Sari la conținut

❤️IULIA ORAL❤️‼️ 0756566065

juliaxjulix

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 45 minute, Ionut2021 a spus:

Buna Iulia, esti din nou in Arad ? Unde ai locatia ? 

NU SUNT IN ORAȘ 🥺

Vizitator maxuser
Reputație: 0
Postat

Iulia toti suntem nerabdatori sa revi! scuze de offtopic. chiar nu vreau sa te superi.

Postat

Dragilor revin in zonă de luni o să postez mai multe detalii postez în curând vă puuup🤗🥰

• Like 1
  • Oras:Strainatate
Postat

super super! saptamana viitoare vin in concediu in Arad si vreau sa "imi fac de cap" toata saptamana haha. Ce ma bucur!!!! Sper sa te putem prinde!

• Inimioara 1
Postat

🗓Programul meu pentru săptămana aceasta este :

Luni -Vineri 9:00 - 21:00

Sambăta - 10:00-17:00

📫Metoda de contact pentru programări   : WHATSAPP +40 (756) 566 065

‼️Nu Răspund la apelurile telefonice(telefonul Închis  permanent )

Rugămintea  mea este sa specificați pana la ce ora vă pot Răspunde  , sa-mi Spune-ți va rog ziua Si ora când doriți sa ne vedem . ‼️

🏡Locația este : Ared Kaufland  .

🎁CADOUL rog sa fie înmânat  discret la începutul întâlniri  .

‼️Îmi  rezerv dreptul de a-mi selecta clientela mai ales după modul în  care mi se solicita o întâlnire .

‼️Ma adresez doar acelor Domni care au citit despre mine, nu răspund  mesajelor legate de servicii și preț!

️Serviciile mele sunt :

️Oral neprotejat in funcție de igiena ( Deep , fuck face , troath fuck)

️Normal protejat( diverse pozitii)

¦69

🌹Finalizări 

¦‹orală (Extra 50)

¦‹ faciala

¦‹corporală 

¦‹GFE

Nu accept

anilingus nu accept nu ofer

nu fac fantezii

dirty talk nu ofer nu accept

Nu fac dominare nu accept

anal nu fac

persoanele in stare de ebrietate accesorii sau bile

Mărimile mari peste 20 cm

‼️DACÄ‚ nu vă mai răspund  nu insistați inseama ca nu simt o compabilitate.

🎁Cadoul :150/300 

️150 lei (30 de min)

️300 lei (60 de min)

️Finalizare orală 50 lei extra 

Postat

Dragilor am vazut mesajele voastre va rog să îmi scrieți și astăzi și să insistați pentru că dacă nu răspund intr-o ora nu mai răspund pentru ca nu știu in ce circumstanțe sunteți așa ca insistați vă rog și astăzi pupiciii🤗🤗🥰🥰🥰

Vizitator usersecret
Postat
La 05.07.2021 la 6:15, juliaxjulix a spus:

De mâine sunt disponibilă‼️

Iulia, eu am mai fost, poți să-mi faci o programare? am încercat să-ți scriu.. 

Postat

Bună dimineața  dragilor🤗

Sunt disponibilă vă aștept iar pentru ca am văzut ca unii doriți sa ne vedem seara o să măresc programul până la 23 🤗🤗   

Postat
La 04.07.2021 la 14:46, mastermind88 a spus:

super super! saptamana viitoare vin in concediu in Arad si vreau sa "imi fac de cap" toata saptamana haha. Ce ma bucur!!!! Sper sa te putem prinde!

Te aștept 🥰

• Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Postat
Acum 55 minute, niku731 a spus:

Încerc sa te sun dar ai telefonul închis 

Citește mai atent a specificat că are telefonul închis, modalitatea de contact whatsapp 😉

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 1 oră, ares2000 a spus:

Citește mai atent a specificat că are telefonul închis, modalitatea de contact whatsapp 😉

Nici pe wts-up 

Vizitator unsuflet
Postat

E de gasit pe wa, cel putin eu am dat de ea si a fost pentru prima oara. Poate ai gresit tu cu ceva in trecut... Revin cu recenzia putin mai tarziu, sa imi adun gandurile putin.  Oricum, faina fata avem in oras, sa nu o lasati prea mult singura.

