Sari la conținut

Alexandra 0753973151

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Deci daca nu plătește extra Deep 50 lei ii faci un cerc pe p..A la jumătate si pana acolo o iei?? Sau numai capul?? Sincer am fost la fete care o înghit toata dar chestia cu extra deep la oral nu am auzit o. Te pup

nu mă înțelege greșit fac oral deep dar fără să forțez iar la deep extra se include oralu până pe gât și ținut secunde întregi acolo.. nu știu cum să ți explic prin telefon .. nu se explică se simte 😠Să explice cine a fost la mine și i am făcut🙂🙂

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Salutare! Sambata am vizitat si eu micuta domnisoara si pot sa va spun ca am fost super multumit. Igiena impecabila, vorbareata si se face placuta instant, chiar mi-a placut mult. Am optat pt o finalizare pe care am "savurat-o din plin", OP si NP....daca accepta si doggy style era perfect dar probabil ca dotarea a facut-o sa nu accepte riscuri... In rest a acceptat toate pozitiile mele preferate, fara repros...ba chiar statea in bratele mele ca o iubita.Din pacate am si iritat-o cu barba....mi-am cerut scuze pt asta. Ii doresc mult succes in continuare si sa o tina tot asa, este exact cum trebuie. Salutari de la tipul cu pierce ;)

• Like 2
Postat

Salutare! Sambata am vizitat si eu micuta domnisoara si pot sa va spun ca am fost super multumit. Igiena impecabila, vorbareata si se face placuta instant, chiar mi-a placut mult. Am optat pt o finalizare pe care am "savurat-o din plin", OP si NP....daca accepta si doggy style era perfect dar probabil ca dotarea a facut-o sa nu accepte riscuri... In rest a acceptat toate pozitiile mele preferate, fara repros...ba chiar statea in bratele mele ca o iubita.Din pacate am si iritat-o cu barba....mi-am cerut scuze pt asta. Ii doresc mult succes in continuare si sa o tina tot asa, este exact cum trebuie. Salutari de la tipul cu pierce ;)

te puppp😚😚😚

• Oras:IL, BR, GL, BZ.
  • Oras:IL, BR, GL, BZ.
Postat

Alexandra maine trec pe langa Targoviste pot sa trec si eu pe la tine ?

Postat

pentru că știu cine este și nu vreau să am treabă cu el ðŸ˜

Corect. Dacă te a supărat bine procedezi. Am crezut ca ai plecat cand ai răspuns NU simplu la comentariu. O zi frumoasa!!
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Neserioasa. Nu respecta programarea.

Am facut programare pt ora 23 am ajuns, i-am dat mesaj ca am ajuns si dupa 25 de minute imi da mesaj inapoi ca nu mai poate in seara asta.

Postat

unde ai locatie?

Am schimbat o iar !! Pentruu detalii te rog să mă suni sau să îmi scrii😠când ajung în oraș, o să scriu aici când ajung🤗

Postat

Am schimbat o iar !! Pentruu detalii te rog să mă suni sau să îmi scrii😠când ajung în oraș, o să scriu aici când ajung🤗

Nu ai mai ajuns??? Pana??
Postat

Bună ba da am ajuns, mai sunt disponibilă în oraș doar astăzi și mâine!! de pe data de 14 mă găsiți în ploiești 😚🥰🥰

Postat

Alexandra, mai esti si sambata in oras?

Astăzi este ultima zi aici în oraș, doar azi mă mai găsești aici de mâine sunt la ploiești.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...