Sari la conținut

0720895676 Camy Universitate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pulicica, zi zau cu limba scoasa ca stii tu mai bine decat toti cei ce au fost si au vazut-o, au confirmat ca pozele sunt facute si in locatie chiar.

• Like 1
Postat

Buna seara! Nu v-am mai scris de mult, am fost intr-o mica vacanta....

Va anunt ca pozele sunt reale 100/: pot cofirma persoanele care au trecut la mine :) Si da este adevarat foarte multe domnisoare imi fura pozele,

Am lucrat si in constanta dar nu la videochat :) va puupicii si va astept

Voi relua activitatea dupa pasti... pupicii si multumesc de intelegeri :)

Postat

Scumpa domnisoara Camy, daca tot ai program de noapte, poate faci si tu o concesie si vi si tu de la 9, ca unii oricat ar vrea nu pot ajunge la tn la orele in care activezi. Cu mana pe inima iti zic, k fizic ca al tau nici la 100 de euro nu prea gasesti si sunt sigur ca si prestatia este pe masura. Pacat, probabil mi-as face abonament. Te pup, o seara frumoasa!

Buna biju :) De pe data de 13 aprilie voi incepe programul de la ora 20;30  :) Te astept cu mare placere...

Ca locatie ma puteti gasi pe Str. Mendelev nr 30 ma sunati la numarul acesta 0720895676 Nu va mai raspunde nici o receptionera voi raspunde eu pupicii :* :* :*

• Oras:Ro
Postat

Buna biju :) De pe data de 13 aprilie voi incepe programul de la ora 20;30  :) Te astept cu mare placere...

Ca locatie ma puteti gasi pe Str. Mendelev nr 30 ma sunati la numarul acesta 0720895676 Nu va mai raspunde nici o receptionera voi raspunde eu pupicii :* :* :*

Ma bucur sa aud asta. Ne auzim la un tel.Pupici!

• Like 1
Postat

Sal'Tare,

In primul rand vreau sa transmit colegilor de pe form, la rugamintea domnisoarei Camy faptul k lucreaza, dupa cum a zis si ea mai sus,
de la 8.30 seara, pana spre ziua, la salonul de masaj mon cheri, sitaut pe strada Mendeleev, nr. 30, iar o ora in compania ei costa 300 de ron.

Astea fiind zise voi trece la redactarea clasicei recenzii. Domnisoara Camy era de mult in vizorul meu, datorita pozelor provocatoare dar si
datorita faptului ca ofera numai servicii protejate. Totusi, ea lucrand mai ales noaptea, era mai anevoios sa o vizitez insa pana la urma ne-am aliniat la program.
Prea multe nu am ce sa zic legat de intalnire, eu m-am simtit foarte bine insa nu au fost lucruri deosebite pe care le-as putea relata aici. Ceea ce voi face insa,
este sa punctez punctele forte ale acestui rendez-vous.

Locatia este salonul de masaj Mon Cheri, sitaut aproape de Piata Romana. Salonul este printre cele mai aratoase din Bucuresti,
camerele au dus in camera (discretie maxima), plin de oglizi (lateral si plafon) pentru o vedere 3D-4D asupra actiunii. De asemenea am remarcat muzica reusita si prezenta
apei plate/bauturii dupa dorinta fiecaruia.

Pentru cine este carcatos si zice k pozele lu' Camy nu sunt reale, va asigur k sunt reale. Dupa cum s-a mai zis sanii sunt atuul ei principal. Probabil amatorii de femei voluptoase vor
fi incantati.

La prestatie nu a fost ceva deosebit, pot nota oralul ca fiind de buna calitatea, experienta acumulate si dezinvoltura domnisoarei spunandu-si cuvantul.
La partea de atitudine, trebuie sa remarc inteligenta domnisoarei, e clar peste media domeniului, conversatia cu ea fiind placuta si relaxanta.
Am cotizat la inceputul intalnirii cu 300 lei grei.

Notele juriului sunt de 9 la toate capitolele.

Acestea fiind zise, ne auzim la recenzia urmatoare. Cheers!

• Like 4
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

asteptam pozele Camy :)

succes si sper sa ne vedem curand desi ai un program care imi este tare peste mana

• Oras:bucuresti
Postat

.

Buna da a facut inainte videochat :) ;*

Mai stii ceva de ea, mai lucreaza? Sunt baiatul cu ,,petrecerea burlacilor" pe vremea cand erai la sala palatului si cu strainii cand erai la Hyperion in spate... numai stiu nimik de u....😈😢😘 pe unde mai esti si ce nr de tel mai ai

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt baiatul cu ,,petrecerea burlacilor" p

Mai esti insurat ? :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai sunt :-)) de ce? :-))

Aveam o banuiala  :laugh2

• Like 1
Postat

Aveam o banuiala :laugh2

Toate bune mister 😅, Camy este o fata foarte discreta, a stiut sa conteze atunci si de cate ori ajung in tara imi face placere sa o intalnesc.Cand mai vin cu cate un delegat il duc cu mare placere la ea, stie sa se ocupe de oameni si e ff atenta cu persoanele recomandate.Spre exemplu, am venit cu un aiurit de strain cand era la Hyperion in spate si ala cand s-a dus la dus si-a uitat ceasul, unul cu valoare, in baie. Camy a observat ca ii lipseste si i l-a adus, fapt ce poate spune una, doua lucruri despre caracterul ei, desi omu' era usor baut si o fata cu scoala il ,,facea" usor. Nu am mai fost la ea ptr ca raspundea o ,,receptionera" care oricum vorbea in plus, astept raspunsul ei, sincer cred ca i-ar fi mai bine intr-o locatie singura si in ore normale sau macar sa alterneze ziua cu noapte 😅😅😅 Stima

Postat

i in ore normale sau macar sa alterneze ziua cu noapte Stima

Ar fi o idee  buna. Mie mi-ar fi aproape imposibil sa vin la ea noaptea.

Postat

Buna tuturor! Vreau sa va anunt ca nu o sa mai lurez un timp. Iar accest anunt nu este al meu pozele sunt furate de anumite domnisoare care nu sunt in stare sa isi puna propiile lor poze. Daca o sa mai vedeti anunt cu pozele acestea  clar NU sunt eu, pentru ca eu nu mai activez momentat. Multumesc!!!

Va voi anunt cand voi reveni pupiciii :* :* :*::**:*

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cand revii, poate lucrezi ziua... s-ar bucura lumea

Postat

Mai tine minte cineva in ce saloane a lucrat camy pana acum?

Sunt tentat sa dau o fuga pana la un salon in care se practica si sex,dar nu mai stiu care erau.

Din moment ce camy nu mai este disponibila momentan,poate imi incerc norocul la unul dintre saloane :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...