Membru Premium bluff111187 Reputație: 205 Postat Mai 4, 2021 Membru Premium Postat Mai 4, 2021 Buna, La ce număr se poate face o programare? Multumesc!
fanelgoofy82 Reputație: 13 Postat Mai 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2021 Buna Iulia.Prin Brasov cand ajungi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Oralul nu a fost deloc deep nimic, s-a folosit mult de mâna nu mi a placut si dupa nu timp a obosit si am finalizat la normal nimic spectaculos. Nu recomand, de revenit niciodată.
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Nu cred . de ce minti? ea a plecat de mult din Arad. nici nu ai fost la ea! am fost de multe ori si a fost foarte deep. se vedea forma penisului in gat. Pacat ca nu a stat mai mult la Arad.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Am fost zilele trecute in ultima zi. Cu mine nu a facut deep nici vorba de asa ceva. Dezamagitor
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Pentru oralul ala celubru m am dus, sau face doar cu anumiti clienti dar si ceilalti platesc la fel
Dolobea Reputație: 39 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Acum 3 ore, alex242 a spus: Pentru oralul ala celubru m am dus, sau face doar cu anumiti clienti dar si ceilalti platesc la fel Cred că ai fumat pătrunjel.Când vine vorba de oral deep Iulia e marcă înregistrată și cam nimeni nu mai poate arunca cu rahat in ea pt că se știe lucrul acesta. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Eu doar am povestit cum s-a intamplat. Mie nu mi-a facut deep, a folosit mult mana si mi a propus sa trecem la normal nu a fost nici un Deep
robert78 Reputație: 161 Postat Mai 8, 2021 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 8, 2021 Poate a avut și un motiv dacă într-adevăr așa a fost. Probabil v-a răspunde și ea aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Mentionez ca am fost curat epilat si la coaie. Motivul nu a avut chef cred
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Mai 18, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Mai 18, 2021 La 08.05.2021 la 22:18, alex242 a spus: Mentionez ca am fost curat epilat si la coaie. Motivul nu a avut chef cred Am menționat aici intr-o zi am și scris ca nu am avut program lung ca nu sunt cu gâtul in formele sale bune am menționat asta la programările pe care deja le aveam și au fost persoane care au venit in ultimele 2 zile și am explicat dar și așa oralaul îl făceam adânc doar ca nu puteam face Deep făceam doar Deep la finalizare pentru ca mă durea nu știu dacă ai fost sau nu dar sigur ți am menționat și tie dacă chiar într-adevăr mi ai trecut pragul și chiar și așa am încercat sa multumesc pe toată lumea și in strarea aia și am avut persoane mulțumite . Nu caut sa ajung in topuri nu caut sa mă dau ca sunt nu știu cine etc . Eu îmi fac treaba răspund la mesajele voastre și merg mai departe .🤗De asta nici nu prea mai postez poze la mine vorbesc recenziile nu eu 🤗
futaciosul_69 Reputație: 1853 Postat Mai 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2021 Oricum ar fi ne-ar plăcea sa mai vedem ceva poze noi cu tine😈😘 1 1
el_colorado Reputație: 216 Postat Mai 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2021 Acum 10 ore, futaciosul_69 a spus: Oricum ar fi ne-ar plăcea sa mai vedem ceva poze noi cu tine😈😘 Chiar ne-ar face o deosebita placere sa ne răsfațăm ochiul cu niște poze din alea dea tale 😈😈😈😈😉 1
pyky Reputație: 10 Postat Mai 24, 2021 Postat Mai 24, 2021 vizitat domnița la Ared Kaufland blondă, ochi albaștri/verzi nu mai rețin, frumușică foarte drăguță și respectuoasă respectat programarea oral deep cu finalizare în gât... foarte rar găsești așa ceva eu am ales 30 min .... oral demențial cu finalizare în gât și 3-4 poziții de NP pret 150 sper să revină în zona Arad / Oradea / Timi 2
Pofticios66 Reputație: 124 Postat Mai 26, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 26, 2021 Iulia oare de ce nu te pot contacta pe whatsapp. I-mi scrie ca esti indisponibila. Asa am mai patit si zilele trecute. As fi vrut o programare pe maine dupa amiaza
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Mai 28, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Mai 28, 2021 La 26.05.2021 la 18:47, Pofticios66 a spus: Iulia oare de ce nu te pot contacta pe whatsapp. I-mi scrie ca esti indisponibila. Asa am mai patit si zilele trecute. As fi vrut o programare pe maine dupa amiaza Nu sunt dragilor In Arad dar voi reveni oricând la voi 🥰🥰🥰momentan sunt indisponibilă !🥰vă pup dragilor și multumesc pentru vorbele frumoase ♥️♥️
Vizitator usersecret Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 4 ore, juliaxjulix a spus: Nu sunt dragilor In Arad dar voi reveni oricând la voi 🥰🥰🥰momentan sunt indisponibilă !🥰vă pup dragilor și multumesc pentru vorbele frumoase ♥️♥️ Fă-te bine, sper că nu ești supărată,..
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 5 hours ago, juliaxjulix said: Nu sunt dragilor In Arad dar voi reveni oricând la voi 🥰🥰🥰momentan sunt indisponibilă !🥰vă pup dragilor și multumesc pentru vorbele frumoase ♥️♥️ Te asteptam! sincer, de cate ori ma gandesc la tine se intareste. Am patit si pe strada , un pic m-am pierdut ca se uitau oamenii la mine. sigur au patit si alti futaciosi. Lucri foarte bine si oralul este ceva de vis! Esti valoroasa si chiar meriti sa fi vizitata!
Dolobea Reputație: 39 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Acum 17 ore, maxuser a spus: Te asteptam! sincer, de cate ori ma gandesc la tine se intareste. Am patit si pe strada , un pic m-am pierdut ca se uitau oamenii la mine. sigur au patit si alti futaciosi. Lucri foarte bine si oralul este ceva de vis! Esti valoroasa si chiar meriti sa fi vizitata! Ai de plm.....stau si mă intreb dacă asa te comporti si când ești la ele 🤦🏼♂️
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 30, 2021 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 30, 2021 La 29.05.2021 la 13:31, Dolobea a spus: Ai de plm.....stau si mă intreb dacă asa te comporti si când ești la ele 🤦🏼♂️ 🤣🤣 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Vizitator Maxuserita Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 La 29.05.2021 la 13:31, Dolobea a spus: Ai de plm.....stau si mă intreb dacă asa te comporti si când ești la ele 🤦🏼♂️ 🤣🤣🤣Îți dai seama ca da, la cât de obsedat sexual e!!! Stai sa vezk cum face când ii promiți ceva sau cum insistă sa obțină ceva! 🤮
Vizitator Maxuserita Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 La 01.06.2021 la 13:43, Maxuserita a spus: 🤣🤣🤣Îți dai seama ca da, la cât de obsedat sexual e!!! Stai sa vezk cum face când ii promiți ceva sau cum insistă sa obțină ceva! 🤮 El râde săracu😅 habar n-are ce-l așteaptă🤣🤣🤣 bombă ca la 'nenea nu merge, ca el cel mai mult ține la imagine🤦♀️ Nu uita maxuser, îți știu toate secretele!!!
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 5, 2021 La 03.06.2021 la 18:46, Maxuserita a spus: El râde săracu😅 habar n-are ce-l așteaptă🤣🤣🤣 bombă ca la 'nenea nu merge, ca el cel mai mult ține la imagine🤦♀️ Nu uita maxuser, îți știu toate secretele!!! Acum 9 ore, maxuser a spus: Nu ai de lucru? Deschideți topic la discuții generale și puteți continua acolo , subiectul nu are legătura cu mine deci nu îmi doresc cearta pe topic 🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum