Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 14 minute, daniel312 a spus: Daca am ajuns sa facem recenzie la "cateva" luni fara o luna jumate se face 1 an ce sa mai zic ce rost mai are forumul ? E simplu de tot daca apare o tipa noua pe publi si n are recenzii nicaieri si un coleg o viziteaza si face recenzie la 1 an cum ajuta pe ceilalti colegi ori sa o viziteze (cat sta in oras alea cateva zile) daca e ok fata ori sa o evite daca e pe pe fast sau teapa sau etc. Ok aici e altceva ca e vorba de Andreea si deja e "consacrata" nu era nevoie de recenzie oarecum. In fine e ok ca l a ajutat pe colegul nostru sa intre in "viata" 😁👍. O seara frumoasa sa aveti. Nu fii rau și tu acum...a vrut omul sa-si descrie pierderea virginității 😅... La Andreea, cum ai spus și tu, clar nu mai este nevoie de recenzii, dar este o amintire frumoasa, pentru el, pe care probabil vrea s-o aibe negru pe alb... Eu nu stiu de ce s-a "grabit" atat între "vizita" si recenzie. Oricum, eu am zis sa destind puțin atmosfera, nu am scris cu răutate sau ceva. Baftă
sprite0914 Reputație: 127 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 oră, 18andreea a spus: Nu … eu sunt in Pitesti 🤣 așa se întâmpla sa se fure pozele … am mai încercat de atâtea ori sa pun numărul de telefon afișat pe poze , dar degeaba , le fura cu tot cu nr de telefon .. sincer, nu m-aș fi supărat să fie anunțul tău 🤣 dacă tot ți ai deschis topic pe craiova cu aia fake, macar sa vii tu ca si original pe acolo :)) 1
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 oră, sprite0914 a spus: sincer, nu m-aș fi supărat să fie anunțul tău 🤣 dacă tot ți ai deschis topic pe craiova cu aia fake, macar sa vii tu ca si original pe acolo :)) Sau nu😁... "Ie" mulți hoți pe acolo🙃
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 2 ore, Vladescu86 a spus: Nu fii rau și tu acum...a vrut omul sa-si descrie pierderea virginității 😅... La Andreea, cum ai spus și tu, clar nu mai este nevoie de recenzii, dar este o amintire frumoasa, pentru el, pe care probabil vrea s-o aibe negru pe alb... Eu nu stiu de ce s-a "grabit" atat între "vizita" si recenzie. Oricum, eu am zis sa destind puțin atmosfera, nu am scris cu răutate sau ceva. Baftă Pai nici eu frate n am zis cu rautate doar am zis ca asa e frumos sa ne ajutam intre noi cu recenzii si informatii utile. Ca dupa cum am zis pentru asta e forumul nu ? 😉
mihai0788 Reputație: 23 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 3 ore, Vladescu86 a spus: Nu fii rau și tu acum...a vrut omul sa-si descrie pierderea virginității 😅... La Andreea, cum ai spus și tu, clar nu mai este nevoie de recenzii, dar este o amintire frumoasa, pentru el, pe care probabil vrea s-o aibe negru pe alb... Eu nu stiu de ce s-a "grabit" atat între "vizita" si recenzie. Oricum, eu am zis sa destind puțin atmosfera, nu am scris cu răutate sau ceva. Baftă 1 oră în urmă, daniel312 a spus: Pai nici eu frate n am zis cu rautate doar am zis ca asa e frumos sa ne ajutam intre noi cu recenzii si informatii utile. Ca dupa cum am zis pentru asta e forumul nu ? 😉 Am lăsat timp pentru că nu m-am gândit la momentul respectiv despre ajutorul pe care pot să-l ofer, și am zis că poate mai sunt și alții ca mine care vor să facă pasul ăsta și nu sunt deciși încă, am vrut să le ofer și lor o mâna de ajutor. Toate cele bune băieți!
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 2 ore, mihai0788 a spus: Am lăsat timp pentru că nu m-am gândit la momentul respectiv despre ajutorul pe care pot să-l ofer, și am zis că poate mai sunt și alții ca mine care vor să facă pasul ăsta și nu sunt deciși încă, am vrut să le ofer și lor o mâna de ajutor. Toate cele bune băieți! Te salut Mihaita si daca mai mergi la fete mai ales fete noi in oras baga recenzii sa stim unde sa mergem sau ce sa evitam. Bafta 👍
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 21 ore, mihai0788 a spus: Am lăsat timp pentru că nu m-am gândit la momentul respectiv despre ajutorul pe care pot să-l ofer, și am zis că poate mai sunt și alții ca mine care vor să facă pasul ăsta și nu sunt deciși încă, am vrut să le ofer și lor o mâna de ajutor. Toate cele bune băieți! Bravo mai Mihăiță, foarte bine ai făcut! Între timp nu ai mai fost la fete ? Nu ti-a plăcut experienta ? Sau nu vrei sa ne mai povestești, doar prima oara se pune 😁
mihai0788 Reputație: 23 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 9 minute, Knoxx a spus: Bravo mai Mihăiță, foarte bine ai făcut! Între timp nu ai mai fost la fete ? Nu ti-a plăcut experienta ? Sau nu vrei sa ne mai povestești, doar prima oara se pune 😁 Nu am mai fost, dar plănuiesc ceva😂 În perioada următoare vă mai informez!
FutProst Reputație: 2 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Home Oras:Home Postat Decembrie 7, 2021 Anunțul din Craiova apare acum fara poze deși în anunț spune că pozele îi aparțin 100%. Probabil acum seamănă cu pozele! 😁 1
18andreea Reputație: 235 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Bulevardul Republicii 40 Oras:Bulevardul Republicii 40 Autor Postat Decembrie 9, 2021 La 08.12.2021 la 0:06, FutProst a spus: Anunțul din Craiova apare acum fara poze deși în anunț spune că pozele îi aparțin 100%. Probabil acum seamănă cu pozele! 😁 M-am ocupat sa dispară acele poze ! 😇☺️ 1
fratelo 1968 Reputație: 5540 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Acum 54 minute, 18andreea a spus: M-am ocupat sa dispară acele poze ! 😇☺️ Foarte bine, să-și pună pozele reale nu sa lucreze pe alte poze💋👍👍👍
Vizitator neymarjrfive Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2021 Postat Decembrie 13, 2021 @18andreea stii cumva daca o sa ajungi si prin craiova?
18andreea Reputație: 235 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Bulevardul Republicii 40 Oras:Bulevardul Republicii 40 Autor Postat Decembrie 13, 2021 Acum 56 minute, neymarjrfive a spus: @18andreea stii cumva daca o sa ajungi si prin craiova? Dacă voi ajunge voi anunța. Dar nu îmi place să fiu agitată și zăpăcită cu subiectul acesta . O zi bună !
Vizitator neymarjrfive Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2021 Postat Decembrie 13, 2021 dar nu te zapaceste nimeni ,doar am intrebat .Acum ca ai raspuns nu o sa mai intreb asta
18andreea Reputație: 235 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Bulevardul Republicii 40 Oras:Bulevardul Republicii 40 Autor Postat Decembrie 13, 2021 Disponibilă in orașul vostru !! ☺️☺️💋 1
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Salutare fraților. Astazi am vizitat-o pe Andreea, pentru a nu știu câta oară 😅 și am zis ca tot nu am mai făcut recenzii de mult, să fac una astăzi. Locația: Tudor Vladimirescu, pe lângă Profi (deja cunoscută). Am discutat pe wtsp detaliile și am plecat spre locatie. Ajuns la locație, ieșind de la dus, am dat nas în nas și cu @Ericaa18 (pe care o pup😘) și am intrat în "camera de joacă". Acțiunea în sine, nu are rost s-o mai detaliez. ON - 10, deep, umed, alternează ritmul frumos... NP - 10, in doggy da contre frumos, cur de "brazilianca", trecut apoi în misionar umeri craci, unde priveliștea este foarte mișto, cu ea jucându-se cu sânii aia "imensi"😁. Restul aspectelor, nu cred ca mai are rost sa le enumăr, 10 pe linie. Halat 150, 1 finalizare. O recomand cu căldură.😊 De revenit, oricând 😂 Andreea, te 😘🤗 și ne vedem curând. Fraților, ciocane tari.✌
18andreea Reputație: 235 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Bulevardul Republicii 40 Oras:Bulevardul Republicii 40 Autor Postat Decembrie 14, 2021 Acum 7 minute, Vladescu86 a spus: Salutare fraților. Astazi am vizitat-o pe Andreea, pentru a nu știu câta oară 😅 și am zis ca tot nu am mai făcut recenzii de mult, să fac una astăzi. Locația: Tudor Vladimirescu, pe lângă Profi (deja cunoscută). Am discutat pe wtsp detaliile și am plecat spre locatie. Ajuns la locație, ieșind de la dus, am dat nas în nas și cu @Ericaa18 (pe care o pup😘) și am intrat în "camera de joacă". Acțiunea în sine, nu are rost s-o mai detaliez. ON - 10, deep, umed, alternează ritmul frumos... NP - 10, in doggy da contre frumos, cur de "brazilianca", trecut apoi în misionar umeri craci, unde priveliștea este foarte mișto, cu ea jucându-se cu sânii aia "imensi"😁. Restul aspectelor, nu cred ca mai are rost sa le enumăr, 10 pe linie. Halat 150, 1 finalizare. O recomand cu căldură.😊 De revenit, oricând 😂 Andreea, te 😘🤗 și ne vedem curând. Fraților, ciocane tari.✌ Te pup 🥰😘 multumesc pentru recenzie și o zi frumoasă să ai ! ❤️
18andreea Reputație: 235 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Bulevardul Republicii 40 Oras:Bulevardul Republicii 40 Autor Postat Decembrie 15, 2021 Buna dimineața ! Disponibilă ! 💋
mihailct Reputație: -11 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2021 Esti superbaaa🥰🥰🥰🥰 hai si la constanta o perioada... 2
WuShu Reputație: 47 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Unde te mai găsim Andreea? Vreau să te revizitez. 1
Dimu9393 Reputație: -3 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Lângă tine Oras:Lângă tine Postat Februarie 15, 2022 La 15.12.2021 la 11:08, 18andreea a spus: Buna dimineața ! Disponibilă ! 💋 Bună Andreea când mai revii pe la pitesti îmi plac sânii aia mari ai tai și fundu ala frumos vreau sa te vizitez din nou și pe tine și pe colega ta Erica
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 Acum 12 ore, Dimu9393 a spus: Bună Andreea când mai revii pe la pitesti îmi plac sânii aia mari ai tai și fundu ala frumos vreau sa te vizitez din nou și pe tine și pe colega ta Erica Mai Masha, sau pestele ei, nu mai încerca acum sa te dai client și sa scrii pe la alte fete, ca scrii degeaba, cine are un pic de minte, si-a dat seama cine ești. Bine, și fraieri sunt destui...
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 Acum 24 minute, Knoxx a spus: Mai Masha, sau pestele ei, nu mai încerca acum sa te dai client și sa scrii pe la alte fete, ca scrii degeaba, cine are un pic de minte, si-a dat seama cine ești. Bine, și fraieri sunt destui... Eu zic ca este "iubi"🐟🐟🐟 N-a învățat ea în 9-10 ani să scrie corect, nu cred ca învață în câteva luni🤣. Colegul parcă nu "rupe" scrisul ca "stimabila"😁.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum