xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 tu mai vreun dubiu ca pedofiIul dovedit picon ar fi sanatos la cap? sufera de prostie cronica sifilitica. Intreaba-l ce realizat este, sta in cocioaba masii unde si-a luat o statueta in chelie de l-a dereglat mai tare si acum se baga peste tot in seama. Pana si joistii i-au dat jet oceanic =))) cand au vazut ce hiena basinoasa este :cry2Si de acolo se poate trage o eventuala boala pe fond psihic Dracu stie ce cheag de sange so fi facut la cap ori astea nu intotdeauna fac probleme ca mai apoi dupa un timp sa te trezesti cu boala si sa nu ti dai seama de unde 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Bai young,Am și eu o întrebare de bun simt.Cu ce te-a deranjat pe tine Picon ? 1 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Pentru mine era clara treaba demult am si spus in repetate randuri pentru cine are urechi Dupa aia se intra pe alte carari daca se continua O parte inca nu isi dau seama O parte ignora nu le pasa Alta parte isi da seama si la randul lor profita de situatie provocandu-l Cealalta parte umbla tot cu provocarile crezand ca vezi domne e gluma e flyflu dar faza de gluma e depasita demult deci el s-a bagat in seama ca e atacat, cand nici macar nu era vorba despre el, e afon completiar a venit cu amenintarile, nu ai vazut ce penibil si infatil este?screloza este boala grea ma friend
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 Din principiu nu e frumos sa radeti de cei care au grija de parintii lor... posibil ca asta a fost motivul care l-a determinat sa stea in casa mamei sale...gandeste-te ca la un moment dat vei fi nevoit sa faci acelasi lucru :PDin ce ai spus acum ai dat de inteles clar ca stii mai multe Nu e nevoie sa mai spui nimic la randul nostru suntem deja multi care gandim la fel 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Bai young,Am și eu o întrebare de bun simt.Cu ce te-a deranjat pe tine Picon ?ma intrebi pe mine? intreaba-l pe el , ca el m-a atacat si ma denigrat pe forum atata timpastept raspunsuri prompte si la obiect!
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Am inteles.Apreciez răspunsul.Deci tu nu ai nimic cu el, ok ? 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Din principiu nu e frumos sa radeti de cei care au grija de parintii lor... posibil ca asta a fost motivul care l-a determinat sa stea in casa mamei sale...gandeste-te ca la un moment dat vei fi nevoit sa faci acelasi lucru :P=)))) =)))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 deci el s-a bagat in seama ca e atacat, cand nici macar nu era vorba despre el, e afon completiar a venit cu amenintarile, nu ai vazut ce penibil si infatil este?screloza este boala grea ma friendNu neaparat Schizofrenie paranoida Sechele de natura cerebrala in urma unor interventii chirurgicale AVC-uri Sunt multe care te belesc in timp fara sa ai habar Dar cu toate astea nu se accepta cu atat mai mult cu cat se da de inteles clar ca omu are probleme Daca e bolnav sa se trateze la unitatile de specialitate nu e nimeni obligat sa suporte un astfel de om ..doar cei apropiati din pacate care la randul lor ajung la capatul puterilor dupa un timp 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Bun, a doua întrebare?Cu mine ce ai ? 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Bun, a doua întrebare?Cu mine ce ai ? ba lepro, intreaba-l de ce paulica este asa de iubit aici pah forum! Daca tot nu te-ai prins, ai obiceiurile lui paulica, in curand devii 2, de pe toate conturile :rat 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Un răspuns evaziv.Concret, habar nu ai :) 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Nu neaparat Schizofrenie paranoida Sechele de natura cerebrala in urma unor interventii chirurgicale AVC-uri Sunt multe care te belesc in timp fara sa ai habar Dar cu toate astea nu se accepta cu atat mai mult cu cat se da de inteles clar ca omu are probleme Daca e bolnav sa se trateze la unitatile de specialitate nu e nimeni obligat sa suporte un astfel de om ..doar cei apropiati din pacate care la randul lor ajung la capatul puterilor dupa un timp adevaaaat varule, e prea tarziu pentru varsta lui, stai sa vezi cum vine si se plange la motan ca el este mironosita :cry2 si au ce au bajetii cu el, ca ne batem pwla de el 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 Un răspuns evaziv.Concret, habar nu ai :)cum zicea vanatoru' de prosti, sa nu te reproduci :x 1 1
disjokey Reputație: 3289 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Noiembrie 8, 2020 ba lepro, intreaba-l de ce paulica este asa de iubit aici pah forum! Daca tot nu te-ai prins, ai obiceiurile lui paulica, in curand devii 2, de pe toate conturile :rat =)) 2 2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 Din principiu nu e frumos sa radeti de cei care au grija de parintii lor... posibil ca asta a fost motivul care l-a determinat sa stea in casa mamei sale...gandeste-te ca la un moment dat vei fi nevoit sa faci acelasi lucru :PAuzi Anonna dar sa mi fie cu pardonDe oamenii aia care muncesc in afara la mii de km distanta si parintii lor zac bolnavi cu pensii de 2 lei prin cine stie ce catun din Romania de ce nu zici nimic?Si aia tot la fel procedeaza nu ?Nu ba Cand ajungi deja trecut de o varsta si esti in casa parinteasca inseamna ca inainte de aia batrani tu ai probleme foarte grave din mai multe puncte de vedere lasand la o parte parintii care nah au o