Sari la conținut

Dar PNL mai votati?

Postări Recomandate

Postat

Mai votati PNL dupa ce :

1. Tariceanu l-a tradat pe Basescu si s-a dat de partea lui Geoana, a  introdus  accize auto  si a bagat Romania in criza?  

2. Antonescu  a facut alianta cu PSD si a fost partas la jafurile comise de Ponta ?  

3. Iohannis a demis-o pe Kovesi si s-a purtat ca un las in fata lui Dragnea?  

4. Orban a gestionat prost pandemia , a supraindatorat tara,   a implementat amenzi mult prea  dure pentru nerespectatea masurilor de protectie in comparatie cu alte tari ,  dar guvernantii au fost vazuti petrecand?  

Postat

Pe tine cum pula mea asta da 24 inch, nu te baneaza sarmalescu varule instant an timp ce pa mine ma baneaza de nici nu am timp sa postez, iara cand pot posta, ami zice ca trebuie sa treaca postarea pe la dictatrou proxenet suprem sarmalescu bobonel?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

VOTAȚI  DEPRESIVU'! 

Calea sigură spre ratare!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

VOTAȚI  DEPRESIVU'! 

Calea sigură spre ratare!

Ba maimutoiule!  

ROMANIA E DEJA O TARA RATATA DE 30 ANI!  Hai, de 80 ani!   

Nu cred ca se poate  sa fie mai rau   de atat!  

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Ba maimutoiule!

ROMANIA E DEJA O TARA RATATA DE 30 ANI! Hai, de 80 ani!

Nu cred ca se poate sa fie mai rau de atat!

Romania e o tara ratata de 2000 de ani de cand Decebal a luat o muie de la Traian.

Dar nu despre asta e vorba. E vorba ca un depresiv la guvernare ar fi cireasa de pe tort (sau coliva).

Sustin idea lui Picon 2000% 🤣🤣🤣🤣

P.S: Decebal s-a sinucis o fi fost deprimat saracu 🤣🤣🤣

Vizitator cocalar20
Postat

In plus de asta ma simt nevoit sa fac o rectificare cum ca Romania ar fi fost ratata in vremea comunismului.

In primul rand nu eram o tara de curve si hoti. In al doilea rand ce au construit aia astia nu sunt in stare nici sa vopseasca cum bine a zis cine a zis 🤣🤣🤣

Exemplul cel mai misto? Sistemul de termoficare din Bucuresti.

Dar ca orice bou care am crezut in democratie, prostia se plateste in viata 🤣

Postat

Romania e o tara ratata de 2000 de ani de cand Decebal a luat o muie de la Traian.

Dar nu despre asta e vorba. E vorba ca un depresiv la guvernare ar fi cireasa de pe tort (sau coliva).

Sustin idea lui Picon 2000%

P.S: Decebal s-a sinucis o fi fost deprimat saracu

Chiar va provoc sa ma puneti presedinte cand o sa  fac  35 ani. 

O sa umplu tara de chinezi, nord-coreeni, iranieni, sirieni, thailandezi si filipinezi....dar mai ales filipineze dintre care o sa selectez vreo cateva pentru mine. =)))) 

Romania o sa arate fabuloasa, cu zgarie-nori si toate cele.....doar ca nu se va mai numi "Romania".  

Cat despre romani, care romani ca toti vor fi plecati care incotro. =)))

Vizitator cocalar20
Postat

Chiar va provoc sa ma puneti presedinte cand o sa fac 35 ani.

O sa umplu tara de chinezi, nord-coreeni, iranieni, sirieni, thailandezi si filipinezi....dar mai ales filipineze dintre care o sa selectez vreo cateva pentru mine. =))))

Romania o sa arate fabuloasa, cu zgarie-nori si toate cele.....doar ca nu se va mai numi "Romania".

Cat despre romani, care romani ca toti vor fi plecati care incotro. =)))

Ma anunti cand candidezi. Ai votul meu.
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...