Sari la conținut

Ariana, noua in domeniu 0799569986

ariana08

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

Descrie-ne cum a fost.👌👈.    😇

Foarte fain. Am discutat cu ea pe watsapp. ..Și rămâne sa ne vedem cât de curând :). Am rezolvat doar partea cu conversația...chit ca eu abia aștept întâlnirea cu ea

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Eu doar ma intreb cu ce poti sa ii gresesti Arianei sa te blocheze. Impresia mea despre ea este ca e atat de zen pe cat e de frumoasa la corp.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, unsuflet a spus:

Eu doar ma intreb cu ce poti sa ii gresesti Arianei sa te blocheze. Impresia mea despre ea este ca e atat de zen pe cat e de frumoasa la corp.

Nu neaparat ca mi-a greșit… poate fii și mărimea necorespunzătoare

te pup💋

Link spre comentariu

Seara buna

Astazi am vizitat-o pe Ari si am zis sa las o recenzie.

Programare facuta pe whatsapp cu o ora inainte, confirmata cu 15 min inainte. Respectata din ambele parti.

Ajung la usa, Imi deschide usa o domnisoara superba, imbracata intr un outfit hot. Invitata la apa/suc/tigara inainte si bineinteles, dus. Pozele de pe forum nu reprezinta cat de bine arata fata asta in realitate, e superba, parerea mea. Piele fina, pierce-uri super sexy, sanii bestiali (mai ales pierce-ul) pentru statura ei, fundul ferm si bine proportionat. Nu o sa detaliez actiunea, daca vreti, descoperiti singuri. Nu o sa ramaneti dezamagiti. Comunicare mai slaba (doar din partea mea din cauza ca am fost obosit) dar per total stie sa se faca placuta. Stie sa se miste cum trebuie si sa profite de pozitiile in care o pui. Oralul putea sa fie putin mai lung, dar nici eu nu am obiectat pentru ca abia asteptam sa o vad in LOT. (Nu am fost dezamagit)

Locatie buna, curata, cu tot ce e necesar. Oglinda din dormitor e piesa de rezistenta din locatie. 9 pentru locatie

Aspect- 10 desi e obiectiv, mi-a placut enorm cum arata.

GFE- 6 dar in mare parte din cauza mea

ON- 8 (doar pentru ca a fost cam scurt) facut bine, cu atentie la zone

NP- 9 (Sper sa facem de 10 data viitoare) Stie sa se miste foarte bine in orice pozitie. (Contre, gemete, etc)

DTD 35 de min, cadoul 150

Recomand cu caldura. Eu unul sigur o sa revin. Te pup Ari😘

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...