steven seagal Reputație: 32 Postat Noiembrie 18, 2020 Postat Noiembrie 18, 2020 Ce prost esti tu asta de pui video-uri cand iti bati joc de oameni. De-ai fi tu in locul ei sa te pun sa sugi pule de 5 lei si sa rad de tine asa cum razi tu, panarama care esti! 3
kevin001 Reputație: 99 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 18, 2020 Zdreanta eu am pus acel film cu o femeie care zici ca este barbat nimic feminin nu are dar mintea ta la curu vaci
steven seagal Reputație: 32 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Sugiami-ai pula să mi-o sugi de râmă împuţită! 2
chev007 Reputație: 408 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 20, 2020 Ce prost esti tu asta de pui video-uri cand iti bati joc de oameni. De-ai fi tu in locul ei sa te pun sa sugi pule de 5 lei si sa rad de tine asa cum razi tu, panarama care esti!Sper ca realizezi ca cel care a postat clipul aici nu e cel care a filmat. Ăla care isi bate joc de o amarata e un taran cretin, se vede asta si dupa cum injura si conduce ca un descreirat. Zdreanta eu am pus acel film cu o femeie care zici ca este barbat nimic feminin nu are dar mintea ta la curu vaciChiar daca o parea barbat si nu are nimic feminin, nu e tot om? Nu pari nici tu mai departe de cel care a filmat! 3
kevin001 Reputație: 99 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 20, 2020 Sa mi bag pula in vura ta de jeg si de zdreanta penala te a bagat cineva in seama pe tn bai rasu lumi nu vezi k te bate vantul
daniel788 Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Necunoscută Oras:Necunoscută Postat Decembrie 6, 2020 Foarte bine colegul dovi23. Asa trebuie procedatpe viitor. Dacă nu ne place atitudinea lor, sau nu corespund cu pozele, imediat cale întoarsă, și La revedere.
steven seagal Reputație: 32 Postat Decembrie 6, 2020 Postat Decembrie 6, 2020 Sa mi bag pula in vura ta de jeg si de zdreanta penala te a bagat cineva in seama pe tn bai rasu lumi nu vezi k te bate vantulLuami-ai pula la mişto de şobolan!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum