Sari la conținut

Ariana, noua in domeniu 0799569986

ariana08

Postări Recomandate

Reputație: 79
  • Oras:Oradea
Postat

Salut baieti.

Am vrut sa revizitez pe Ari dar in ultimele 2 sapfamani nu mai dau de ea nici cum.

Stiti cuva daca si-a schimbat numarul?

Reputație: 1681
  • Oras:Arad
Postat
Acum 28 minute, BKing a spus:

Salut baieti.

Am vrut sa revizitez pe Ari dar in ultimele 2 sapfamani nu mai dau de ea nici cum.

Stiti cuva daca si-a schimbat numarul?

Numărul e corect, mai insistă, poate ai prins-o ocupată.

Reputație: 435
Postat
Acum 26 minute, Rafaelooo a spus:

Numărul e corect, mai insistă, poate ai prins-o ocupată.

Mulțumesc pentru informații colegu...

Tot timpul ai fost un bun sfetnic pentru comunitatea... m-ai ales pentru noi ăstea mai nexperimentati.👍👍👍.

PS.  Nu ști la ce oră ar fi liberă să pot face și eu o programare...????

Reputație: 14
Postat

Iformatie utila este ca nu merita sa mergi la ea. O prinzi greu la programare sau asa vrea sa lase impresia. In afara ca fizic arata bine alte lucruri pozitive nu gasesti. Muia e banala, nu te lasa sa o tii de cap sa dictezi ritmul, nu o ia pe toata si nici nu te priveste in ochi cand o suge. La normal nam avut conexiune cu ea cu toate ca nu o zis nu la vreo poztie dar nu era incantata cand ceream schimbarea. Ar fi sperat sa scape cat mai repede. Am stropit un obraz si a fugit la baie. Nu merita atatea laude cate s-au scris pe aici dar eu nu am de gand sa mai merg. La banii deloc putini pe care ii cere sunt fete mai bune. De la mine are nota 5, a trecut clasa ca arata bine, chiar daca aduce putin a baietel, atat. 

Reputație: 79
Postat
On 7/7/2024 at 10:48 PM, Rakoonn said:

Iformatie utila este ca nu merita sa mergi la ea. O prinzi greu la programare sau asa vrea sa lase impresia. In afara ca fizic arata bine alte lucruri pozitive nu gasesti. Muia e banala, nu te lasa sa o tii de cap sa dictezi ritmul, nu o ia pe toata si nici nu te priveste in ochi cand o suge. La normal nam avut conexiune cu ea cu toate ca nu o zis nu la vreo poztie dar nu era incantata cand ceream schimbarea. Ar fi sperat sa scape cat mai repede. Am stropit un obraz si a fugit la baie. Nu merita atatea laude cate s-au scris pe aici dar eu nu am de gand sa mai merg. La banii deloc putini pe care ii cere sunt fete mai bune. De la mine are nota 5, a trecut clasa ca arata bine, chiar daca aduce putin a baietel, atat. 

Salut colegu.

Merci pentru sfat. Nu e prima ocazie cand ma duc la ea. 

Am citit si bune si rele dar gusturile nu se discuta. Nu incerc sa o apar dar fiecare om are alte nevoi si altw gusruri iar Ari are ceva ce imi place la ea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...