varsta au venit medicii peste ei Un om trecut bine de 50 de ani dar cu ceva in spate in eventualitatatea in care se intampla ceva cu unul din parintii procedeaza altfel genInternare la un centru privat de ingrijire Plata cheltuielilor aferente celor necesare de la distanta Vizite periodice ca nah omu munceste Pentru ca parintii de la un moment dat incolo isi cam termina treaba cu tine datoria lor fiind sa ti dea un drum in viata si sa te vada pe picioarele tale cu familia ta la casa ta apoi ei gandind ca isi doresc sa traiasca ultimii ani din viata in linistea lor acolo undeva intr.o casuta cu o pensie si aia cat o fi cei in varsta gospodarindu.se altfel chiar si cu bani putini in asa fel incat sa le ajunga Unde iti e familia la 50 de ani Copii Nevasta CarieraDaca e sa gresesc sa mi fie cu scuze dar in situatiile vazute de mine referitor la ce ai spus tu nu a venit nici un copil sa se mute in casa cu mamaie dimpotriva mamaie a avut totul asigurat si a fost tratata regeste pana a inchis ochii daca discutam de oameni realizati 2
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 8, 2020 trebuie sa ies , ma cheama femeia ii predau stafeta lui sinsin sa mai bage inca 200 postari pana maine la ora 4:23 AM =)))) =))) 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Bai Iza, sa stii ca toate relele astea pe care le scoți pe gura aia spurcata se vor întoarce împotriva ta :)Intr-o bună zi.Nu acum . 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 adevaaaat varule, e prea tarziu pentru varsta lui, stai sa vezi cum vine si se plange la motan ca el este mironosita :cry2 si au ce au bajetii cu el, ca ne batem pwla de elAia e ce isi face omu cu pixu si cu mana lui nici dracu nu mai desface Bafta Seara buna
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 A întrat Bruni.Vai de pln :))) 1
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 Izabela , tu observ ca ma ataci constant, tu nu Vb urat? Uiți ce scrii pe acolo , la lista de țepari ? Aici pe forum, tu ești sfânta , o dai aiurea. Ce plm vrei sa arați ? In bagi într-una pe dox, de fiecare data, uite ca nu îmiCumpăr moderare , nu am de ce , am recenzii bune și nu îmi trebuie! Dox, întreabă -l de ce mai vine la mine? Ca l-am ars? Nu înțeleg ce vrei sa faci tu și dai in mine, mereu ! Cine ești tu sa ma judeci ? Ești cumva avocatul forumului ? Dox vine sa ma futa cel puțin odată pe săptămâna , ca deh l-am ars! Nu sunt sfânta , cum te dai tu, eu măcar nu înjur de morții și răniți ! Când “ te-a futut” ăla im gura aproape o ora și nu a mai vrut sa-ți mai plătească ora, asta gândesc ca tu ești de vina nu? Tu cu mânuță ta ai scris ! Te rog sa ma scoți , din discuțiile voastre și de a ma ataca in mod direct, nu am nici o treaba cu tine, nici nu ma interesează persoana ta, dar nu-ți văd scopul! Eu nu pic prost, tu pic, ca te aiurea de mine. Repet , nu ați fost acolo sa va băgați ! Nu am cerut părerea nimănui ! Primește -l tu pe ray! Nu vezi? Doar tu cu sinsin scrieți !
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Cred ca se ataca ma, ca sugi pula atat de bine și de ea nu vb lumea .Aaaa, și pentru userii care se sperie de ce vad pe topic.Hai sa fim seriosi.Cine vrea o muie adevărată, cea mai adevărată, se duce la bruneta și gata.Fara discutii, dus și futut în gura.Ce-i asa greu de înțeles.Restul, doar se joaca cu pula.Hai pa ! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 8, 2020 ... și ceilalți distruși: ieșiți bă, din modul flame/hate, futeți și voi, faceți recenzii, dați informații utile, interveniți atunci când e cazul cu critici argumentate, făceți-vă utili cu ceva! Terminați în plm cu minciunile, atacurile la persoană, cu atitudinea asta de puști acneici! Credeți că lumea nu vede, nu judecă, credeți că userii au ciungă-n păr? În afară de voi, care vă sugeți puțele reciproc, câți credeți voi că vă cred și aprobă?#haidipaAuzi ma ia fi atent acilisha De ce te simti tu atacat mereu cand esti facut mos ? Esti in floarea tineretii si lumea minte? De ce obisnuiai sa mergi cu alcool la femei ? Cumva in speranta in care dadeai de vreuna mai necoapta in alte bauturii poate poate o ia somnu ca mai apoi sa profiti de ea dupa bunul plac si sa te faci nevazut basca si cu cate ceva de prin locatie?De ce prin recenziile tale mai vechi ce i drept dar peste care am aruncat o privire ai evitat sexul normal si doar ai dat la muie ?Nu mai tine jucaria la pasarica ? :slap2Sau te feresti de munca ?Vezi ce zice si Anonna ca sa chinut o ora cu tine sa dai onoru culmea erai si baut dapai fara nici.un stimulent 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Hai Iza, hai Ally, curaj !Aratati-ne si noua cum ii futeti în gura pe astia pe care ii lingeți pe aici.Dacă suntem cu cărțile pe fata :)Ma refeream la secțiunea voastră. 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 8, 2020 Pe principiul, aaaa, nu am nimic cu Ray, insa ...Și aici completați voi.Succes :) 1
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 Sunt alte pe forum , care au făcut și fac multe rele 😂 eu am făcut spume , pt faptul ca jegul asta, care degeaba trăiește pe lumea asta , nu avea bani! Eu Vb despre clienți ? Dar voi cum va permiteți sa-i spuneti numele nevestelor ? Cum arată sinsin ? Cât poarta la picior ? Asta nu sunt detalii? Așa cum pe mine nu ma fute grija ce faceți voi , nici pe voi nu trebuie! Sinsin din nou te rog, nu ma mai chema pe aici😂 ma bagă la evitat ðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum