Sari la conținut

Eva ‪0725320406‬

evagirl

Postări Recomandate

Buna dimineața , dragii mei ! 
Voi fi disponibilă după ora 10 pentru programări pana la ora 00:00 ! 
 Va voi aștepta doar telefonic la numărul de telefon  : 0733792950 ! 
Pe WhatsApp am ceva probleme , numărul a fost suspendat din cauza unor raportări ! Va voi anunta imediat ce îmi voi lua alt număr unde ma veți putea găsi și pe WhatsApp . Mulțumesc pentru înțelegere ! 💋💋💋

B192534A-17EE-41B3-A28F-446534D98627.png

1AC047D4-E032-447A-B850-32CAC4469675.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dimineața , dragii mei ! 
Disponibila pentru programari după ora 10:00 pana la ora 00:00 ! 
Îmi puteți scrie pe WhatsApp sau telefonic la numărul de telefon : 0733546393 !!!!

Va aștept cu drag și Weekend minunat sa aveți ! 🍭🍭🍭

AF94FB8E-0BB5-42CC-9020-31F785BD57D8.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
  • Oras:Klausenburg
  • Oras:Klausenburg

De mult am vrut sa vizitez pe Eva dar tot nu am reusit. In sfarsit astazi am facut programarea si ma bucur enorm pentru ca a fost o experient foarte placuta. Este una dintre fetele speciale, e frumusica si inteligenta in acelasi timp. E foarte politicioasa si vorbareata. Admisiva in actiune, atenta la igiena, pacat ca asta nu de baza la celelalte fete. Oral protejat, normal protejat diferite pozitii. Am simtit forate bine in timpul petrecut la ea. Este una dintre cele mai reusite vizite in domeniu. Merita sa vizitati macar o data, eu vreau sa revin cat mai curand. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:slatina
  • Oras:slatina
1 oră în urmă, LaFountaine a spus:

De mult am vrut sa vizitez pe Eva dar tot nu am reusit. In sfarsit astazi am facut programarea si ma bucur enorm pentru ca a fost o experient foarte placuta. Este una dintre fetele speciale, e frumusica si inteligenta in acelasi timp. E foarte politicioasa si vorbareata. Admisiva in actiune, atenta la igiena, pacat ca asta nu de baza la celelalte fete. Oral protejat, normal protejat diferite pozitii. Am simtit forate bine in timpul petrecut la ea. Este una dintre cele mai reusite vizite in domeniu. Merita sa vizitati macar o data, eu vreau sa revin cat mai curand. 

Unde ai fost la ea? In Craiova?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...