Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Acum 3 minute, ssimeon a spus: Ai incercat si in Industria XXXXL??? Macar eroul negativ! Asa faci din pasiune o cariera profitabila! Multi ne dorim sa facem in viata ceea ce ne place! Si sa fim si platiti pentru asta! Decat marinoi pă inchisorile alea plutitoare... nu am incercat! 😄 departe de mine acest gand... 😄 si nu cred ca as putea sa ma las filmat! poate doar videoclipurile cu muie, unde ti se filmeaza doar pula... am zis ca sunt actor... pot mima, pot reproduce voci... nu actor XXX 😄
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 11, 2020 Acum 7 minute, futac_cta a spus: mah ssimeoane, sper ca ai realizat ca a fost o gluma... am si citat textul... Cuibul de viespi! nu ma fute! 😄 Ooofff... Futaku mieu drag si skump! Cuvintele nu stiu ca glumesti... Ele se duc unde le trimiti! Si fac ceea ce trebuie sa faca! Ca si gloantele... Mare grija Mare! Io m-am prins ca ai simtul umorului si-l aplici fara mila! Faci din vorba bici...
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Acum 6 minute, ssimeon a spus: Ooofff... Futaku mieu drag si skump! Cuvintele nu stiu ca glumesti... Ele se duc unde le trimiti! Si fac ceea ce trebuie sa faca! Ca si gloantele... Mare grija Mare! Io m-am prins ca ai simtul umorului si-l aplici fara mila! Faci din vorba bici... eh, daca crezi ca eu chiar te-am blestemat, o sa vin cu continuarea, tot din CUIBUL DE VIESPI, pe care ti-l recomand "eu nu am blestemat pe nimeni in viata mea si nici nu blestem, dar sa dea Dumnezeu sa ma ingroape fara pantofi" daca eu te-am blestemat pe tine! 😄 sursa: https://replici.net/replici-din-filme-de-comedie/replici-si-citate-audio-din-cuibul-de-viespi-1987/n-am-blestemat-pe-nimeni-in-viata-mea-si-nici-nu-blestem https://replici.net/replici-din-filme-de-comedie/replici-si-citate-audio-din-cuibul-de-viespi-1987/dar-s-o-ingroape-fara-pantofi-in-picioare-si-fara-pacioc-pe-cap-maica-precista-si-sfanta-filofteia
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 11, 2020 Acum 7 minute, futac_cta a spus: nu am incercat! 😄 departe de mine acest gand... 😄 si nu cred ca as putea sa ma las filmat! poate doar videoclipurile cu muie, unde ti se filmeaza doar pula... am zis ca sunt actor... pot mima, pot reproduce voci... nu actor XXX 😄 Poti sa faci si Mui dalea prin perete, da' iti da mai putini mangoți. .. plus un senviş la pauza! Acuma cu Covrigu' oricum ai masca! Nu te mai recunoaste nici Pullea!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Chiar acum, ssimeon a spus: Poti sa faci si Mui dalea prin perete, da' iti da mai putini mangoți. .. plus un senviş la pauza! Acuma cu Covrigu' oricum ai masca! Nu te mai recunoaste nici Pullea! prefer actor de televiziune... si de comedie asa consider eu! 😄
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 11, 2020 Acum 6 minute, futac_cta a spus: eh, daca crezi ca eu chiar te-am blestemat, o sa vin cu continuarea, tot din CUIBUL DE VIESPI, pe care ti-l recomand "eu nu am blestemat pe nimeni in viata mea si nici nu blestem, dar sa dea Dumnezeu sa ma ingroape fara pantofi" daca eu te-am blestemat pe tine! 😄 sursa: https://replici.net/replici-din-filme-de-comedie/replici-si-citate-audio-din-cuibul-de-viespi-1987/n-am-blestemat-pe-nimeni-in-viata-mea-si-nici-nu-blestem https://replici.net/replici-din-filme-de-comedie/replici-si-citate-audio-din-cuibul-de-viespi-1987/dar-s-o-ingroape-fara-pantofi-in-picioare-si-fara-pacioc-pe-cap-maica-precista-si-sfanta-filofteia Tamara Buciuceanu-Botez al forumului care esti! BD in actiune la curve si la tarfe! Plutonier Capsuna al nostru! Si cu asta StopJoc! Vino cu curca de la tara!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Acum 2 minute, ssimeon a spus: Tamara Buciuceanu-Botez al forumului care esti! BD in actiune la curve si la tarfe! Plutonier Capsuna al nostru! Si cu asta StopJoc! Vino cu curca de la tara! eu acum am observat... tu te-ai inscris pe 11 septembrie... n-oi fi vreun terorist cu bomba, vreun kamikaze! 😄
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 11, 2020 Acum 8 minute, futac_cta a spus: prefer actor de televiziune... si de comedie asa consider eu! 😄 Pai fa si tu o cotinuare la "Fetele marinarului"; ceva capre nerâioase gasesti pe aici! Hai la culcare ca ne bate Mom!😆
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 ia te uita ce frumos s-au aliniat astrele... dupa culori! 😄
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 11, 2020 Acum 3 minute, futac_cta a spus: eu acum am observat... tu te-ai inscris pe 11 septembrie... n-oi fi vreun terorist cu bomba, vreun kamikaze! 😄 911, baby, 911! Poate Talibanu... Eu sunt mai mult Misssionar. Mai ciurui pe cate una din cand in cand! Cu vorbe...😇😈😇
lexluthor Reputație: 1206 Postat Decembrie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Decembrie 12, 2020 La 09.12.2020 la 21:46, futac_cta a spus: eu cred ca isi permite, daca vrea cu siguranta... de exemplu isi poate lua o garsoniera care este 400-500 de lei la luna, sau si mai mult, daca este mai dichisita... si datorita faptului ca nu lucreaza non-stop, o poate pastra si acolo sa lucreze, fara sa stie lumea... dar fiecare face cum doreste! valjean a dat un sfat... eu am mers chiar mai departe prin acest post... larisssa este libera sa faca cum crede de cuviinta! zic eu... Scz ca intervin dar eu stau la cer cu chirie și plătesc 800 lei per luna plus utilități.. deci...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum