Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:severin
  • Oras:severin

Si ai subliniat acest lucru pentru a dovedi cat esti de prost mai dobitocule.Capitala se scrie cu litera mica si gata mai provincial cu P(rost) mare.Vezi ca mai este unu (sau mai multi) pe aici care vor capitala la voi acolo la "Poplaca".Va pute capitala la Bucuresti iar cand veniti aici lasati masinile la gara ca va este frica sa nu va calce metroul,incurcati traficul pe autostrada si tre`sa fac eu jaloane printre gunoaiele voastre aduse din Germania.Sa fii roman e destul de naspa deocamdata,noi macar avem sansa sa fim bucuresteni mai coada vacii.Imi cer iertare tuturor oamenilor de buna credinta nelocuitori in Bucuresti ce ar putea sa se simta lezati de cele scrise de mine dar cand vad cate un jeg de acesta mi se face pur si simplu sila.Noroc totusi ca nu sint prea multi ca el.

Sa nu facem putina istorie (de familie) ca s-ar putea sa fim uimiti cati bucuresteni sunt cu adevarat bucuresteni si cati doar se dau bucuresteni,dar sunt din imprejurimi...Prefer sa fiu cu adevarat locuitor al orasului meu decat sa migrez si sa fiu bucurestean,sau timisorean ori mai stiu eu ce.Cat priveste gunoaiele aduse din Germania,nu-mi spune ca faci jaloane printre ele cu loganul:))))

Link spre comentariu

Sa nu facem putina istorie (de familie) ca s-ar putea sa fim uimiti cati bucuresteni sunt cu adevarat bucuresteni si cati doar se dau bucuresteni,dar sunt din imprejurimi...Prefer sa fiu cu adevarat locuitor al orasului meu decat sa migrez si sa fiu bucurestean,sau timisorean ori mai stiu eu ce.Cat priveste gunoaiele aduse din Germania,nu-mi spune ca faci jaloane printre ele cu loganul:))))

Nu , doixdoi are un autobuz si asta e vrajeala ca face jaloane , el numai cand claxoneaza aia ies in decor si ii pierdem. Cand am fost la mare cu el vreo 3 bmw-uri au cazut de pe pod de la Cernavoda. A dat si la stiri , cauta pe google.

• Like 7
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot

Trebuie sa recunosc faptul ca sunt recunoscator ca a mea provocare nu scapat neobservata.

Nu cred ca e cazul sa facem o polemica pe aceasta tema, cum ziceam nu aici e locul pentru asa ceva, dar cred totusi ca un bucurestean adevarat se poate delimita de marea masa de venetici care, din pacate, fac difeferenta intre mitici si bucuresteni.

Doixdoi, nu ma pot supara pe tine ca m-ai atacat direct, (de exemplu "jeg").... ceea ce a fost de demonstrat s-a demonstrat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Trebuie sa recunosc faptul ca sunt recuno******r ca a mea provocare nu scapat neobservata.

Nu cred ca e cazul sa facem o polemica pe aceasta tema, cum ziceam nu aici e locul pentru asa ceva, dar cred totusi ca un bucurestean adevarat se poate delimita de marea masa de venetici care, din pacate, fac difeferenta intre mitici si bucuresteni.

Doixdoi, nu ma pot supara pe tine ca m-ai atacat direct, (de exemplu "jeg").... ceea ce a fost de demonstrat s-a demonstrat.

Stimate rocker ,daca te numeai manelerules te injuram direct,nu s-a demonstrat nimic,ORICINE poate reactiona cum am facut-o eu,ai atacat la fel de direct ca si mine chiar daca printr-o aluzie,intotdeauna reactia este amplificata.Du-te la moldoveni si zi-le jegosi sau la unguri bozgori ca la fel va fi.Iar cand spui ca nu gasesti nimic bun in Bucuresti jignesti profund.Ce spui mai departe cu delimitarea,este totalmente irelevant,tu ai jignit tot ce inseamna Bucuresti,si pe mine nascut aici si pe altul venit de nevoie dar care poate s-a atasat de ceva de aici .La fel de irelevant ca si ce spune colegul F.U.C.K. Aveti dreptate amandoi insa e irelevant.Nu trebui sa fac istorie de familie,tata este nascut in provincie,la origini toti sintem tarani,oricare dintre voi insa de va mutati in Bucuresti veti avea copii bucuresteni ,atunci ce faci,chiar nu mai gasesti nimic bun,nici macar copilul tau?Te intreb insa ca pe unul care e evident ca nu agreeaza capitala:care este problema?Crezi ca in celelalte parti lucrurile stau diferit?Spune-mi te rog din ce zona esti tu si-ti spun ce am observat la voi.Toti sintem mai mult sau mai putin la fel.Si nu foarte bine,avem nevoie de multa vreme sa ne educam,sa evoluam ca natie.

Apreciez tonul civilizat pe care l-ai folosit ca sa-mi raspunzi.Esti un tinar educat,daca renunti si la aroganta ai doar de castigat.

Cat priveste gunoaiele aduse din Germania,nu-mi spune ca faci jaloane printre ele cu loganul:))))

Nu dragule,cu o masina frantuzeasca ce ajunge la maxim 180 pe ora ceilalti mergand insa cu 110-120 ,unii chiar pe banda a doua fara ca macar sa se simta sa treaca pe prima nici macar cand veneam cu 140-150 si ajungeam la 5 metri in spate.Iar daca aveam un Logan 1.6 la fel faceam.Oricum prefer o masina pe buzunarul meu,noua cu garantie decat o vechitura cu 3-4 sute de mii la bord doar pt. ca se numeste Bavaria.Si crede-ma ,am la dispozitie masini de la 8000 la 50000.  

• Like 1
Link spre comentariu

Cu riscul de a face offtopic, poluand acest topic cu lucruri care nu au legatura cu aceste fete (pe care le apreciez sincer), ma simt totusi dator cu un raspuns, nu neaparat pentru doixdoi.

In primul rand, remarca de la inceputul recenziei mele a fost scrisa cu scopul de a evidentia opinia mea despre calitatea serviciului oferit de cele doua protagoniste.

In mod normal nu sunt foarte impacat cu ideea de generalizare, asa cum am facut eu vis-a-vis de capitala. Natura ocupatiei mele imi da sansa de a ma deplasa in aproximativ toata tara si nu numai si, zic eu, ceva trasaturi ale oamenilor in functie de zona in care locuiesc exista.

Doxdoi, ai perfecta dreptate cand zici ca trebuie sa ne civilizam cu totii, ca natie (nu zic natiune) avem mult de lucru. Dar asta ne implica pe toti (si pe mine si pe tine). Un comportament civilizat este bun venit in orice situatie, fie ca ne scriem sau vorbim, fie in trafic (asta apropos de cei ce incurca mersul pe autostrazi), practic oriunde.

Eu zic ca nu putem avea pretentii de a ne civiliza, nici sa facem pe lupul moralist, atat timp cat folosim prost, jegos, dobitoc.

In concluzie, poate aluzia mea a fost prea abrupta, daca am jignit pe cineva, regret.

Poate aceasta polemica ar trebui mutata pe o sectiune separata unde sa ne dam toti cu parerea despre regiuni si despre oamenii care le populeaza.

Concluzie 2: sunt deschis oricaror critici, dar haideti sa ne raspundem cu aceeasi moneda.

• Like 4
Link spre comentariu

off dc va certa-ti intre voi

Stai draguta linistita ca nu ne mai certam,promit(`tu-ti curu tau mic si pe blonda ta frumoasa :atm )

Draga rockere,deja te simpatizez iar regrete aveam in timp ce-ti scriam insa ma enerveaza rau generalizarile.Am colindat destul afara si NIMENI nu m-a tratat ca pe roman ci ca pe oricare alt turist,deci...Am reactionat dur ,relatia cauza -efect,stii tu,moneda a fost cam aceeasi,romaneasca.

Eu consider incheiat conflictul,mai mult,te astept pe la noi pe la capitala (cu "c" mic :blushing2 )sa vezi ca e foarte tare iar daca nimeresti intr-o joi sigur vrei buletin de Bucuresti,doar sa spui din timp sa le aducem si pe Maia cu Ioana sa facem o paranghelie si cu ele ca sint super gagicile si de cursa lunga manca-le-ar tata pe ele de fete bune.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo

off dc va certa-ti intre voi

asta asteptam va multumesc frumos pt intelegere va pup si abea astept sa va F...M  daca este posibil PUPICI 

pai trebuie sa inteleaga ca nu vin la slujba de duminica vin sa ai futem

Asa da! Tu redefinesti ideea de excorta!

Bravo!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

nu voi intelege niciodata dc aceste persoane doresc sa fim niste persoane false,asa sunt eu la mine este foarte simplu,vin ai fut lasa cadoul si pleaca 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

nu voi intelege niciodata dc aceste persoane doresc sa fim niste persoane false,asa sunt eu la mine este foarte simplu,vin ai fut lasa cadoul si pleaca 

Sunt mai salbi de inger , se indragostesc  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor!

As vrea sa spun si eu ceva despre Maya...scurt si cuprinzator SENZATIONALA!!! Am fost la ea si s-a dovedit a fi REALA,pozele sunt cat se poate de reale,locatia(era pe strada paralalela cu Calea Calarasilor,la parter) foarte curata,baia bine dotata cu diverse geluri de dus,prosoape curate...iar ea foarte atenta si cu simtul raspunderii...cand am luat-o pe la spate,mi-a zis: sa stii ca mie chiar imi place sa fac anal si ma excita grozav,asa ca poti sa dai tare ca imi place :)

note:

locatia:9,5

baia:9,5

oral: 9 - eram putin obosit

normal: 10

anal: 10

de retinut: nu se grabeste,nu te grabeste si merita toti banii...

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

@hades42
bro, don't mean to burst your bubble, but she most likely has no/low skill with English, so she will not send you any message, flowers, invitations, etc.

she's a very professional working girl, will not waste her time in an effort to help you get to her.

if you are not able to call and talk to her to arrange a meeting, your chances are close to zero.

cheers.

PS. while you are a new user, your PM function is off, so... 

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...