Sari la conținut

A fost cineva la ea?

faimosul120

Postări Recomandate

Postat

Puteai sa deschizi si tu un topic regulamentar cu numar de telefon in titlu. Nu-ti va scrie nimeni aici despre fata pentru ca o va face in zadar. Fara numar de telefon in titlu, statistics nu poate asocia topicul cu anuntul de pe publi24.

• Oras:Palas
  • Oras:Palas
Postat

Puteai sa deschizi si tu un topic regulamentar cu numar de telefon in titlu. Nu-ti va scrie nimeni aici despre fata pentru ca o va face in zadar. Fara numar de telefon in titlu, statistics nu poate asocia topicul cu anuntul de pe publi24.

De obicei, asemenea topicuri sunt deschise de proxeneti pentru reclama.

• Like 6
  • Minus 3
Postat

De obicei, asemenea topicuri sunt deschise de proxeneti pentru reclama.

Stiu... M-am uitat inainte la numarul de postari si la data la care s-a inscris...

Useri precum: “jmekeruâ€, “faumosuâ€, “dolar†etc aprind oricum martori in bord dar ei nu prea stiu asta 😄

• Like 1
Postat

hai ca-i raspund eu lui faimosu 12 mm

anuntul tot apare, tot dispare, tot se reînnoiește sau nu.

este de mult timp pe lista mea de obiective, din păcate cam in josul listei de fiecare data

am reușit sa o sun săptămâna trecută și mi-a spus piata unirii chiar! lângă hotel unirea... eu multumesc ptr informație... ea, inchide telefonul.... dacă era telefon cu furca (ce memorie!) auzeam cum trantea, furca

pozele imi amintesc de o colega de școala generală și de liceu, poate și de fakultate...

in opinia mea pozele sunt reale, sunt ale ei și sunt făcute intr-un.... stabiliment dintr-o tara mai civilizata...

trebuiau mai multe date? trebuia ceva mai concret? trebuia chiar sa ma fi dus la ea? trebuia sa ii fac recenzie?

Postat

Până la urmă, a ajuns cineva la dameză?

Eh, parca alta treaba... parca e un pic de upgrade... parca cineva ciuleste urechile, beleste ochii si invata din greseli 😄

Progres semnificativ:

De la traditionalul nostru peste (“faimosul†“jmekeruâ€, “dolarâ€) care o suge cot la cot cu aia pe care o pesteste

la

proxenet albanez (“Zlatanâ€).

• Like 1
  • Oras:🟦🟨🟥
  • Oras:🟦🟨🟥
Postat

ma indoiesc ca zlatan e vreun "proxenet albanez", e inscris pe site din 2017, e normal sa intrebi daca fata e sigura pentru o descarcare sau nu, prea usor acuzam. primul, da e suspect.

• Like 1

Postat

Ok hai sa lamuresc situatia. Contul il am de ceva timp si deobicei alegerile mi le fac de pe acest site (scopul lui, de altfel). Nu sunt genul care sa las review “after party” , merg imi fac treaba si aia e, insa in cazul damezei’ chiar nu am gasit nici un topic (nici de la cluj cum era specificat in primul thread). Seara buna

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...