prietenie Reputație: 103 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 20, 2021 La 30.11.2020 la 18:28, Vizitator futac_cta a spus: trebuie sa imi donezi si mie una... dar imi plac si cele cu tente erotice... bine nu porcoase... Îți recomand doua cărți de sierra Simone : slujba de la miezul nopți și confesiunile unui preot trebuie citite ambele
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Acum 2 ore, prietenie a spus: Îți recomand doua cărți de sierra Simone : slujba de la miezul nopți și confesiunile unui preot trebuie citite ambele le voi citi, ca le am acum! mersi!
Vizitator Andreea9999 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2022 Postat Octombrie 23, 2022 Eu Shamanismul călătorie între doua lumi
Ma1__0n3 Reputație: 204 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: N-am Bo$$ Oras:Pipirig Telefon: N-am Bo$$ Oras:Pipirig Postat Noiembrie 5, 2022 On 3/20/2021 at 4:46 AM, scarlxxrd said: pulica citesc multe carti oculte cred ca nici habar nu ai ce inseama cuvantul Si eu sunt interesat de dracovenile astea ocultism , spiritism asta povesteste absolut tot cum se intitiaza o persoana intr-un cult satanic sau ce etape sa trebuiesc urmate pentru "a-ti vinde sufletul " mie nu mi se pare o minciuna , il cred ca si mie imi place sa ma duc cu ,curvele in cimitir =))))))))))))))))))))))) cica trebuie sa doarma in cimitir 7 zile cu o gaina moarta :)) ingropata langa un mort in cimitir e interesant rau de tot :))) 2
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 5, 2022 Chiar acum sunt in progres cu "Lumea de gheata si foc" de George R.R. Martin.
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Postat Noiembrie 5, 2022 Ultima carte George Orwell -1984 Într-un final personajul principal Winston Smith ajunge sa fie convins că 2+2poate fi =5 și să-l iubească pe ...big brother Prin ce metode...descoperiți în carte sau in filmul scos în acel an.😉🙂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Postat Noiembrie 5, 2022 La 30.11.2020 la 18:25, benzema09 a spus: Lectura poate să influențeze viața într-un mod pozitiv, deoarece dezvoltă imaginația, dezvoltă abilități de comunicare, îmbunătățește gândirea critică, relaxează etc. Ce cărți recomandați dacă tot petrecem din ce în ce mai mult timp în casă ? Te luai de mine când citam autori...😂 Acum am văzut ce topic ai deschis. Ție îți recomand: Cazul Dora de S. Freud.
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 5, 2022 La 23.03.2021 la 20:53, carpe_diem a spus: Acum am terminat de citit Vraciul lui Tadeusz Mostowicz! Spre rusinea mea abia acum! Nu stiu cum am putut trai in ignoranta😁. O capodopera! Iti stoarce o lacrima, doua😁 am vazut adaptarea ecranizata a cartii (daca vorbim de doctorul care isi pierde memoria dupa o altercatie, implicit si familia si ajunge intr-un sat unde vindeca orice om, inclusiv pe fiica lui, ajunsa la maturitate) chiar buna povestea si emotionanta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum