johnqwer Reputație: 621 Postat Martie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2021 Acum 9 ore, georgianaa a spus: Disponibilă 🤗 Siliconata?!🤔
georgianaa Reputație: 261 Postat Martie 17, 2021 Autor Postat Martie 17, 2021 Acum 12 ore, johnqwer a spus: Siliconata?!🤔 Nu :) 1
Vizitator rawqwerty Reputație: 0 Postat Martie 19, 2021 Postat Martie 19, 2021 Scaunul ala imi da niste idei interesante
georgianaa Reputație: 261 Postat Martie 22, 2021 Autor Postat Martie 22, 2021 Disponibilă pentru programări . Zi frumoasă tuturor 🌸
aloizi Reputație: 52 Postat Martie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2021 Salut, Am vizitat-o din nou pe Georgiana, care e la fel de dulce si sexy (cum era melodia ), la cei ~20 de anisori. Ap. e in blocul de data trecuta - deja clasica adresa de pe Ion Campineanu. O nota generala ar fi 9.5 - servicii si look. Se implica mult si e o companie placuta. Punctul forte ramane 'backdoor entry' pentru varianta de 1h, unde eu unul nu am mai vazut o asa implicare si rezistenta. Sunt multumit ca nu s-a mai dus la Cluj si ca o pot vizita oricand vreau Ciocane tari baetzi! 2
aloizi Reputație: 52 Postat Martie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2021 Am uitat un aspect - halatul 350/h
georgianaa Reputație: 261 Postat Martie 25, 2021 Autor Postat Martie 25, 2021 La 24.03.2021 la 10:47, aloizi a spus: Salut, Am vizitat-o din nou pe Georgiana, care e la fel de dulce si sexy (cum era melodia ), la cei ~20 de anisori. Ap. e in blocul de data trecuta - deja clasica adresa de pe Ion Campineanu. O nota generala ar fi 9.5 - servicii si look. Se implica mult si e o companie placuta. Punctul forte ramane 'backdoor entry' pentru varianta de 1h, unde eu unul nu am mai vazut o asa implicare si rezistenta. Sunt multumit ca nu s-a mai dus la Cluj si ca o pot vizita oricand vreau Ciocane tari baetzi! Mulțumesc multtt! 🤗🤗
georgianaa Reputație: 261 Postat Martie 29, 2021 Autor Postat Martie 29, 2021 Disponibilă pentru programări! 🤗 🌞
ionelsimanco Reputație: 2850 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 am ajuns si eu, pe fuga, intr-o pauza... programare telefonica, din scurt, respectata. locatie f ok, langa sala palatului, cele trebuincioase (parca inca niste geluri masculine ar fi fost si mai bine) + scaun de bar cu care mi-am rezolvat piticeii de pe creier... 9 EA - f frumoasa la fata 10++, cu o silueta impecabila, cu picioare, fund, talie, de 10+ si tate frumoase, naturale 10 o tipa perfecta, de luat acasa... prestatia a fost un pic de tease, apoi OP scurt, bun, nu il voi nota (nu ma interesa...) si NP in mai multe pozitii, cu implicare, cu contre, cu acceptarea pozitiei mele dragi (ea pe scaun de bar, eu in picioare!) la care am si terminat! normal de 10 halat 200, f ok fata de ceea ce ofera si cum arata, de revenit clar! multumesc pt primirea pe fuga, sper sa ne reintalnim cu mai mult timp la dispozitie... tare de tot! 4
georgianaa Reputație: 261 Postat Aprilie 3, 2021 Autor Postat Aprilie 3, 2021 La 01.04.2021 la 15:25, ionelsimanco a spus: am ajuns si eu, pe fuga, intr-o pauza... programare telefonica, din scurt, respectata. locatie f ok, langa sala palatului, cele trebuincioase (parca inca niste geluri masculine ar fi fost si mai bine) + scaun de bar cu care mi-am rezolvat piticeii de pe creier... 9 EA - f frumoasa la fata 10++, cu o silueta impecabila, cu picioare, fund, talie, de 10+ si tate frumoase, naturale 10 o tipa perfecta, de luat acasa... prestatia a fost un pic de tease, apoi OP scurt, bun, nu il voi nota (nu ma interesa...) si NP in mai multe pozitii, cu implicare, cu contre, cu acceptarea pozitiei mele dragi (ea pe scaun de bar, eu in picioare!) la care am si terminat! normal de 10 halat 200, f ok fata de ceea ce ofera si cum arata, de revenit clar! multumesc pt primirea pe fuga, sper sa ne reintalnim cu mai mult timp la dispozitie... tare de tot! Mulțumesc mult pentru recenzie , te mai aștept 🤗 (S-a rezolvat și problema cu gelurile) 😘
aloizi Reputație: 52 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 La 01.04.2021 la 12:32, georgianaa a spus: 🔥 sa.moara.sa.faca! 😛 1
johnqwer Reputație: 621 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 Acum 18 ore, georgianaa a spus: .....renunta naiba la papuci, chiloti, sutien caci ai forme frumoase si hai sa ne bucuram si noi de niste poze cum trebuie☺😚
georgianaa Reputație: 261 Postat Aprilie 7, 2021 Autor Postat Aprilie 7, 2021 Acum 4 ore, johnqwer a spus: .....renunta naiba la papuci, chiloti, sutien caci ai forme frumoase si hai sa ne bucuram si noi de niste poze cum trebuie☺😚 Te aștept sa renunțam împreuna la lenjerie 😜
hedonis91 Reputație: -77 Postat Aprilie 7, 2021 Postat Aprilie 7, 2021 La 06.04.2021 la 12:59, georgianaa a spus: Wow, niciun tatuaj ?
georgianaa Reputație: 261 Postat Aprilie 7, 2021 Autor Postat Aprilie 7, 2021 1 oră în urmă, hedonis91 a spus: Wow, niciun tatuaj ? Nu la vedere 😄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum