Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Bună ziua astăzi sunt disponibila va pup dulce și va astept sa ne relaxam

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Dupa ora 22.00 te mai gasesc? Multumesc te pup dulke

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Maia aș fi vrut să vin duminica dar cred că revin cu un telefon mâine pentru o programare,te pup sper sa reușesc.

Postat

Bună ziua astăzi sunt disponibila pana la ora 20 va pup și va doresc o săptămână minunata

Postat

Domnilor din pacate vesti proaste. In urma unui oral neprotejat cu aceasta domnisoara saptamanile trecute, am capatat si clamydia si gonoree.

Doxiciclina de 2 ori pe zi timp de 7 zile + o doza de 1g de azitromicina. Sper sa ajute si pe altii.

troll cu acuzatii false = ban permanent

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Domnule te cred pe tine asa cum le cred și pe ele ca sunt domnișoare....

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Cu ce rimeaza milmoi?

Postat

Hahahaha nu mai am acces la privat ca ziceam eu da vor astia mici sa se imbagoteasca pe carca mea 😂😂

Postat
  La 25.07.2016 la 14:14, yahooo a spus:

Domnilor din pacate vesti proaste. In urma unui oral neprotejat cu aceasta domnisoara saptamanile trecute, am capatat si clamydia si gonoree.

Doxiciclina de 2 ori pe zi timp de 7 zile + o doza de 1g de azitromicina. Sper sa ajute si pe altii.

Dragul meu lasă vrajeala ca nu tine ,cont fals
Postat

Pe bune chiar crezi ca îmi pasa de ce spui tu ?Eu nu am nîmi și dacă ești drăguț as dori sa îmi spui cum se termina nr de tel al tău la sfârșit, ca sa confirm dacă este adevărat ca ai fost la mine

Postat

Nu are rost sa mai discut așa ca lasă mă în pace cu vrajeala asta ieftina peste spurcat care vrei sa pari tu ca ești corect,dar eu cred ca este vorba de tine dragul meu ,sunt sigura ca dacă mergem sa facem analizele vor ieși suta la suta fără probleme.Am curajul sa merg cu tine sa îmi plătești analizele și sa te convingi singur ca nu am nimic .Mulțumesc anticipat

Postat

Sunt sigura ca ai luat de la nevastata ca de la mîn nu ai ce ,te compătimesc dragul meu .Astept nr de telefon sa mergem la anlize ca nu mă tem de nimic
Postat
post-112429-0-57662700-1469522212_thumb.jpgBună astăzi sunt disponibila pentru voi va astept cu drag pupicipost-112429-0-57662700-1469522212_thumb.jpg
  • Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Offff, cat de mare e Pamantu"

Doar la tine mi-este gandu".

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Asteptam dovezile pana maine (analizele scanate)

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce-mi plac mie ăștia care își fac cont și imediat reclamă BTS-uri!  @Yahoo, pentru a fi cât de cât credibil, dă te rugăm câteva detalii: când ai vizitat-o ( "săptămânile trecute", e mult prea vag), descrierea locației, despre Maya, când ai observat că ești bolnav și evident, un buletin de analize care să confirme acuzațiile tale.

Mulțumim!

• Like 6
  • Minus 2
Postat
  La 26.07.2016 la 14:41, pisicuts a spus:

Pisicuts, dacă azi s-a dus să-și facă analizele complete, crezi că până mâine are și rezultatele? Eu zic să mai așteptăm 2-3 zile!

• Oras:Valhalla
Postat
  La 26.07.2016 la 16:34, picon a spus:

Ce-mi plac mie ăștia care își fac cont și imediat reclamă BTS-uri!  @Yahoo, pentru a fi cât de cât credibil, dă te rugăm câteva detalii: când ai vizitat-o ( "săptămânile trecute", e mult prea vag), descrierea locației, despre Maya, când ai observat că ești bolnav și evident, un buletin de analize care să confirme acuzațiile tale.

Mulțumim!

Si clamydia si gonoree....Ar trebui sa joace la lotto  :laugh2

• Like 4
Postat

Dragii mei voi veni cu anlizele complete,pentru a nu mai exista discuții, o parte vor fi gata mâine seara iar o parte vor fi gata pana vineri seara.Așa ca voi demonstra ca nu am nimic.O seara frumoasa

• Like 2
Postat
  La 26.07.2016 la 17:09, s.maya a spus:

Dragii mei voi veni cu anlizele complete,pentru a nu mai exista discuții, o parte vor fi gata mâine seara iar o parte vor fi gata pana vineri seara.Așa ca voi demonstra ca nu am nimic.O seara frumoasa

Intotdeauna cand se trezeste unu ca a luat nujtiuce boala o sa mergi sa-ti faci analizele? :laugh2

Da-i pace....

Postat
  La 26.07.2016 la 17:17, nobel a spus:

Intotdeauna cand se trezeste unu ca a luat nujtiuce boala o sa mergi sa-ti faci analizele? :laugh2

Da-i pace....

Vreau decât sa demonstrez ca acest forul a ajuns sa fie ivadat de toți cei care nu au altceva de făcut decât sa minta,sa facă laba ș.a.m.d
  • Like 1
Postat

Tu ești de vina Maya ca nu le mai dai materiale (poze) noi. Și după alea vechi au început sa facă boli în palma

Vizitator
Postat

Mai trăiești ? :)

• Like 1
  • Minus 15

Vizitator rebel_
Postat

Si un scan dupa diagnostic si reteta pt antibiotice.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...