Sari la conținut

ANGELA -0727655675

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Descriere Matrimoniale

fac si deplasari
Buna iti multumesc ca te-ai oprit la anuntul meu ...si daca ai plăcerea imi poti face o vizită, sunt o blonda de 26 ani, 1,70 , 55 kg ,marimea C la sâni, fund bombat
Ofer companie intimă de cea mai buna calitate domnilor educați si manierați!
Promit ca o sa revii și a doua oară !
Pozele îmi aparțin 100%
Dacă te respecți și ști să apreciezi calitatea, serviciilor bune, atunci te invit într-un loc ambient , placut și discret !
Nu accept in stare avansată de ebrietate ,bile sau alte accesori intime

Va multumesc si vă astept cu drag!

19d48e9eadea1149a843503416b26537.jpg

770e967b7d9cd66b891872f43d10e009.jpg

284576b5d4039cc5444670d7e1111142.jpg

273080b00c2e6d7df1728cac1d259575.jpg

• Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 5 minute, marcus6 a spus:

Punei și pozele și prezentarea Bos nu doar lincul. 

Când o să am un mic comision, cu cea mai mare plăcere. 

• Like 3
  • Haha 2
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 17 minute, benzema09 a spus:

Domnule felicitări....ai nasul fin, simti mirosul de peste de departe ai putea fi un foarte bun master cheff

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 37 minute, benzema09 a spus:

Păi unde este comisionul? 😂

Vizitator marcus6
Postat
Acum 19 minute, gica 1955 a spus:

Domnule felicitări....ai nasul fin, simti mirosul de peste de departe ai putea fi un foarte bun master cheff

De ce zici asta? 

Asă tare puți de miroase prin tel? 🤦‍♀️

Vizitator marcus6
Postat
Acum 41 minute, benzema09 a spus:

Dacă tu aștepți comision de la fete, îmi dau seama ce om ești. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 24 minute, gica 1955 a spus:

Vai de mama ta de coclit împuțit, cîți bani am dat eu la fete tu și alți nici casele ce stați nu valorează atît. Cum poți gîndi că eu aș profita de fete.?vai de pula voastră de martalogi  vreți doar cu bani puțini sunteți în stare să le cereți banii înapoi la fete, vai de pula voastră voi mergeți cu bani de pîine și de țigări la fete😂

Vizitator marcus6
Postat

PISICUTS să mergi tot pe mîna clonerol și a travestiților, împuțiților,  și luna asta. 

Postat
Acum 28 minute, marcus6 a spus:

Vai de mama ta de coclit împuțit, cîți bani am dat eu la fete tu și alți nici casele ce stați nu valorează atît. Cum poți gîndi că eu aș profita de fete.?vai de pula voastră de martalogi  vreți doar cu bani puțini sunteți în stare să le cereți banii înapoi la fete, vai de pula voastră voi mergeți cu bani de pîine și de țigări la fete😂

Dacă tot stai numai pe secțiunea de Constanța de când cu exodul (EXÓD, exoduri, s. n. 1. Emigrare în masă a unei populații, evacuare, refugiere (în timp de război, cataclisme etc.); plecare în număr mare (dintr-o regiune în alta, de la sat la oraș etc.) moldovencelor pe litoral, poate mai înveți și ceva gramatică, că de pule virtuale și milionari suntem sătui.

• Like 6
Postat

Vezi mai tinerelule ca ai fane multe ...uite ruxisenzuala de exemplu ....deci ai treaba multa pe litoral vara asta ....stai linistit ca n-am nimic cu tine chiar dacă mirosi de la distanță și ca dovada  de bune intenții uite iti recomand PESCARIA LUI MATEI ....acolo se gătește foarte bine si poti sa te lamuresti singur de gustul paștelui local ....asta pentru cultura ta generala preaspalatule

• Like 3
  • Haha 1
Postat
Acum 51 minute, marcus6 a spus:

...darnicule ,ma bucur ca le-ai dat si lor de o savarina ,milostiv cum esti probabil ca ti-or fi scăpat printre degete cativa firfirei in timp ce coborau din luxosul tau BMW si obosit cum esti de atata munca in milostivenia ta le-ai rugat pe amaratele astea sa ii adune ...sa nu-i ia vantul.

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Navodari
  • Oras:Navodari
Postat
1 oră în urmă, marcus6 a spus:

Alt🐬🐟🐋🐳🐠🐡parvenit, cu Passat B5 de Vrancea sau Buzau-Braila,  care exprima viziunea industriei asupra noastra!😬

• Like 3
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 2 ore, benzema09 a spus:

Dacă tot stai numai pe secțiunea de Constanța de când cu exodul (EXÓD, exoduri, s. n. 1. Emigrare în masă a unei populații, evacuare, refugiere (în timp de război, cataclisme etc.); plecare în număr mare (dintr-o regiune în alta, de la sat la oraș etc.) moldovencelor pe litoral, poate mai înveți și ceva gramatică, că de pule virtuale și milionari suntem sătui.

Băi lindic eu stau unde vreau, nu e sectiunea ta, și înainte stăteam dar tu și încă cîțiva înfometați nu prea imi sunte[i dragi pentru că sunteți clone și travestiți și nu vă suport. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 20 ore, ssimeon a spus:

Alt🐬🐟🐋🐳🐠🐡parvenit, cu Passat B5 de Vrancea sau Buzau-Braila,  care exprima viziunea industriei asupra noastra!😬

🤦‍♀️

Vizitator marcus6
Postat
Acum 2 ore, gica 1955 a spus:

...darnicule ,ma bucur ca le-ai dat si lor de o savarina ,milostiv cum esti probabil ca ti-or fi scăpat printre degete cativa firfirei in timp ce coborau din luxosul tau BMW si obosit cum esti de atata munca in milostivenia ta le-ai rugat pe amaratele astea sa ii adune ...sa nu-i ia vantul.

Sugi pula că eu nu am BMW, eu nu sunt cioban, acuma numai ciobeni ca tine au BMW. Da nu înțeleg ce te doare in pulă pe tine măi nespălatule.

Vizitator marcus6
Postat
Acum 2 ore, gica 1955 a spus:

Vezi mai tinerelule ca ai fane multe ...uite ruxisenzuala de exemplu ....deci ai treaba multa pe litoral vara asta ....stai linistit ca n-am nimic cu tine chiar dacă mirosi de la distanță și ca dovada  de bune intenții uite iti recomand PESCARIA LUI MATEI ....acolo se gătește foarte bine si poti sa te lamuresti singur de gustul paștelui local ....asta pentru cultura ta generala preaspalatule

Băi înfometatule, băi prostule, de ce mă sugeți voi de pulă toți vam zis că nu suport transexuali doar. 

Vizitator lig76ct
Postat

Multă ceartă 🤔 

Vizitator marcus6
Postat

S-au pus înfometați și jegoși să mă minuseze😂

Postat
Acum 48 minute, marcus6 a spus:

S-au pus înfometați și jegoși să mă minuseze😂

Pai ... dacă faci valuri ... te minunează 

Vizitator marcus6
Postat

.😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.