transandreea Reputație: 17 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 4 ore, extranjer a spus: După ce am citit o grămadă de recenzii pe site m am hotărât sa probez ceva nou, adică ,o trans.Pentru cei care nu vor sa afle în detaliu cum a decurs întâlnirea le spun ca a fost f bine și sa se oprească aici.Pentru ,voi,cei care vor sa știe cum a decurs întâlnirea cu Andreea așezați-va comod sau puneți mana pe telefon.Inca de la inceput aș vrea să vă asigur ca nimeni nu mi a cerut să scriu,fac asta pentru informare și v-aș incuraja și pe voi sa scrieți. Încă de ceva vreme m-am gândit să probez o trans așa ca intr-o zi neavând mare lucru de făcut am intrat pe publi24 în căutare de ceva frumos. Erau ceva trans în oraș dar căutarea s-a oprit asupra a două dintre ele:Andreea și Karla.Fiind începător îmi fac curaj și o sun pe Andreea cu care stabilesc prețul și o întâlnire.Ma urc repede în mașină și cu foarte multe emoții mă indrept spre locație. Aici revin cu un telefon și sunt invitat să urc.Ajuns la locul cu pricina îmi deschide o tipă foarte sexy îmbrăcată și care arata f bine.Mă poftește în dormitor unde îmi spune să mă fac comod și mă întreabă dacă am nevoie la baie. Fiind curat îi răspund că sunt proaspăt dușat și incep sa arunc textila timp în care Andreea iese de la baie și începe să mă îmbrățișeze,sa ma sărute foarte lasciv.Emoțiile mi-au dispărut complet raspund sărutărilor și o vad pe Andreea care coboară în genunchi și începe f tandru sa-mi desmierde motănelul. Îl ascunde în gât și mi-l arată de de câteva ori folosind multă salivă și joc cu limba. Eram f excitat și după câteva minute ne așezăm în pat unde îi spun să se așeze comod să îi pot admira jucăriile.Fiind cu spatele la mine în genunchi și mâini "capra" incep sa îi ling apusul penetrandu-l ușor cu limba .După câteva minute se întoarce către mine și începem sa ne sărutăm pasional.Saruturile mele coboară către motănelul ei care era de ceva vreme foarte erect și îi cer permisiunea de a începe lucrul.Am încercat sa îi fac cam același lucru care mi l-a făcut ea mie dar îmi era f greu pentru că era destul de mare.Cand a început sa vibreze de placere m-a întrebat dacă vreau să îi simt gustul adică să ejaculeze. Menționez ca nu am probat niciodată gustul spermei( nici proprie)am fost curios sa probez.S-a așezat deasupra capului meu unde a început să își frece paloșul mare și gros lucru care mă excita la maxim. După câteva minute am simțit un lichid fierbinte și acrișor în gură și pe buze și am simțit nevoia sa ejaculez și eu.Cu ajutorul partenerei după ce mi l-a frecat bine am ejaculat o cantitate considerabilă. Am rămas câteva minute să-mi revin după care i-am mulțumit m-am toaletat puțin și am plecat. M -am gândit câteva zile la această experiență și am ajuns la concluzia că a fost o experiență de neuitat cu o trans formidabilă pe care o să o repet cu siguranță Mulțumesc frumos ptr frumoasa recenzie extranjer 😘 și mă bucur că ti-ai simțit bine în compania mea 2
denisbaciu Reputație: 47 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Acum 12 ore, transandreea a spus: Mulțumesc frumos ptr frumoasa recenzie extranjer 😘 și mă bucur că ti-ai simțit bine în compania mea Draguta la mures ar fi șanse???
transandreea Reputație: 17 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 2, 2021 La 01.02.2021 la 8:40, denisbaciu a spus: Draguta la mures ar fi șanse??? Bună denisbaciu o să ajung si la mureș da nu stiu cand 😘
transandreea Reputație: 17 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 12, 2021 Disponibilă în Deva până luni !😘 1 1
coldasice24 Reputație: 13 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 12, 2021 Acum 7 ore, transandreea a spus: Disponibilă în Deva până luni !😘 Te asteptam la Oradea apoi.
audi1923 Reputație: 13 Postat Februarie 20, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 20, 2021 Buna.acuma am iesit de la andreea si pot sa zic ca este o persoana de nota 10, este reala nu te grabeste si te simti minunat in preajma ei si fute foarte bine😋😋😋 2
transandreea Reputație: 17 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 25, 2021 La 20.02.2021 la 11:42, audi1923 a spus: Buna.acuma am iesit de la andreea si pot sa zic ca este o persoana de nota 10, este reala nu te grabeste si te simti minunat in preajma ei si fute foarte bine😋😋😋 Audi1923 mă bucur că te-ai simțit bine te m-ai astept cu drag te pup 😗
Membru Premium altmarz Reputație: 6536 Postat Februarie 25, 2021 Membru Premium Postat Februarie 25, 2021 Astazi am vizitat-o si eu pe Andreea Pot sa spun ca pozele sunt reale, se implica si e atenta sa te simti bine. Eu sunt multumit de cum au decurs lucrurile, m-am simtit foarte bine in compania ei si sper sa mai revin curand. Pe langa actiunea poti si sa povestesti cu ea destul de deschis, e o persoana foarte de treaba, nu te simti grabit sau ceva nici o secunda. In principiu pot spune ca lucrurile au decurs mai bine decat m-am asteptat 1
transandreea Reputație: 17 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 26, 2021 Acum 13 ore, altmarz a spus: Astazi am vizitat-o si eu pe Andreea Pot sa spun ca pozele sunt reale, se implica si e atenta sa te simti bine. Eu sunt multumit de cum au decurs lucrurile, m-am simtit foarte bine in compania ei si sper sa mai revin curand. Pe langa actiunea poti si sa povestesti cu ea destul de deschis, e o persoana foarte de treaba, nu te simti grabit sau ceva nici o secunda. In principiu pot spune ca lucrurile au decurs mai bine decat m-am asteptat Altmarz te aștept si dată vitoare cu mare draga să te simți bine asa cum te-ai simțit și prima dată te pup dulce 😘🤗👍
cosmin6 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 La 31.01.2021 la 15:33, extranjer a spus: După ce am citit o grămadă de recenzii pe site m am hotărât sa probez ceva nou, adică ,o trans.Pentru cei care nu vor sa afle în detaliu cum a decurs întâlnirea le spun ca a fost f bine și sa se oprească aici.Pentru ,voi,cei care vor sa știe cum a decurs întâlnirea cu Andreea așezați-va comod sau puneți mana pe telefon.Inca de la inceput aș vrea să vă asigur ca nimeni nu mi a cerut să scriu,fac asta pentru informare și v-aș incuraja și pe voi sa scrieți. Încă de ceva vreme m-am gândit să probez o trans așa ca intr-o zi neavând mare lucru de făcut am intrat pe publi24 în căutare de ceva frumos. Erau ceva trans în oraș dar căutarea s-a oprit asupra a două dintre ele:Andreea și Karla.Fiind începător îmi fac curaj și o sun pe Andreea cu care stabilesc prețul și o întâlnire.Ma urc repede în mașină și cu foarte multe emoții mă indrept spre locație. Aici revin cu un telefon și sunt invitat să urc.Ajuns la locul cu pricina îmi deschide o tipă foarte sexy îmbrăcată și care arata f bine.Mă poftește în dormitor unde îmi spune să mă fac comod și mă întreabă dacă am nevoie la baie. Fiind curat îi răspund că sunt proaspăt dușat și incep sa arunc textila timp în care Andreea iese de la baie și începe să mă îmbrățișeze,sa ma sărute foarte lasciv.Emoțiile mi-au dispărut complet raspund sărutărilor și o vad pe Andreea care coboară în genunchi și începe f tandru sa-mi desmierde motănelul. Îl ascunde în gât și mi-l arată de de câteva ori folosind multă salivă și joc cu limba. Eram f excitat și după câteva minute ne așezăm în pat unde îi spun să se așeze comod să îi pot admira jucăriile.Fiind cu spatele la mine în genunchi și mâini "capra" incep sa îi ling apusul penetrandu-l ușor cu limba .După câteva minute se întoarce către mine și începem sa ne sărutăm pasional.Saruturile mele coboară către motănelul ei care era de ceva vreme foarte erect și îi cer permisiunea de a începe lucrul.Am încercat sa îi fac cam același lucru care mi l-a făcut ea mie dar îmi era f greu pentru că era destul de mare.Cand a început sa vibreze de placere m-a întrebat dacă vreau să îi simt gustul adică să ejaculeze. Menționez ca nu am probat niciodată gustul spermei( nici proprie)am fost curios sa probez.S-a așezat deasupra capului meu unde a început să își frece paloșul mare și gros lucru care mă excita la maxim. După câteva minute am simțit un lichid fierbinte și acrișor în gură și pe buze și am simțit nevoia sa ejaculez și eu.Cu ajutorul partenerei după ce mi l-a frecat bine am ejaculat o cantitate considerabilă. Am rămas câteva minute să-mi revin după care i-am mulțumit m-am toaletat puțin și am plecat. M -am gândit câteva zile la această experiență și am ajuns la concluzia că a fost o experiență de neuitat cu o trans formidabilă pe care o să o repet cu siguranță Și eu vreau
cosmin6 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Acum 2 minute, cosmin6 a spus: Și eu vreau Ai drum și prin Caransebeș?
Lukas_lukyan Reputație: 24 Postat Martie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2021 La 12.02.2021 la 11:06, transandreea a spus: Disponibilă în Deva până luni !😘 O poza cu motănelul se poate 🥰
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2021 Postat Martie 17, 2021 Esti f frumoasa. Te pup.
transandreea Reputație: 17 Postat Martie 17, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 17, 2021 Buna dragilor mai sunt in oradea ptr 3 zile zona rogerius cantacuzino nr 11 ani 50 va astept cu drag Andreea 😘😘👍0727681813
mosu 45 Reputație: 7 Postat Martie 18, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 18, 2021 Buna ziua andreea la sibiu cand ajungi?
transandreea Reputație: 17 Postat Martie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 23, 2021 La 31.01.2021 la 15:33, extranjer a spus: După ce am citit o grămadă de recenzii pe site m am hotărât sa probez ceva nou, adică ,o trans.Pentru cei care nu vor sa afle în detaliu cum a decurs întâlnirea le spun ca a fost f bine și sa se oprească aici.Pentru ,voi,cei care vor sa știe cum a decurs întâlnirea cu Andreea așezați-va comod sau puneți mana pe telefon.Inca de la inceput aș vrea să vă asigur ca nimeni nu mi a cerut să scriu,fac asta pentru informare și v-aș incuraja și pe voi sa scrieți. Încă de ceva vreme m-am gândit să probez o trans așa ca intr-o zi neavând mare lucru de făcut am intrat pe publi24 în căutare de ceva frumos. Erau ceva trans în oraș dar căutarea s-a oprit asupra a două dintre ele:Andreea și Karla.Fiind începător îmi fac curaj și o sun pe Andreea cu care stabilesc prețul și o întâlnire.Ma urc repede în mașină și cu foarte multe emoții mă indrept spre locație. Aici revin cu un telefon și sunt invitat să urc.Ajuns la locul cu pricina îmi deschide o tipă foarte sexy îmbrăcată și care arata f bine.Mă poftește în dormitor unde îmi spune să mă fac comod și mă întreabă dacă am nevoie la baie. Fiind curat îi răspund că sunt proaspăt dușat și incep sa arunc textila timp în care Andreea iese de la baie și începe să mă îmbrățișeze,sa ma sărute foarte lasciv.Emoțiile mi-au dispărut complet raspund sărutărilor și o vad pe Andreea care coboară în genunchi și începe f tandru sa-mi desmierde motănelul. Îl ascunde în gât și mi-l arată de de câteva ori folosind multă salivă și joc cu limba. Eram f excitat și după câteva minute ne așezăm în pat unde îi spun să se așeze comod să îi pot admira jucăriile.Fiind cu spatele la mine în genunchi și mâini "capra" incep sa îi ling apusul penetrandu-l ușor cu limba .După câteva minute se întoarce către mine și începem sa ne sărutăm pasional.Saruturile mele coboară către motănelul ei care era de ceva vreme foarte erect și îi cer permisiunea de a începe lucrul.Am încercat sa îi fac cam același lucru care mi l-a făcut ea mie dar îmi era f greu pentru că era destul de mare.Cand a început sa vibreze de placere m-a întrebat dacă vreau să îi simt gustul adică să ejaculeze. Menționez ca nu am probat niciodată gustul spermei( nici proprie)am fost curios sa probez.S-a așezat deasupra capului meu unde a început să își frece paloșul mare și gros lucru care mă excita la maxim. După câteva minute am simțit un lichid fierbinte și acrișor în gură și pe buze și am simțit nevoia sa ejaculez și eu.Cu ajutorul partenerei după ce mi l-a frecat bine am ejaculat o cantitate considerabilă. Am rămas câteva minute să-mi revin după care i-am mulțumit m-am toaletat puțin și am plecat. M -am gândit câteva zile la această experiență și am ajuns la concluzia că a fost o experiență de neuitat cu o trans formidabilă pe care o să o repet cu siguranță Bună dragilor disponibilă în baia mare ptr 3 zile 🤗😉😘 Bulevardul București nr 15 ca si locație
transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 1, 2021 Bună dragilor ptr 3 zile in drobeta turnu severin locația Cicero nr 107 servici sex oral anal activă pasivă 200de lei nr 300 ora va pup si va astept cu drag Andreea Timis oara 😘😘😘
transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 10, 2021 La 31.01.2021 la 15:33, extranjer a spus: După ce am citit o grămadă de recenzii pe site m am hotărât sa probez ceva nou, adică ,o trans.Pentru cei care nu vor sa afle în detaliu cum a decurs întâlnirea le spun ca a fost f bine și sa se oprească aici.Pentru ,voi,cei care vor sa știe cum a decurs întâlnirea cu Andreea așezați-va comod sau puneți mana pe telefon.Inca de la inceput aș vrea să vă asigur ca nimeni nu mi a cerut să scriu,fac asta pentru informare și v-aș incuraja și pe voi sa scrieți. Încă de ceva vreme m-am gândit să probez o trans așa ca intr-o zi neavând mare lucru de făcut am intrat pe publi24 în căutare de ceva frumos. Erau ceva trans în oraș dar căutarea s-a oprit asupra a două dintre ele:Andreea și Karla.Fiind începător îmi fac curaj și o sun pe Andreea cu care stabilesc prețul și o întâlnire.Ma urc repede în mașină și cu foarte multe emoții mă indrept spre locație. Aici revin cu un telefon și sunt invitat să urc.Ajuns la locul cu pricina îmi deschide o tipă foarte sexy îmbrăcată și care arata f bine.Mă poftește în dormitor unde îmi spune să mă fac comod și mă întreabă dacă am nevoie la baie. Fiind curat îi răspund că sunt proaspăt dușat și incep sa arunc textila timp în care Andreea iese de la baie și începe să mă îmbrățișeze,sa ma sărute foarte lasciv.Emoțiile mi-au dispărut complet raspund sărutărilor și o vad pe Andreea care coboară în genunchi și începe f tandru sa-mi desmierde motănelul. Îl ascunde în gât și mi-l arată de de câteva ori folosind multă salivă și joc cu limba. Eram f excitat și după câteva minute ne așezăm în pat unde îi spun să se așeze comod să îi pot admira jucăriile.Fiind cu spatele la mine în genunchi și mâini "capra" incep sa îi ling apusul penetrandu-l ușor cu limba .După câteva minute se întoarce către mine și începem sa ne sărutăm pasional.Saruturile mele coboară către motănelul ei care era de ceva vreme foarte erect și îi cer permisiunea de a începe lucrul.Am încercat sa îi fac cam același lucru care mi l-a făcut ea mie dar îmi era f greu pentru că era destul de mare.Cand a început sa vibreze de placere m-a întrebat dacă vreau să îi simt gustul adică să ejaculeze. Menționez ca nu am probat niciodată gustul spermei( nici proprie)am fost curios sa probez.S-a așezat deasupra capului meu unde a început să își frece paloșul mare și gros lucru care mă excita la maxim. După câteva minute am simțit un lichid fierbinte și acrișor în gură și pe buze și am simțit nevoia sa ejaculez și eu.Cu ajutorul partenerei după ce mi l-a frecat bine am ejaculat o cantitate considerabilă. Am rămas câteva minute să-mi revin după care i-am mulțumit m-am toaletat puțin și am plecat. M -am gândit câteva zile la această experiență și am ajuns la concluzia că a fost o experiență de neuitat cu o trans formidabilă pe care o să o repet cu siguranță Bună dragilor ptr prima dată în Slatina ptr mai multe informații ma puteți găsi la nr de tel ...0727682813 vă pup 😘😘😘 Andreea
dan3333 Reputație: 17 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Aprilie 11, 2021 Fă-ne o poza cu motanul 😁🤔
gabones Reputație: 3 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 Hai cu motanu !!😄
mihaita07 Reputație: 11 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 Daaa .... hai cu motanul!!!
transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 18, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 18, 2021 Bună dragilor ptr 3 zile în Ploiești sunt de găsit pe Bukevardul republicii 114 1
hardrock Reputație: 142 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 19, 2021 Atat de mult ai slabit???? Te astept inapoi in Timisoara.
giovanni weed Reputație: 675 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 19, 2021 Bună când mai ajungi prin Oradea? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum