picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 picoane, eu am scris pe forum ca nu i se poate reprosa nimic in ce priveste prestatiauita-te la recenzia lui george333 sa vezi ce a gasit in locatia lorsi nu e singura recenzie in care au fost sesizate aceleasi lucruridegeaba se fute bine daca e santieristaCam bruscă trecerea de la laude la critici cu tentă jignitoare și acuzații de peștism! Apropo ... ai argumente care să susțină acuzația? 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Cam bruscă trecerea de la laude la critici cu tentă jignitoare și acuzații de peștism! Apropo ... ai argumente care să susțină acuzația? eu am adus in discutie recenzia lui george333stii tu mai multe, crezi ca a mintit?din ce am vazut e un membru corect 1 1
s.maya Reputație: 4145 Postat Aprilie 20, 2017 Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Postat Aprilie 20, 2017 eu am adus in discutie recenzia lui george333stii tu mai multe, crezi ca a mintit?din ce am vazut e un membru corectTie nu iti mai raspund si punct.......nu meriti sa fi luat in seama 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 eu am adus in discutie recenzia lui george333stii tu mai multe, crezi ca a mintit?din ce am vazut e un membru corectE nu știu nimic. De unde să știu? Eu m-am referit doar la inconstanța ta și trecerea de la laude, la acuzații de peștism. Știi tu ceva? Ai argumente, sau doar ți-au venit dracii pe ea și ai aruncat acolo, niște vorbe?
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Uite ce se intampla in locatia Mayei.Vrei sa bagam mizeria sub pres doar pt ca presteaza bine? Nu il consideri recenzor cu staif, corect, pe george333? eu am avut parte de o experienta dezamagitoare: am asteptat in bucatarie, in fata "condicutei" ca sa iasa precedentul.In caietel erau notate nr de tel si sumele incasate pentru toti clientii, ceea ce mie imi trezeste un mare semnal de alarma, prezenta unui peste fiind grija cea mai mica.in baie erau doua prosoape super jegoase, cu urme maro si rosii. Al meu era curat, dar vechi si uzat.Catelul s-a cacat prin casa, asa ca am mai asteptat si dupa el. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 E nu știu nimic. De unde să știu? Eu m-am referit doar la inconstanța ta și trecerea de la laude, la acuzații de peștism. Știi tu ceva? Ai argumente, sau doar ți-au venit dracii pe ea și ai aruncat acolo, niște vorbe? Tu ești capabil să înțelegi un text simplu? Eu de acuzația de peștism, ziceam. Ai vreo dovadă, un argument, ceva? Faptul că-și nota programările și sumele? Foarte multe fac așa. 2 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 te-ai citat singur daca ar fi calcat in cacat de caine se punea ca a avut noroc? 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 Uite ce se intampla in locatia Mayei.Vrei sa bagam mizeria sub pres doar pt ca presteaza bine? Nu il consideri recenzor cu staif, corect, pe george333?Acum e bine? Deci ...
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 picoane, prestatia ei si celelalte aspecte enumerate(curatenia deficitara) sunt lucruri distincte.n-ai cum sa le amesteci Hai s-o lasam pe Maya cu prosoapele ei jerpelite! 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 picoane, prestatia ei si celelalte aspecte enumerate(curatenia deficitara) sunt lucruri distincte.n-ai cum sa le amesteci Hai s-o lasam pe Maya cu prosoapele ei jerpelite!EU DE ACUZAȚIA DE PEȘTISM, ZICEAM! Ai dovezi, ceva? 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 EU DE ACUZAȚIA DE PEȘTISM, ZICEAM! Ai dovezi, ceva? sunt mai multi care l-au vazut pe "iubitelul" eilogica prevaleaza, e suficientcine doreste poate sa mearga la ea, nu e singura dameza de top care are impresar sau impresariazaasa pe cine mai futem? dar totusi sa se stie ce fel de fete vizitam 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2017 brett e foarte prost, asta e singura explicatie.Vad ca apare ca un furuncul penibil pe aproximativ toate topicurile si face offtopic fara incetare.Plus ca posteaza obsesiv pe anumite topicuri, practic hartuieste anumite fete.In plus de asta, daca baga picon un post, automat apare si furunculul si sare si el cu unul. Un fel de Mini Me deosebit de gretos.Merita banat fara discutii pe model clic dreapta - Delet daten mortii matii. brett, da' o recenzie cand slobozul tarfelor faci? 10 6
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2017 Anagrama e usor amuzanta, recunosc.Dar, totusi, o recenzie ceva? 9 6
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2017 Ca la gradinita. D-aia esti un Mini Me. N-ai personalitate si nici creier.Dar de ce le stalkaresti pe fetele astea? Ma refer la fetele de pe site in general. 9 6
s.maya Reputație: 4145 Postat Aprilie 20, 2017 Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Postat Aprilie 20, 2017 Am rugămintea sa nu îl mai băgați in seama pe acest labagiu Brett ,pentru ca nu are de ce sa se mai ia de mine ,și acum Ba ca lucrează Samara pt mine Ba ca eu am peste .Esti prea prost chiar ești cel mai labagiu de peacest forum .Cine ne cunoaște știe ca nu lucram pt altcineva .Ti ai dori sa fi ca noi șmechere .Se pare ca Irina sti tu care nu te prea asculta .Da Ba cum de te ai prins ca am eu peste ?Am un acvariu plin .Mars in sloboz de m u i s t 2
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Am rugămintea sa nu îl mai băgați in seama pe acest labagiu Brett ,pentru ca nu are de ce sa se mai ia de mine ,și acum Ba ca lucrează Samara pt mine Ba ca eu am peste .Esti prea prost chiar ești cel mai labagiu de peacest forum .Cine ne cunoaște știe ca nu lucram pt altcineva .Ti ai dori sa fi ca noi șmechere .Se pare ca Irina sti tu care nu te prea asculta .Da Ba cum de te ai prins ca am eu peste ?Am un acvariu plin .Mars in sloboz de m u i s ttare rău ..
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 20, 2017 sunt mai multi care l-au vazut pe "iubitelul" eilogica prevaleaza, e suficientcine doreste poate sa mearga la ea, nu e singura dameza de top care are impresar sau impresariazaasa pe cine mai futem? dar totusi sa se stie ce fel de fete vizitamAm înțeles: ai vorbit aiuream așa cum faci, cam de multe ori! 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 Am înțeles: ai vorbit aiuream așa cum faci, cam de multe ori! jagardeaua a clacat iar totusi, iti respect dreptul de a avea o opinie, dar asta nu inseamna ca opinia ta e cea corecta.aici discutam, nu dam verdicte, deci putem sa nu fim de acord in anumite privinte 1 1
s.maya Reputație: 4145 Postat Aprilie 21, 2017 Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Postat Aprilie 21, 2017 Buna ziua dragii mei astazi sunt disponibila va pup si va astept cu mare drag 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 21, 2017 jagardeaua a clacat iar totusi, iti respect dreptul de a avea o opinie, dar asta nu inseamna ca opinia ta e cea corecta.aici discutam, nu dam verdicte, deci putem sa nu fim de acord in anumite privinteEu discutam doar de acuzația de peștism, ce a fost la acea întâlnire, nu avem cum să știm nicieu, nici tu. P.S. Opiniile mele sunt întotdeauna corecte. 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 Eu discutam doar de acuzația de peștism, ce a fost la acea întâlnire, nu avem cum să știm nicieu, nici tu. P.S. Opiniile mele sunt întotdeauna corecte. e bine ca ai simtul umorului 1 1
s.maya Reputație: 4145 Postat Aprilie 21, 2017 Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Postat Aprilie 21, 2017 Buna sunt disponibilă te aștept cu drag
s.maya Reputație: 4145 Postat Aprilie 22, 2017 Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Telefon: 0762911277 Oras:BULEVARDUL UNIRII Postat Aprilie 22, 2017 Buna ziua dragii mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 19 va pup dulce ai va doresc un Weekend minunat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum