Sari la conținut

Monologul lui Ray aka vizita ... si ce o mai vrea el

Postări Recomandate

• Oras:Zanea
Postat

Nu știu cum te simți, dar ești ca un căcat de maidanez în ploai mocănescă de toamnă.

E cazul să te ceri afară. Sincer!

mai bine ai plati paguba Anonnei, teparule!

• Oras:Where do you want to be ?
Postat

Pisi. Vezi ca confunzi fetele, stii ce zic?

Eu nu am zis ca ma pis pe el de forum, de useri sau clienti. Eu nu am amenintat vreun client sau user ca dau detalii personale despre el! Eu nu am zis ca imi bag pula in voi si ca ma pot promova si pe publi.

Nu eu. Ci Bruneta !

Ca idee, eu de cand am postat la ora 12-1 pana acum, nu am stat pe forum, a ramas ca fiind logata doar pt ca pagina a ramas deschisa si cand intram pe chrome, inevitabil se deschidea asta mai intai.

Pacat de Bruneta ca pt banii ce ii oferi, ti-a permis sa iti bagi nasul in ciorba ei mai mult decat trebuie si ca ii faci mai mult rau decat bine.

Cat despre moderare, sa zica mersi ca exista aceasta functie, ca vorba aia, a mai facut curat si in urma altor mizerii, gen cazul cu Dox cand l-a ars de 4000 lei. Hotul striga hotii, iar roata se mai si intoarce si inevitabil ajungi sa fi ars la bani cum ai ars si tu la randul tau pe altii. Pui pariu cu mine, ca dupa ce se linistesc apele isi va lua moderare si va lasa, din nou, doar partea buna a lucrurilor? Si peste o luna, doua, trei, iar va fi Sf Ana, evident pana la un nou episod?

Asa ca, tu sau oricare altul, nu ai cu ce sa te iei de mine, atat timp cat eu, in raport cu clientii ce ma viziteaza, eu nu am facut niciodata astfel de mizerii. Daca faceam, fii sigur ca in atatia ani de cand sunt pe forum, tot se afla.

Chiar daca toate femeile de aici suntem in aceias oala a prostitutiei, nu inseamna ca toate procedam la fel si calcam pe cadavre pt un pumn de bani.

Iar tu, "ma frend", ai postat toata ziulica pe aici. Iti place sa primesti atentie si valoare, pe principiul cautam ce nu avem, nu? Hai, fa-ti numarul in continuare si ia la rand fiecare postare si da raspuns, iti mai ocupi si tu timpul. Haidi pa, ca eu mai am si treaba. Mai intru la noapte, ca ma amuz teribil cand te vad cum faci postari la foc automat, iar apoi mai bagi si o replica ca tie ti se rupe de forum :)))

Ahhhhh, Iza, ce curvistina imi esti :)

Pe principiul nu am nimic cu voi insa zic ... bagi la greu.

Se vede clar tinta, Bruneta.

Hai sa iti mai zic ceva.Este un topic liber și nu imi poate interzice nimeni sa scriu, nici Ana, nici young, nimeni.

De mine nu ai ce zice pentru ca am venit, te-am futut în gura, am plătit, am plecat.

Insa de altii vad ca bagi la greu.

Treaba ta insa ai zis niste nume și nu vei avea liniște.

• Minus 1
Postat

mai bine ai plati paguba Anonnei, teparule!

Lasa mai ca o plătesc eu, daca exista :)

Cum i-am platit-o si lui Ray.

• Minus 1
Postat

Lasa mai ca o plătesc eu, daca exista :)

Cum i-am platit-o si lui Ray.

vad ca stai 20/24, tu nu ai familie? intreb pentru vecinu' de la 4 care vrea sa te combine cu vara lui :x

Postat

Ziceți mersi ca doarme Tony, ca va lua pe toti la p**a :)

• Minus 1
Postat

Ziceți mersi ca doarme Tony, ca va lua pe toti la p**a :)

ti-e sila zdreanto sa iti activezi clonele? =))) =))) toate sunt de calitate proasta :icon_cry

Postat

vad ca stai 20/24, tu nu ai familie? intreb pentru vecinu' de la 4 care vrea sa te combine cu vara lui :x

Bai, sa stii ca chiar am.

Intre doua chestii, mai bag și o postare.

Asta pana vine my friend.

Dup'aia, un film bun.

• Minus 1
Postat

nu am nevoie de banii lui.... altceva m-a deranjat mai mult atunci, era o chestie mult mai importanta decat banii....timpul meu era mult mai pretios atunci

Pentru tine, un sfat :)

La un moment dat lasam cu totii niste chestii in urma și aruncam cu pământ deasupra.

Tu nu o faci ?

• Minus 1
Postat

nu am nevoie de banii lui.... altceva m-a deranjat mai mult atunci, era o chestie mult mai importanta decat banii....timpul meu era mult mai pretios atunci

dupa cum vezi, nici dupa atata timp, nu isi recunoaste greseala facuta :(

Postat

socheres merundo

Idem.

• Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

dupa cum vezi, nici dupa atata timp, nu isi recunoaste greseala facuta :(

Nu vreau eu sa mai aduc lume care stie in discutie 

Si dovedesc cu postari ale lor cu subiect si predicat in care se spune ce si cum 

Pentru cine se mai indoieste ca individul e bolnav si ce face aici e doar efectul unor afectiuni medicale e partea 2a

• Like 1
Postat

Pentru tine, un sfat :)

La un moment dat lasam cu totii niste chestii in urma și aruncam cu pământ deasupra.

Tu nu o faci ?

nu eu mi-am bagat mainile sa scormon rahatul ... asa cum spuneam,nu banii au fost problema ci timpul pe care eu l-am irosit ... ce a fost foarte important pentru mine atunci, a trecut

• Like 1
Postat

da gogule, pe principiu si peste 10 ani, tot pe topicul asta esti, latrand a paguba :laugh2 :laugh2

Peste 10 ani, cu voi, asta o sa fie închis de mult :)

• Minus 1
Postat

ce va mai place sa scormoniti in rahat...si motanul isi freaca mainile :D

Normal ca își freacă:)))

Eu l-am întrebat ceva și pula răspuns.

Dar mesajul l-a citit .

Sa ne fie de bine !

• Minus 1
Postat

Peste 10 ani, cu voi, asta o sa fie închis de mult :)

Stai coane linistit 

Daca te informezi de unde trebuie iti spun eu daca pisoiu a pus la saltea o parte din  banii scosi din forum in ultimi 5-6 ani sa zic e imparat se pisa pe multi 

• Like 1
Postat

Nu vreau eu sa mai aduc lume care stie in discutie 

Si dovedesc cu postari ale lor cu subiect si predicat in care se spune ce si cum 

Pentru cine se mai indoieste ca individul e bolnav si ce face aici e doar efectul unor afectiuni medicale e partea 2a

tu mai vreun dubiu ca pedofiIul dovedit picon ar fi sanatos la cap? sufera de prostie cronica sifilitica. Intreaba-l ce realizat este, sta in cocioaba masii unde si-a luat o statueta in chelie de l-a dereglat mai tare si acum se baga peste tot in seama. Pana si joistii i-au dat jet oceanic =))) cand au vazut ce hiena basinoasa este :cry2

• Like 1
Postat

tu mai vreun dubiu ca pedofiIul dovedit picon ar fi sanatos la cap? sufera de prostie cronica sifilitica. Intreaba-l ce realizat este, sta in cocioaba masii unde si-a luat o statueta in chelie de l-a dereglat mai tare si acum se baga peste tot in seama. Pana si joistii i-au dat jet oceanic =))) cand au vazut ce hiena basinoasa este :cry2

Pentru mine era clara treaba demult am si spus in repetate randuri pentru cine are urechi 

Dupa aia se intra pe alte carari daca se continua 

O parte inca nu isi dau seama 

O parte ignora nu le pasa 

Alta parte isi da seama si la randul lor profita de situatie provocandu-l 

Cealalta parte umbla tot cu provocarile crezand ca vezi domne e gluma e flyflu dar faza de gluma e depasita demult 

• Like 1

Postat

Din principiu nu e frumos sa radeti de cei care au grija de parintii lor... posibil ca asta a fost motivul care l-a determinat sa stea in casa mamei sale...gandeste-te ca la un moment dat vei fi nevoit sa faci acelasi lucru :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...