Sari la conținut

Cont blocat

Vizitator Motanelu2

Postări Recomandate

Vizitator Motanelu2
Reputație: 0
Postat

Salut pisicule,

De cand cu noua modificare, care e mai mult decat enervanta, nu ma mai pot loga pe contul meu . Imi spune tot timpul ca este blocat . 

Ma poti ajuta te rog cu o deblocare ? Nici acces la adresa aia veche de mail nu mai am, am doar userul si parola . 

Mersi

Vizitator bruneta168
Postat

Și eu ți-am scris in pm  despre un user , care m-a rugat sa te rog sa-l deblochezi

• Oras:Where do you want to be ?
  • Oras:Where do you want to be ?
Postat

Numai belele cu conturile astea.

Asa este, cand ai prea multe :)))

• Minus 1
Vizitator Briliantul77
Postat

Buna ziua si eu am acceiasi problema nu reusesc sa ma conectez la contul vechi si sunt foarte vechi aici pe site m-am inregistrat  prin 2011 sau 2012 . Contul vechi este: Briliantul.Astept un raspuns .

Postat

Salut pisicuts,

Incerc sa-mi accesez contul daniel2012... si nu merge. Nu inteleg ce s-a intamplat. Daca am fost marcat suspect, chiar nu inteleg de ce?? Sunt un membru vechi aici si nu am facut postari decat in scopul de a ajuta pe ceilalti "colegi" si de a impartasi experientele.

Am incercat si cu recuperarea parolei folosind adresa de email.

Ma poti ajuta? Multumesc.

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 30 minute, daniel2012abc a spus:

Salut pisicuts,

Incerc sa-mi accesez contul daniel2012... si nu merge. Nu inteleg ce s-a intamplat. Daca am fost marcat suspect, chiar nu inteleg de ce?? Sunt un membru vechi aici si nu am facut postari decat in scopul de a ajuta pe ceilalti "colegi" si de a impartasi experientele.

Acum 3 ore, pisicuts a spus:

Daca ati uitat parola de la cont va rog sa folositi optiunea de recuperare parola. Emailul ajunge fie in inbox fie in Spam. Daca nu reusiti nici asa va rog sa ne scrieti aici https://nimfomane.com/forum/contact/

Postat

Pisicuts pot stiu de ce am contul sinfreakz banat?

Din ce am vazut nu am facut spam cum spui tu, si cred ca atat timp cat am avut am ajutat comunitatea. 

Astept un raspuns.....

• Super Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat
On 12/11/2020 at 7:31 PM, daniel2012abc said:

Salut pisicuts,

Salut,

Si eu am intampinat aceeasi problema dupa relansarea forumului. Cred ca aveam o parola prea nesigura si trebuia schimbata cu minim 8 caractere. Cea veche avea 6.

Pana la urma am cerut recuperarea parolei si am reusit. Important e sa trimiti aceeasi adresa de mail cu care ai facut contul si vei primi mail cu pasii de urmat. Bineinteles trebuie sa mai ai si acces la acel mail.

Intre timp, in disperare de cauza, am incercat si cu mesaj la suport contact.

A durat vreo 24 ore, dar am revenit cu acelasi user consacrat.

Sper sa se rezolve!

Succes!

Zi buna1

• Like 1
Vizitator Motanelu2
Postat

Tot blocat e, desi am dat 2 mesaje ... deci mi se pare o mizerie noul forum..merge ca dracu, arata ca dracu..si mi-ai blocat si userul ..treaba buna, e un semn . 

Postat
4 hours ago, castellano said:

Salut,

Si eu am intampinat aceeasi problema dupa relansarea forumului. Cred ca aveam o parola prea nesigura si trebuia schimbata cu minim 8 caractere. Cea veche avea 6.

Pana la urma am cerut recuperarea parolei si am reusit. Important e sa trimiti aceeasi adresa de mail cu care ai facut contul si vei primi mail cu pasii de urmat. Bineinteles trebuie sa mai ai si acces la acel mail.

Intre timp, in disperare de cauza, am incercat si cu mesaj la suport contact.

A durat vreo 24 ore, dar am revenit cu acelasi user consacrat.

Sper sa se rezolve!

Succes!

Zi buna1

Multumesc.

1. I-am scris lui pisicuts, dar inca n-am primit niciun raspuns.

2. Am cerut recuperarea parolei, dar si asa... imi apare cont blocat. :(

Vizitator Motanelu2
Postat

@https://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts eu te mai rog o data, nu stau sa ma rog . Imi poti debloca contul ? Nu imi merge parola pe care o aveam pt. ca nu indeplinea conditiile stricte de acum si nu mai am acces la mailul vechi de pe cont . Ma poti ajuta sau nu ? Ca nu imi mai bat capul altfel si uit ca a existat vreodata forumul . 

E user motanelu parola era un cuvant simplu, adresa de mail e dusa de demult . Imi poti modifica sa ma pot loga sau nu ? Nu mai dau contact sa imi spui ca e blocat de la 2 autentificari nereusite, ca aia stiu si eu . Eu ti-am explicat situatia pe care mi-ai creat-o cand ai modificat forumul, daca vrei sa o rezolvi bine, altfel sanatate . Deja sunt ca la cancan ieftin si nu imi place, prefer sa imi scot din minte ca a existat vreodata forumul in caz ca raspunsul e negativ . 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 1 minut, Motanelu2 a spus:

@https://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts eu te mai rog o data, nu stau sa ma rog . Imi poti debloca contul ? Nu imi merge parola pe care o aveam pt. ca nu indeplinea conditiile stricte de acum si nu mai am acces la mailul vechi de pe cont . Ma poti ajuta sau nu ? Ca nu imi mai bat capul altfel si uit ca a existat vreodata forumul . 

E user motanelu parola era un cuvant simplu, adresa de mail e dusa de demult . Imi poti modifica sa ma pot loga sau nu ? Nu mai dau contact sa imi spui ca e blocat de la 2 autentificari nereusite, ca aia stiu si eu . Eu ti-am explicat situatia pe care mi-ai creat-o cand ai modificat forumul, daca vrei sa o rezolvi bine, altfel sanatate . Deja sunt ca la cancan ieftin si nu imi place, prefer sa imi scot din minte ca a existat vreodata forumul in caz ca raspunsul e negativ . 

am scris mai sus un mesaj

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Motanelu2
Postat

@https://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts

Mi-ai dat reply la mesajul prin functia contact . Citez: 

Account locked from logging in using this IP address until 12/13/2020 01:36 PM following 2 unsuccessful login attempts.

Contul este blocat pentru ati introdus de prea multe ori parola gresita.

Am rezolvat si p-asta, spunem punct la nimfomane . 

Postat
On 12/13/2020 at 2:15 AM, sinfreakz1 said:

Pisicuts pot stiu de ce am contul sinfreakz banat?

Din ce am vazut nu am facut spam cum spui tu, si cred ca atat timp cat am avut am ajutat comunitatea. 

Astept un raspuns.....

Totusi astept si eu un raspuns

Ms.

• Mersi 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 46 minute, Motanelu2 a spus:

Noroc, de  unde sunt eu,de la malul mari,de la marinari gornisti(curvari,cu acte in regula)..orice gaura in  chila  ,daca nu ai  grija se măreste.Nu ai avut interes de bunul tau..parola-mail..ce mai ....

Acum ,sti si tu prostia si domnia se plateste.Vrei sa fi domn elegant la bar-club  ,platesti na ca  esti   domn..daca esti prost...................plateste.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator Motanelu2
Postat

2peu, eu iti zic alta vorba, ca la constanta am intalnit numai oamenii de "calitate", cu mici exceptii,  asa ca nu prea ma uit in gura lor ( eu zic ca nu e nevoie sa imi confirmi ce stiam deja, dar iti multumesc oricum ca te incadrezi in tipar ) .

Cand esti prost si viata e grea . E la fix pentru oamenii care nu isi vad de treaba si care nu inteleg cand este cazul sa isi bage nasul si cand este cazul sa stea in banca lor . 

Interventia ta, lafel ca si tine in cazul asta, este inutila . 

Postat
Acum 3 ore, Motanelu2 a spus:

2peu, eu iti zic alta vorba, ca la constanta am intalnit numai oamenii de "calitate", cu mici exceptii,  asa ca nu prea ma uit in gura lor ( eu zic ca nu e nevoie sa imi confirmi ce stiam deja, dar iti multumesc oricum ca te incadrezi in tipar ) .

Cand esti prost si viata e grea . E la fix pentru oamenii care nu isi vad de treaba si care nu inteleg cand este cazul sa isi bage nasul si cand este cazul sa stea in banca lor . 

Interventia ta, lafel ca si tine in cazul asta, este inutila . 

ESTI CA IN BANCUL CU INIMA...

🤏🦆

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...