Postat

Eu am ajuns astazi la ea. Programare facuta de dimineata, comunicare rapida pe whatsapp fara probleme. Am fost asteptat, la cerere, in lenjerie intima alba foarte frumoasa. Am stat de povesti 5 minute dupa care am fost la baie si am facut dus. Apartament curat, baie curata. Iulia este o fata foarte faina, comunicativa si foarte de treaba.

Stand o ora, am avut in primul rand parte de celebrul oral cu finalizare in throat. Foarte fain. Iulia chiar s-a specializat pe cerintele barbatilor si stie mega bine ce face. Ea este o fata cu un corp frumos, inalta. Mie imi place. Are si sani foarte frumosi. Dupa prima finalizare, am stat de povesti si am trecut la partea a doua la care eu nu am mai performat.

Sta intr-o locatie foarte ok, centrala dar ferita de vazul lumii. Cadoul a fost lasat din proprie initiativa in concordanta cu ce este pe forum. 

Hint: Iulia a primit de curand dintr-un alt oras o planta micuta ce a fost distrusa cu mutatul dintr-un oras in altul. Cred ca ar fi fain daca aceasta comunitate ar putea sa ii ofere o mica planta. Sa fim de treaba cu ea ca merita. 

Zi faina tuturor!

• Like 1
Vizitator unsuflet
Postat

Revin cu recenzia dupa vizita de azi.

Programare facuta de ieri pe wa, respectata de ambele parti.

Locatia 9+ clasicul Ared Kaufland. Apartament dragut, nu luxos, dar cu absolut toate dotarile necesare. Baie cu dus gel masculin si vraf de prosoape curate. Pe caldura asta, chiar daca ai facut dus acasa, cred ca e dovada de respect reciproc sa te improspatezi putin.

Iulia m-a asteptat in lenjerie intima din 2 buc, neagra. Forme foarte frumoase, piele fina, blonda cu ochi albastri. Tipa e naturala, 9+.Dupa dus ma astepta goala in dormitor. Vorbit putin, stabilit preferintele si planul de atac si trecut la actiune.

ON 9+. Nu e 10 fiindca eu nu am fost la inaltime si nu a fost atentie la adiacente. Chiar daca unii ma veti judeca, nu am optat pt specialitatea casei, CIM, din motivele mele. Dupa cateva minute am cerut si eu sa ii gust piersicuta si am gustat-o pana i-am mancat-o toata. Sper ca i-a placut. 

Dupa o pauza de tigara am trecut la NP 9+. Incercat cateva pozitii, dupa care am capitulat.

Igiena 10. I-as mai pupa piersicuta si acum daca nu trebuia sa plec.

Viteza legala 300/h, lasati discret la inceput sub agenda.

De revizitat? Cu siguranta. Eu am si cerut o revansa pentru vineri. Agenda ei e destul de ocupata, sfatuiesc sogorii care doresc sa o (re)vada sa se programeze din timp. Pt mine a fost prima data cu Iulia, tocmai de aia am sperante mai mari la urmatoarea intalnire.

FK nu face, sau cel putin eu nu am cerut/primit, doar pupici si mangaieri pe corp.

GFE - 10, te simti amical cu ea, doar ca, desi as fi vrut sa stau mult mai mult la ea, timpul trece.

Spor in toate!

Reputație: 7450
Postat

Salutare. De jumătate de ora am ieșit de la Juliax. Ce as puteasa mai scriu din ce nu s-a scris in15 pagini

Juliax e Juliax marca înregistrată 

Domnișoara asta e din dosarele xxx de-asta i-am scris numele cu X

Am primit tot ce nu am primit vreodata în materie de on

SUPER. 

PS. Mulțumesc și cu placere pt plăcere Juliax. 

Vizitator usersecret
Postat
Acum 10 ore, juliaxjulix a spus:

Te aștept 🥰

Iulia, am fost pe la tine dățile trecute, acum încerc să-ți scriu și nu reușesc, ...văd că pe forum nu scrii,  .. 

Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibilă vă aștept pupici 🤗♥️ 
programul este pana la 23:00

Postat
Acum 16 ore, niku731 a spus:

Încerc sa te sun dar ai telefonul închis 

Doar whatsapp prin mesaj 📫😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...