Sari la conținut

Total❤️Evelin❤️❤️❤️ 100%reala 0770317053

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 11 minute, evelinbaby a spus:

Va doresc un weekend minunaaaat! ❤️🍑

F6B54AAA-4A0F-4A82-ACEF-8CF490CFB03B.jpeg

Aiaiai 🥰. Ai/iti faci cont de onlyfans?

Actualizare de locatie, servicii, preturi? 

Merci

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 25 minute, raducalotanu a spus:

Aiaiai 🥰. Ai/iti faci cont de onlyfans?

Actualizare de locatie, servicii, preturi? 

Merci

Buna! Nu am cont de onlyfans , dar poate imi voi face! Va tin la curent! 😜

Locatia este Delea Veche 47 !

A47E7766-A142-4E16-9D64-703EB299E88F.png

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

Recent, m-am vazut si eu cu Evelin.

Programarea efectuata foarte ușor si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - zona Delea Veche, garsoniera spatioasa, curata, pat foarte curat , baia curata, geluri de dus, prosop curat - nota 9.

Aspect - frumoasa la fata , un pic mai skynny decat ma asteptam, sani frumosi, naturali, fermi , picioare frumoase, cur micut, carne tare. 

Evelin este foarte prietenoasa și joviala,  am stat un pic de vorba si a fost extrem de placuta. 

Dupa dusul meu de improspatare, avand in vedere ca fata nu ofera nici FK , nici cunni ,  actiunea a debutat cu un oral bineînțeles neprotejat la care am optat.

Oral nepro, bun, destul de adanc, fara DT cotor , fără lins coaiele, dar supt bun al pulii pe lateral , pe capatana pulii , cu presiune, cu eye-contact permanent , ceea ce a contribuit la intarirea matarangii.

Aplicat frumos cu gura un prez pe pula si rulat misto ( se pricepe fata 😊) si trecut la fut cauciucat in pizda mai intai in misionar, apoi in umeri-craci, cu eye-contact permanent, marit ritmul,  pompat bine , dat tare si finalizat în cauciuc. 

Pauza, dus , discutii si numărul doi a fost aproape identic, doar ca dupa montarea artistica a cauciucului pe pula cu gura de catre Evelin , am optat pentru poziția caprita . Fut bun , de anduranta, priveliste misto , curul se vedea frumos , imaginea pizdii mulate pe pula facea toti banii , dat tare de tot si finalizat glorios si a doua oară în cauciuc.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8.50 , detaliat mai sus. 

Oral - 8.50 , nepro, bun , depunctez pentru lipsa lins coaie si fara DT cotor. 

Normal - 10 , fut bun, implicat , duce bine , nu se trage din pula.

GFE - 9 , depunctez doar pentru lipsa FK , altfel foarte ok fata.

Igiena - 10 , curata impecabil, chiar daca nu am lins-o in pizda, se simtea ca era super curata. 

Timp - aproximativ 1h , fara pic de graba. 

Am achitat la final 500 RON.

Personal nu stiu daca revin,  lipsa FK si fara cunni nu ma determina s-o fac . Am facut -o pentru faptul ca fata arata bine si are totuși in meniu si opțiunea de oral necauciucat, decisiv pentru mine pentru efectuarea unei vizite. Daca nu era in meniu aceasta optiune nu cred ca mergeam.

Overall, o experiență totusi buna.

O zi buna va doresc  ! 

• Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, il pupparo a spus:

Va salut. 

Recent, m-am vazut si eu cu Evelin.

Programarea efectuata foarte ușor si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - zona Delea Veche, garsoniera spatioasa, curata, pat foarte curat , baia curata, geluri de dus, prosop curat - nota 9.

Aspect - frumoasa la fata , un pic mai skynny decat ma asteptam, sani frumosi, naturali, fermi , picioare frumoase, cur micut, carne tare. 

Evelin este foarte prietenoasa și joviala,  am stat un pic de vorba si a fost extrem de placuta. 

Dupa dusul meu de improspatare, avand in vedere ca fata nu ofera nici FK , nici cunni ,  actiunea a debutat cu un oral bineînțeles neprotejat la care am optat.

Oral nepro, bun, destul de adanc, fara DT cotor , fără lins coaiele, dar supt bun al pulii pe lateral , pe capatana pulii , cu presiune, cu eye-contact permanent , ceea ce a contribuit la intarirea matarangii.

Aplicat frumos cu gura un prez pe pula si rulat misto ( se pricepe fata 😊) si trecut la fut cauciucat in pizda mai intai in misionar, apoi in umeri-craci, cu eye-contact permanent, marit ritmul,  pompat bine , dat tare si finalizat în cauciuc. 

Pauza, dus , discutii si numărul doi a fost aproape identic, doar ca dupa montarea artistica a cauciucului pe pula cu gura de catre Evelin , am optat pentru poziția caprita . Fut bun , de anduranta, priveliste misto , curul se vedea frumos , imaginea pizdii mulate pe pula facea toti banii , dat tare de tot si finalizat glorios si a doua oară în cauciuc.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8.50 , detaliat mai sus. 

Oral - 8.50 , nepro, bun , depunctez pentru lipsa lins coaie si fara DT cotor. 

Normal - 10 , fut bun, implicat , duce bine , nu se trage din pula.

GFE - 9 , depunctez doar pentru lipsa FK , altfel foarte ok fata.

Igiena - 10 , curata impecabil, chiar daca nu am lins-o in pizda, se simtea ca era super curata. 

Timp - aproximativ 1h , fara pic de graba. 

Am achitat la final 500 RON.

Personal nu stiu daca revin,  lipsa FK si fara cunni nu ma determina s-o fac . Am facut -o pentru faptul ca fata arata bine si are totuși in meniu si opțiunea de oral necauciucat, decisiv pentru mine pentru efectuarea unei vizite. Daca nu era in meniu aceasta optiune nu cred ca mergeam.

Overall, o experiență totusi buna.

O zi buna va doresc  ! 

Iti multumesc! Te pup ! ❤️😘

Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Acum 11 minute, evelinbaby a spus:

Disponibilă! 🎀

47442A93-EB81-4F1C-A02B-87938F5D5D11.jpeg

Esti superbă ... Am stat in dubii daca sa incerc sa ajung la tine in scurta mea vizita prin B ... singurul lucru care m.a oprit e ca ... spune lumea ca ai fi cam "rece" ... In schimb eu as da ON.ul pentru ceva pupici ... si chiar nu inteleg logica (nici macar "morala") de ce e permis taman invers.

O sa.mi incerc sansa poate la urmatoarea trecere ... si o sa te las pe tine la... desert si ... incep cu Karina la ... aperitiv (ca doar asa mi.a promis ca ma mai primeste :)) ) 

Toate cele bune! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...