2-3 minute dragut ca trebuie sa finalizeze sau daca mai doreste sa-si mai cumpere timp. Așa este nu contest poate sa facă câte poziții vrea atâta timp cât îl ajuta Soldățelul întrebarea mea a fost dacă sa hotărât pentru ca schimbase 4 poziții in 5 minute și a intrerupt actul și deja ii ceda dar el vrea sa arate ca de fapt l am scos afara cea ce este total ne adevărat . Nici când sa culcat nu ma m oprit si el a confirmat ca am avut departe am început sa ma joc cu sateliți ca sa se finalizeze si asta sa întâmplat deci nu văd unde este vina mea Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Are vrajeala fata , le intoarce la la Ploiesti. dupa nici un minut de oral, m-ai intrebat ce pozitie vreau? si logic ca schimb pozitia, dar nu ca imi ceda mie sau ceva...ocoloesti raspunsuri Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Chiar acum, pablopablu a spus: Are vrajeala fata , le intoarce la la Ploiesti. dupa nici un minut de oral, m-ai intrebat ce pozitie vreau? si logic ca schimb pozitia, dar nu ca imi ceda mie sau ceva...ocoloesti raspunsuri Pai tocmai ți am răspuns l întrebare nu vezi ca tu ocolești te am întrebat ceva tu răspunzi altceva se pare ca doar dorești sa scri și tu pe aici sa fii in centrul atenție dacă ai un minim de bun simt recunoaște cum a fost acțiunea nu te găsi sa scri aici la locația ai spus ca am dreptate și ca ți sa culcat de la atâtea schimbări acum spui altceva pe bune sunt vopilarisme ce faci am înțeles nu ai fost mulțumit ți ai spus punctul de vedere ok foarte bine dar nu o mai lungi inutil cu același întrebări l care ți am răspuns deja Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 nu am zis ca nu sunt tatuajele tale, pozele sunt facute sa te avantajeze enorm, Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 2 minute, pablopablu a spus: nu am zis ca nu sunt tatuajele tale, pozele sunt facute sa te avantajeze enorm, Aaa acum sunt ale mele pana acum ai zis ca nu sunt eu , am înțeles acum sunt făcute sa ma avantajeze 😂 Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Si daca tu ai 24 de ani :)) mai bine zis minim 35 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Chiar acum, pablopablu a spus: Si daca tu ai 24 de ani :)) mai bine zis minim 35 😂😂😂😂 45 sa fie toată lumea mulțumită e ok ? Eu zic sa încetezi ca este urat ce faci pentru frustrarea ta ca te a lăsat Soldățelul ca ai schimbat 4 poziții doar sa nu te finalizezi ca erai deja finalizat din primele minute asta nu inseamana ca nu sunt eu fata din poze și ca am nu știu cât ani și nu mai știu ce mai spui tu pe acolo . Este ultimul meu răspuns și consider ca oameni ca și tine care nu sunt asumați și vin la fete doar sa lungească treaba nu sa se simtă bine nu au ce sa caute aici lasă oameni asumați și oameni care doresc relaxare sa comenteze ca tu deja de la servici și poze ai ajuns la vârsta deja o dai in penibil uitate când a fost acest cont făcut și fai calculul cât ani am și dacă nu ma crezi te aștept maine sa îți arat buletinul sa vezi câți ani am dacă ești așa curios o seara frumoasa este ultimul meu răspuns pentru ca dacă o sa continui o sa ajungi sa spui ca nu ți a plăcut nici lenjeria de pe pat sau mai știu eu ce îți trece prin minte Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 deaceea este facut site-ul sa ne spunem parerea, nu am facut nimic gresit, si astfel sa nu mai pateasca si altii ca mine Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Timp petrecut la ea maxim 10 min, dar nici atat, deci iti dai seama ,ce am lungito eu.....plus ca i mirosea si gura...nasoala experienta,nu stiu ce recenzi are ea dar eu mi-am spus parerea ca sa nu patiti si voi cu ea. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 1 minut, pablopablu a spus: Timp petrecut la ea maxim 10 min, dar nici atat, deci iti dai seama ,ce am lungito eu.....plus ca i mirosea si gura...nasoala experienta,nu stiu ce recenzi are ea dar eu mi-am spus parerea ca sa nu patiti si voi cu ea. Cum am spus dacă continui nu o sa mai termini acum îmi miroase și gura da cum ai constat asta ca eu nu ma sărut 😂😂😂😂 doamne mie nu îmi vine sa cred ca sunt oameni de genul . Hai ca dacă tot vrei sa intram in detalii intru eu înainte sa spui tu ceva despre o fata uitate la tine eu in locul tău mi ar fii Rușine sa spun unei fete ca ii mirosea gura 😂😂😂 când tu miroaseai a transpirație și sa nu mai intru in detalii eu am zis sa fiu drăguța și sa închei acest circ ieftin dar se pare ca tu