Sari la conținut

Alexandra 0753668753

Postări Recomandate

Postat

Ce prost esti tu asta de pui video-uri cand iti bati joc de oameni. De-ai fi tu in locul ei sa te pun sa sugi pule de 5 lei si sa rad de tine asa cum razi tu, panarama care esti!

• Like 3
  • Oras:Ploiesti
Postat

Zdreanta eu am pus acel film cu o femeie care zici ca este barbat nimic feminin nu are dar mintea ta la curu vaci

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Ce prost esti tu asta de pui video-uri cand iti bati joc de oameni. De-ai fi tu in locul ei sa te pun sa sugi pule de 5 lei si sa rad de tine asa cum razi tu, panarama care esti!

Sper ca realizezi ca cel care a postat clipul aici nu e cel care a filmat. Ăla care isi bate joc de o amarata e un taran cretin, se vede asta si dupa cum injura si conduce ca un descreirat.

Zdreanta eu am pus acel film cu o femeie care zici ca este barbat nimic feminin nu are dar mintea ta la curu vaci

Chiar daca o parea barbat si nu are nimic feminin, nu e tot om? Nu pari nici tu mai departe de cel care a filmat!

• Like 3
Postat

Sa mi bag pula in vura ta de jeg si de zdreanta penala te a bagat cineva in seama pe tn bai rasu lumi nu vezi k te bate vantul

• Oras:Necunoscută
  • Oras:Necunoscută
Postat

Foarte bine colegul dovi23. Asa trebuie procedatpe viitor. Dacă nu ne place atitudinea lor, sau nu corespund cu pozele, imediat cale întoarsă, și La revedere.

Postat

Sa mi bag pula in vura ta de jeg si de zdreanta penala te a bagat cineva in seama pe tn bai rasu lumi nu vezi k te bate vantul

Luami-ai pula la mişto de şobolan!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...