Sari la conținut

Raysa blonda 0799 294 852 a fost cineva??

Vizitator flori71

Postări Recomandate

Vizitator Mariosss
Reputație: 0

Nu o mai viziteaza nimeni pe Raysa ?

hai ca am facut-o eu 😁

Are multe anunturi pe publi si zic hai sa incercam. Telefonat si stabilit intalnirea in 15 min, la Irisuriile din spate la Auchan. Deci locatie 10, in special covorasul din baie cand iesi de la dus face totul

Tipa e superba, corp bine proportionat, simpatica la fata, e tipul de femeie care ai vrea sa o agheti in club ! Pare aroganta la cum vorbeste si cum se uita la tine,(orice sa-i faci dar sa nu-i atingi parul, e din aur) dar se fute bine, pe bune; la prima impresie iti vine sa pleci, dar dupa aceea nu mai vrei sa pleci 😂

aspect: 9,5

ON: 9 

NP: 10 , s-a adaptat cerintelor mele, chiar a fost cum imi place

Cadou 200 lei o finalizare

Merita vizitata !! 

Link spre comentariu
Reputație: 1463
Acum 12 minute, Mariosss a spus:

hai ca am facut-o eu 😁

Are multe anunturi pe publi si zic hai sa incercam. Telefonat si stabilit intalnirea in 15 min, la Irisuriile din spate la Auchan. Deci locatie 10, in special covorasul din baie cand iesi de la dus face totul

Tipa e superba, corp bine proportionat, simpatica la fata, e tipul de femeie care ai vrea sa o agheti in club ! Pare aroganta la cum vorbeste si cum se uita la tine,(orice sa-i faci dar sa nu-i atingi parul, e din aur) dar se fute bine, pe bune; la prima impresie iti vine sa pleci, dar dupa aceea nu mai vrei sa pleci 😂

Merita vizitata !! 

Parca era 150 fin, a scumpit și ea? 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Repet si eu intrebarea pusa de un confrate L de ce are Raysa asa putine recenzii? Oare chiar e de evitat? Nici macar nu stie nimeni dacac mai lucreaza. Eu parca mi-as lua inima in dinti si i-as cam trage o vizita. Din ce se vede in poze, e destul de frumusica.

Link spre comentariu
Vizitator Mariosss
Acum 10 minute, marlanu91 a spus:

Daaa...am vrut sa merg si eu,am zis pas la 200😁

Da, era mai ok 150. Si eu prima data am zis pas, dar manat de curiozitate tot am mers din a doua incercare. Sincer nu regret 

Link spre comentariu
16 hours ago, zoro905 said:

Repet si eu intrebarea pusa de un confrate L de ce are Raysa asa putine recenzii? Oare chiar e de evitat? Nici macar nu stie nimeni dacac mai lucreaza. Eu parca mi-as lua inima in dinti si i-as cam trage o vizita. Din ce se vede in poze, e destul de frumusica.

pentru ca foarte putina lume e dispusa sa scrie cateva randuri dupa o experienta buna sau oarecare. Mai degraba scriu daca  fost nasol, dar nici atunci toti.

Raysa a fost deplasata la Arad pana de curand, si daca a revenit la Tm cu 200/fin, in opinia mea este supraestimat. Cine a fost stie ca pozele sunt de acum cativa ani si Kg bune, nu mai arata asa inocenta ca in poze. Dar cine are mancarimi de curiozitate, consider ca cei 200 de lei nu sunt aruncati pe fereastra (pentru ca fata e chiar ok) si asa isi face opinia proprie care e cea mai buna.

Ideal ar reveni cu comentarii aici.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ZtimDO

Am fost la domnisoara cand avea locatia in spate pe Aradului între Lipovei si Aradului practic, nu știu daca mai are acolo.

Nu am ce sa ii reproșez, este de incercat dar nu prea de frecventat.

Nu zic in sens de rau, doar ca sunt si alte solutii la pretul acesta din care poti alege.

150 fin ar fi fost corect, dupa parerea mea, in rest totul este conform celor mentionate.

Toate cele bune si spor ! 

Link spre comentariu
La 18.05.2021 la 14:11, alarma a spus:

pentru ca foarte putina lume e dispusa sa scrie cateva randuri dupa o experienta buna sau oarecare. Mai degraba scriu daca  fost nasol, dar nici atunci toti.

Raysa a fost deplasata la Arad pana de curand, si daca a revenit la Tm cu 200/fin, in opinia mea este supraestimat. Cine a fost stie ca pozele sunt de acum cativa ani si Kg bune, nu mai arata asa inocenta ca in poze. Dar cine are mancarimi de curiozitate, consider ca cei 200 de lei nu sunt aruncati pe fereastra (pentru ca fata e chiar ok) si asa isi face opinia proprie care e cea mai buna.

Ideal ar reveni cu comentarii aici.

Activitatea mea începută în românia este din 28.08.2020  ( foarte mulți anii🤣🤣🤣) iar pozele care sunt postate pe publi24  cele cu parul cred din martie 2021  si cele cu parul prins  din  aprilie 2021.  Kg?  Foarte multe 54 chiar.  Cu asta închei discutia ca nu are rost sa poluez pe aici. O zi frumoasa sa ai,  pupici 

Link spre comentariu
La 17.05.2021 la 20:47, Mariosss a spus:

hai ca am facut-o eu 😁

Merita vizitata !! 

🤗😘😘😘

Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o si eu!nu e chiar "uau"cum scriu unii in recenzii,cel putin la 200 finalizarea e prea mult!

Nu mai detaliez  cum a fost actiunea,pt ca nu am ramas impresionat cu nimic,pozele 100% st mai vechi,ca si note:

ON-8

NP-8

Anal-nu face

Nu se implica foarte mult,adica nu am vazut nicio reactie din partea ei,sanii o dezavantajeaza ca st putin lasati,si dantura care lasa de dorit.

Mie unul o vizita mi-a fost suficienta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...