insisti Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 4 minute, criss007 a spus: Cum am spus dacă continui nu o sa mai termini acum îmi miroase și gura da cum ai constat asta ca eu nu ma sărut 😂😂😂😂 doamne mie nu îmi vine sa cred ca sunt oameni de genul . Hai ca dacă tot vrei sa intram in detalii intru eu înainte sa spui tu ceva despre o fata uitate la tine eu in locul tău mi ar fii Rușine sa spun unei fete ca ii mirosea gura 😂😂😂 când tu miroaseai a transpirație și sa nu mai intru in detalii eu am zis sa fiu drăguța și sa închei acest circ ieftin dar se pare ca tu insisti Și nu sunt singura persona care ți a zis asta ți sa mai spus dacă voiai sa spui ceva o ziceai intr o recenzie despre toate aspectele nu te lungeai in atâtea recenzi in fiecare cu câte ceva asta denota ca nu prea ai ce sa spui și o stai și o gândești puțin și după mai apari cu ceva 😂 Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Dar chiar cum am constat ca nu te-am sarutat :)))) Nu , am scris o recenzie la inceput, un pic prea modesta si apoi am vazut ca nu recunosti, am descris mai bine experienta..... Dar lasa si pe alti sa se convinga, ca poate mint eu, chiar sunt curios de o recenzie recenta Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 La 17.04.2022 la 2:09, shoboo a spus: Salut din nou după ce vineri am trecut pe la Ana azi am zis sa încerc pe Cristina 😁😁 și bine am făcut ... Pus mâna pe tel și trimis mesaj pe țap țap 😅😅 am întrebat direct dacă masajul este erotic sau doar de relaxare, primesc răspuns instant ca este și erotic și de relaxare și îmi zice ca într-o ora este disponibila.. După o oră eram la interfon locația fiind lângă Ring blocurile Europa (sau albastre cum mai sunt cunoscute ) fosta locație a Anei 😁😁 îmi deschide o domnișoară înaltă îmbrăcată in bikini și sutien negru care îi pune în evidență sâni naturali si generoși (ce vedeți în poze găsiți și la fata locului ) Am mers direct în camera de acțiune (fiind vecin cu ea nu era necesar sa trec pe la baie ) unde din proprie inițiativa i-am înmânat cadoul Cristina nepomenind nici o secundă despre banii pt mine asta e un mare plus 👍👍 Am început cu un masaj erotic cu multă cremă sau cu ce a dat pe mine 🤣🤣 am început eu stând pe spate și ea peste mine frecândusi pasarica ei de gugustiucu meu 🤣🤣🤣 mi-a luat mâinile și m-a invitat să mă joc cu sâni ei intre timp am ajuns într-un 69 unde eu am putut sa ma bucur de pasarica ei care mirosea foarte bine și are și piercing care se simte foarte fain când te joci cu limba pe acolo plus ca are si în limbă care se simte fain la oral 🤩🤩🤩 Primul nr a fost intens un 69 cu finalizare oral-manuala în prezervativ fiindcă eu vroiam sa ma bucur cât mai mult de priveliștea pe care o aveam și de senzația oferită de acel piercing în timp ce primeam oral și se juca cu mâna pe la sateliți 🤣🤣🤣 după o scurtă igienizare la baie unde am primit prosop curat am revenit în camera unde am avut plăcerea sa descopăr o fată foarte socială și vorbareata (pe toată durata am avut parte de atingerii foarte plăcute 😁😁) După o scurtă relaxare am trecut din nou la acțiune unde după ce am schimbat vreo 2 poziti m-am oprit din proprie inițiativa fiindcă am simțit ca nu o sa vină a doua finalizare curând și nu mai avea rost sa continui fiindcă mai aveam o programare de onorat🤣🤣🤣 asta e le mai combina omu 😂 Op-10 piercing-ul face tot NP -10 fiindcă a fost fain până nu m-am oprit eu și iară piercing-ul a contribuit Locatie-10 pat mare solid ,baie curata cu detoate prop curat De recomandat DA atitudine pro client nu m-am simțit grăbit nici o clipă De revenit Eu cu siguranță...mulțumesc Cristina pt seara făină...te pup😘🤗 Te aștept sa confirmi sau sa infirmi tu dacă îmi miroase gura dacă pozele sunt reale și dacă te am scos afara sau grăbit 😅 ca doar tu ai făcut recenzie aici și doar tu poți spune dacă este adevărat sau nu dacă mai este ceva de spus după recenzia pe care deja ai lăsat-o Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 in 5 pagini ai o recenzie.....da foarte convingatoare. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 5 minute, pablopablu a spus: Dar chiar cum am constat ca nu te-am sarutat :)))) Nu , am scris o recenzie la inceput, un pic prea modesta si apoi am vazut ca nu recunosti, am descris mai bine experienta..... Dar lasa si pe alti sa se convinga, ca poate mint eu, chiar sunt curios de o recenzie recenta Uite ți am trimis eu recenzie recenta acum de la un domn de aici care ma vizitat ia vezi minți sau nu ? Link spre comentariu
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Mai 10, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 15 minutes ago, criss007 said: Cum am spus dacă continui nu o sa mai termini acum îmi miroase și gura da cum ai constat asta ca eu nu ma sărut 😂😂😂😂 doamne mie nu îmi vine sa cred ca sunt oameni de genul . Hai ca dacă tot vrei sa intram in detalii intru eu înainte sa spui tu ceva despre o fata uitate la tine eu in locul tău mi ar fii Rușine sa spun unei fete ca ii mirosea gura 😂😂😂 când tu miroaseai a transpirație și sa nu mai intru in detalii eu am zis sa fiu drăguța și sa închei acest circ ieftin dar se pare ca tu insisti Pai daca el irosea a transpiratie si nu l-ai trimis la dus asta ridica semne de intrebare, din partea ta. Inseamna ca, te futi cu toti jegosii si nespalatii si atunci e normal sa-ti puta gura. Fratilor, parasuta asta ne tine de fraieri. Nu mai bine pleci tu de unde ai venit? In afara de tiganie n-ai nici o recenzie mai de doamne ajuta. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 2 minute, Giorgio1975 a spus: Pai daca el irosea a transpiratie si nu l-ai trimis la dus asta ridica semne de intrebare, din partea ta. Inseamna ca, te futi cu toti jegosii si nespalatii si atunci e normal sa-ti puta gura. Fratilor, parasuta asta ne tine de fraieri. Nu mai bine pleci tu de unde ai venit? In afara de tiganie n-ai nici o recenzie mai de doamne ajuta. Doamne mare îți e grădina mai omule înainte sa comentezi Vino sa ma Cunoști și după dați cu părerea este de bunul tău simt sa te duci la baie și nu ai cum sa îmi spui tu mie ca îmi miroase gura din aia când serviciile mele sunt toate protejate nici măcar nu ma cu oști și spui vorbe aiurea doar ca sa ce sa ridici un om care efectiv nu vrea altceva de cât sa se afirme nu îți înțeleg scopul to am spus te Invit sa ma Cunoști și După sa îți dai cu părerea nu ți se pare normal așa Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 3 minute, Giorgio1975 a spus: Pai daca el irosea a transpiratie si nu l-ai trimis la dus asta ridica semne de intrebare, din partea ta. Inseamna ca, te futi cu toti jegosii si nespalatii si atunci e normal sa-ti puta gura. Fratilor, parasuta asta ne tine de fraieri. Nu mai bine pleci tu de unde ai venit? In afara de tiganie n-ai nici o recenzie mai de doamne ajuta. Nu am apucat nici sa discutam de dus, sa zic ca poate am.facut inainte,cum a fost si situatia de fata,ca daca nu faceam dus ziceam, Link spre comentariu
pablopablu Reputație: 14 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 3 minute, criss007 a spus: Doamne mare îți e grădina mai omule înainte sa comentezi Vino sa ma Cunoști și după dați cu părerea este de bunul tău simt sa te duci la baie și nu ai cum sa îmi spui tu mie ca îmi miroase gura din aia când serviciile mele sunt toate protejate nici măcar nu ma cu oști și spui vorbe aiurea doar ca sa ce sa ridici un om care efectiv nu vrea altceva de cât sa se afirme nu îți înțeleg scopul to am spus te Invit sa ma Cunoști și După sa îți dai cu părerea nu ți se pare normal așa Da vreau sa ma afirm sa ies in evidenta ca ma si stie lumea,:)) Vreau doar sa descriu experienta ,nu de accea este site-ul? ca voi sa nu patiti la fel, sa ajungeti sa dai bani pe o laba cum am facut eu. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 10, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 1 minut, pablopablu a spus: Da vreau sa ma afirm sa ies in evidenta ca ma si stie lumea,:)) Vreau doar sa descriu experienta ,nu de accea este site-ul? ca voi sa nu patiti la fel, sa ajungeti sa dai bani pe o laba cum am facut eu. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Ai mai spus asta de 3 ori pana acum am înțeles ți ai spus părerea foarte bine nu ți a plăcut ai spus sa știe lumea așa cum spui tu gata încetează Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33774 Postat Mai 10, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Mai 10, 2022 @pablopablu și @criss007 ......voi va potriviți 😁😂 Nici colegul nu excelează în recenzii si credibilitate ( mai ales datorita acestor "detali" aparute ulterior , dar si ca activitate in general ), dar nici tu . De fapt, ai destule reclamații și pe topicul de Iași referitor la atitudinea ta , si mai ales referitor la stilul fast pe care il aplici. Ptr.mine părerea asta ii suficientă și exprimata în mod obiectiv și decent. În rest , ii bine......continuați 😁😂😂 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum