Sari la conținut

Maria te fute bine 0790630031

Postări Recomandate

Postat

:no2 meseria se fura si in domeniul asta ori esti, ori... nu poti sa vi sa spui ca vrei sa inveti pe baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mei.

Fata e oarecum binevoitoare, dar daca tu crezi ca experienta e problema... e mai profund de atat.

Primul pas care trebuie sa il faca este sa se detaseze de colega.

Pasul doi, o locatie care sa permita o igiena mai buna, pt ea si partener. Chiar si o zona mai potrivita.

Sa invete sa suga pula!!!

Dupa mai vedem.

. Eu sunt de acord cu tot ce spui doar ca orice meserie se învață pe banii și pielea cuiva :și croitorul și cizmarul și doctorul învață meseria pe banii cuiva. De acord cu locația, e într o zona prea cuminte deși întrarea este extrem de discreta. Intri în gang și imediat e ușa. Despre colega iarăși ai dreptate căci Bianca o eclipsează

În rest totul se învață, ea să fie atenta și cu bunăvoință căci frumoasa este. Îmi amintesc de o fata care făcea un oral excepțional și care când am întrebat o cine a învățat mi a zis :clienții

Eu îți promit să o învăț atunci când ma mai duc la ea. Sunt curios ce nota o să îi dai când te vei mai duce.

Postat

Oricum aproape singurele note pe care le dai sunt 6.5

Ce sa fac sa le las repetente, oricum nu tin cont de mine. 

Fata asta ar avea ceva potential dar nu prea mare. In conditii ideale ar putea sa urce inca un punct, maxim 1.5. Mai mult ii este imposibil. Ai dreptate in utimul timp multe fete mediocre spre nesatisfacator. Am dat si de fete de 10, sau de note mari cu potential de 10 dar dispar ca stelele cazatoare.

. Eu sunt de acord cu tot ce spui doar ca orice meserie se învață pe banii și pielea cuiva :și croitorul și cizmarul și doctorul învață meseria pe banii cuiva. De acord cu locația, e într o zona prea cuminte deși întrarea este extrem de discreta. Intri în gang și imediat e ușa. Despre colega iarăși ai dreptate căci Bianca o eclipsează

În rest totul se învață, ea să fie atenta și cu bunăvoință căci frumoasa este. Îmi amintesc de o fata care făcea un oral excepțional și care când am întrebat o cine a învățat mi a zis :clienții

Eu îți promit să o învăț atunci când ma mai duc la ea. Sunt curios ce nota o să îi dai când te vei mai duce.

Succes! Eu sper sa nu ma mai intorc la ea si sa gasesc ceva mai bun. Nu imi pierd tipul sa o invat pt ca co sider asa cum am mai spus ca nu are potential prea mare.

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...