hedonis91 Reputație: -77 Postat Decembrie 6, 2020 Partajează Postat Decembrie 6, 2020 Finuta și atenta la dorintele tale , te astept intr-un cadru intim și calduros pentru a-ți îndeplini dorintele..Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit.Rafinamentul și senzualitatea se oglindesc in calitatea serviciilor mele.Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.Garantez revenirea , deoarece îmi cunosc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă.Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela (nu accept persoane in stare de ebrietate)Doar un apel ne desparte, dacă stii sa apreciezi calitatea și bunul simt nu ezita sa ma contactezi.Te sărut și te astept!Nuștiu de ce, dar ori am impresia că prima poză aparține a Roxanei,ori seamănă destul de bine Link spre comentariu
Vizitator velrox Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2020 Partajează Postat Decembrie 6, 2020 Nuștiu de ce, dar ori am impresia că prima poză aparține a Roxanei,ori seamănă destul de bine Seamana, insa sigur nu e ea. Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Monika, oi zice tu de tatuaj, dar nu mai cred în internet nici cu 10 mii de poze. Acum se poate modifica totul. Era vorba de Roxana 1907. Dar ce tatuaj mi-ai arătat tu, e pe picior. Iar poza de care ziceam eu, era de la cap, până la juma de bust. Deci nu are nicio relevanță și nicio dovadă. În prima poză nu se vede piciorul, aia zic E adevărat, și ea ea 3 tatuaje vizibile, dar nu mai bag mâna în foc.. pentru nimic în lume. Dacă la corp, mai poți să iei de pe net corpul lu Nicky Minaj sau mai știu eu cine.. la față nu prea.. Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 9 hours ago, hedonis91 said: Monika, oi zice tu de tatuaj, dar nu mai cred în internet nici cu 10 mii de poze. Acum se poate modifica totul. Era vorba de Roxana 1907. Dar ce tatuaj mi-ai arătat tu, e pe picior. Iar poza de care ziceam eu, era de la cap, până la juma de bust. Deci nu are nicio relevanță și nicio dovadă. În prima poză nu se vede piciorul, aia zic E adevărat, și ea ea 3 tatuaje vizibile, dar nu mai bag mâna în foc.. pentru nimic în lume. Dacă la corp, mai poți să iei de pe net corpul lu Nicky Minaj sau mai știu eu cine.. la față nu prea.. Am inteles gresit, inseamna. Ai zis de prima poza, si credeam ca zici de prima poza de la ultimul post .... Anyway, m am obisnuit ... 🤦🏻♀️ Link spre comentariu
mihaim Reputație: 2 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Pfff.... M-am îndrăgostit 🤭 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 22 minutes ago, mihaim said: Pfff.... M-am îndrăgostit 🤭 That fast? :)) 🙈 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Înseamnă că l au cam zăpăcit pozele pe colegul Mihaim 🙂 PS : și mie îmi place de Monica, ca cel puțin din ce scrie pare o fata simpatica și cu simțul umorului 🙂 1 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 2 minutes ago, gicacontra2012 said: Înseamnă că l au cam zăpăcit pozele pe colegul Mihaim 🙂 PS : și mie îmi place de Monica, ca cel puțin din ce scrie pare o fata simpatica și cu simțul umorului 🙂 Ha... merci ... PS : inseamna ca trebuie sa mi faci o vizita :)) 😋😘 Link spre comentariu
mihaim Reputație: 2 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Acum 8 minute, monikaa a spus: That fast? :)) 🙈 Pai la ce poza ai pus.... Link spre comentariu
Vizitator velrox Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Acum 22 ore, hedonis91 a spus: Monika, oi zice tu de tatuaj, dar nu mai cred în internet nici cu 10 mii de poze. Acum se poate modifica totul. Era vorba de Roxana 1907. Dar ce tatuaj mi-ai arătat tu, e pe picior. Iar poza de care ziceam eu, era de la cap, până la juma de bust. Deci nu are nicio relevanță și nicio dovadă. În prima poză nu se vede piciorul, aia zic E adevărat, și ea ea 3 tatuaje vizibile, dar nu mai bag mâna în foc.. pentru nimic în lume. Dacă la corp, mai poți să iei de pe net corpul lu Nicky Minaj sau mai știu eu cine.. la față nu prea.. Am inteles ce ai zis legat de prima poza, insa sigur nu e ea. Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Acum 2 ore, velrox a spus: Am inteles ce ai zis legat de prima poza, insa sigur nu e ea. Eu nu maii înțeleg ce și cum. Oricumm.. se poate minții și falsifica oriunde și peste tot. Uneori nici ce vezi cu ochii tăi nu poate fi real sută la sută. Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3428 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Acum 13 minute, hedonis91 a spus: Eu nu maii înțeleg ce și cum. Oricumm.. se poate minții și falsifica oriunde și peste tot. Uneori nici ce vezi cu ochii tăi nu poate fi real sută la sută. Da Gogule Adevărat. Nici noaptea sau întunericul nu există cu adevărat. E o făcătură / conspirație să se vândă becuri Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Bine ai sosit in Bucale ..mmmm esti beton.. sper sa rămâi 1 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 1 hour ago, alexandru gabriel said: Bine ai sosit in Bucale ..mmmm esti beton.. sper sa rămâi Am de gand sa raman 🙂 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Hello guys 🥰 Ma puteti gasi in zona Unirii, Piata Natiunile Unite 3-5, doar pana luni, in intervalul orar 9:00-23:00. O sa revin in Buc (in alta locatie), miercuri -16.12 ptr programari : 0730539670 kisses 🥰😘 Link spre comentariu
sud dinamo Reputație: 15 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Buna, singura in locație sau ai colega? Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 13 hours ago, sud dinamo said: Buna, singura in locație sau ai colega? Buna. Sunt singura in locatie. 🙂 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Acum 23 ore, monikaa a spus: Hello guys 🥰 Ma puteti gasi in zona Unirii, Piata Natiunile Unite 3-5, doar pana luni, in intervalul orar 9:00-23:00. O sa revin in Buc (in alta locatie), miercuri -16.12 ptr programari : 0730539670 kisses 🥰😘 VAI😮 DE VIAȚA MEA😲😱 CÂTA ȚĂȚELE😵😳 Sunt reale/naturale sau... silicon/intervenție ? Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 8 minutes ago, hedonis91 said: VAI😮 DE VIAȚA MEA😲😱 CÂTA ȚĂȚELE😵😳 Sunt reale/naturale sau... silicon/intervenție ? 🤣🤣 naturale 🙂 Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Acum 25 minute, monikaa a spus: 🤣🤣 naturale 🙂 Vai de capul meu.. cred că ești ca aia de spărgea pepeni. Nu vreau să mă gândesc ce se-ntâmplă dacă te enervezi. Link spre comentariu
sorinhh Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Monica, mâine lucrezi? Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 1 hour ago, sorinhh said: Monica, mâine lucrezi? Da 🙂 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Hello guys. Am revenit in Bucuresti. Voi fi aici pana pe 22 decembrie (vineri 18.12 - nu voi lucra) Disponibila intre 9:00 - 23:00 noua locatie : Str Boteanu 3b/ sector 1. Cred ca e tot zona Unirii. PS : am centrala si apa calda 🤣🤣🤣🤣 🔞 am ținute noi si multe jucarii. Vă aștept ! 🥰😘😘 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Decembrie 17, 2020 On 12/11/2020 at 3:05 PM, monikaa said: 🤣🤣 naturale 🙂 Bio!!??😂😜😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate