Sari la conținut

🔥🔥🔥🔥LARISSA🔥0790320122🔥TOP🔥🔥🔥🔥

larisa44

Postări Recomandate

• Oras:Unirii
Postat

Hello ❤️
Maine ajung la Cluj împreuna cu Yasmina , pentru câteva zile 💥💥💥

Va așteptăm la show , lista de servicii o găsiți mai sus 🥂

7C13A1FD-EFE1-4FB0-88E2-61A112917A3A.jpeg.0e01cad1505f4bd6b53537f9df561c27.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 8 ore, larisa44 a spus:

Hello ❤️
Maine ajung la Cluj împreuna cu Yasmina , pentru câteva zile 💥💥💥

Va așteptăm la show , lista de servicii o găsiți mai sus 🥂

Bună, unde mai exact? 

Postat
1 oră în urmă, anymatoru_ a spus:

Bună, unde mai exact? 

Strada Buftea ❤️

Postat
1 hour ago, anymatoru_ said:

Bună, unde mai exact? 

4 minutes ago, larisa44 said:

Strada Buftea ❤️

La BRD la afișier. :)) unde altundeva?

Postat
Acum 27 minute, piftic a spus:

La BRD la afișier. :)) unde altundeva?

Nu acolo 😊

Postat
20 minutes ago, larisa44 said:

Nu acolo 😊

Dar unde, unde este lista de servicii pentru show? 😀

Postat
Acum 34 minute, piftic a spus:

Dar unde, unde este lista de servicii pentru show? 😀

Adresa exactă o vom comunica în momentul în care se stabilește o programare. 

O zi frumoasa!

20210204_105541.png

Postat

Băi zici că nu limba română se vorbește pe forum. Lista cu servicii, lista cu servicii, lista cu servicii. Nu locație, nu prețuri, alea le-am aflat deja.

• Like 1
Postat
Acum 16 minute, piftic a spus:

Băi zici că nu limba română se vorbește pe forum. Lista cu servicii, lista cu servicii, lista cu servicii. Nu locație, nu prețuri, alea le-am aflat deja.

Cred ca tu nu intelegi limba romană , prietena mea ți a comunicat ceva mai sus . Închide aici și mergi mai departe . 
O zi buna !

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Just now, larisa44 said:

Cred ca tu nu intelegi limba romană , prietena mea ți a comunicat ceva mai sus . Închide aici și mergi mai departe . 
O zi buna !

Bine, e clar, n-ai cu cine. Să fii sănătoasă!

• Like 2
  • Oras:Dej
  • Oras:Dej
Postat
Acum 1 oră, piftic a spus:

Mucoase si fitoase. Nu le-aș fute nici plătit. 

• Like 1
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
Postat
1 oră în urmă, mititean a spus:

Mucoase si fitoase. Nu le-aș fute nici plătit. 

Uneori am impresia, la cum vorbesc unele pe aici, ca ele dau bani clienților si nu invers. 

Acum 3 ore, piftic a spus:

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, acuma sper ca nu te apuci sa le ceri tu! 😉

Si grija mare, ca poate iți iei si vreo două peste bot, daca se supăra 😂🤣

Spor si ciocane tari, ca domnișoare cu cei 7 ani de acasă se mai gasesc! 

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 38 minute, mrbadass a spus:

Uneori am impresia, la cum vorbesc unele pe aici, ca ele dau bani clienților si nu invers. 

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, acuma sper ca nu te apuci sa le ceri tu! 😉

Si grija mare, ca poate iți iei si vreo două peste bot, daca se supăra 😂🤣

Spor si ciocane tari, ca domnișoare cu cei 7 ani de acasă se mai gasesc! 

Noi ar trebuit sa nu spunem nimic și sa fim luate de proaste , hai sa fim serioși ...suntem oameni nu animale !!! Nu înțeleg dacă ceea ce fac sau prețul nu este corespunzător cu ceea ce îți dorește fiecare , dc nu da mai departe și prefera sa facă subiect și sa jignească . Cine a fost la mine , ma cunoaște și știe cum sunt . 

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, larisa44 a spus:

Noi ar trebuit sa nu spunem nimic și sa fim luate de proaste , hai sa fim serioși ...suntem oameni nu animale !!! Nu înțeleg dacă ceea ce fac sau prețul nu este corespunzător cu ceea ce îți dorește fiecare , dc nu da mai departe și prefera sa facă subiect și sa jignească . Cine a fost la mine , ma cunoaște și știe cum sunt . 

Nu te-a luat nimeni de proastă, omul ti-a cerut o lista cu servicii si tu l-ai luat la impins vagoane pe aici. Chiar de curiozitate am derulat 3 pagini in urma pe topic si nu scrie nimic de serviciile la o acțiune in 3. Dar cum am zis si mai devreme, uneori am impresia ca voi ne plătiți pe noi, la cum puneți problema si vorbiți cu unii. 

Pozele erau tentante și începutul promitator, dar cand atitudinea lasă de dorit, eu zic pas. Nu-s fraierul nimănui si nici nu am sa platesc vreodată ca sa fiu luat si la mișto! 

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, mrbadass a spus:

Nu te-a luat nimeni de proastă, omul ti-a cerut o lista cu servicii si tu l-ai luat la impins vagoane pe aici. Chiar de curiozitate am derulat 3 pagini in urma pe topic si nu scrie nimic de serviciile la o acțiune in 3. Dar cum am zis si mai devreme, uneori am impresia ca voi ne plătiți pe noi, la cum puneți problema si vorbiți cu unii. 

Pozele erau tentante și începutul promitator, dar cand atitudinea lasă de dorit, eu zic pas. Nu-s fraierul nimănui si nici nu am sa platesc vreodată ca sa fiu luat si la mișto! 

O zi frumoasă! 😊

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Of of la ce sa ajuns. Daca ii pana acolo spun si eu ceva. Eu o cunosc pe Larisa, am vizitato in Sibiu cand a fost si chiar nu are fite si sa comportat frumos cu mine. Tot timpul cat am stat la ea a fost cu zambetul pe buze si am avut parte de o experienta frumoasa cu ea. Probabil sa grabit cand a scris, dar na se mai intampla. Nu trebuie sa o judecati atat de aspru. Eu zic sa ii mai dati o sansa si o sa vedeti ca am dreptate.

Acuma poate o sa spuneti ca sunt pestele ei, fiecare cu parerea lui, dar zic ca nu merita rautatile astea.

Toate cele bune.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, angelmro a spus:

Of of la ce sa ajuns. Daca ii pana acolo spun si eu ceva. Eu o cunosc pe Larisa, am vizitato in Sibiu cand a fost si chiar nu are fite si sa comportat frumos cu mine. Tot timpul cat am stat la ea a fost cu zambetul pe buze si am avut parte de o experienta frumoasa cu ea. Probabil sa grabit cand a scris, dar na se mai intampla. Nu trebuie sa o judecati atat de aspru. Eu zic sa ii mai dati o sansa si o sa vedeti ca am dreptate.

Acuma poate o sa spuneti ca sunt pestele ei, fiecare cu parerea lui, dar zic ca nu merita rautatile astea.

Toate cele bune.

Mulțumesc ❤️

Postat
Acum 12 ore, larisa44 a spus:

Strada Buftea ❤️

Eu m-am referit la servicii, unde le găsesc? Am înțeles tariful 1000 RON /h, dar ce include? Show lesby, interacționati între voi? Limbi peste tot? Cim, Cof? 

Postat
1 hour ago, anymatoru_ said:

Eu m-am referit la servicii, unde le găsesc? Am înțeles tariful 1000 RON /h, dar ce include? Show lesby, interacționati între voi? Limbi peste tot? Cim, Cof? 

Cred că au vrut să spună că le găseşti(pe servicii) pe strada Buftea, probabil dacă suni să īntrebi sau īntr-un caz mai rău, te prezinţi, dai banii şi afli ce-ţi oferă, doar că nu prea ştiu ele să se exprime.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Schimb 2 fete, model Larissa respectiv Yasmina, valoare 1000 ron/h cu model Lorena Summerland sau alt model din aceeasi clasa.

Postat

Sarutari , limbuțe , mângâieri,oral împreuna ... 💥💯

Masaj 😌😌😌

Show cu frișcă și ulei 🔥🔥🔥

Postat

Salutare, azi am avut placerea sa petrec o ora cu Yasmina si Larisa. Programarea prin whatsapp de ieri prin Yasmina. Locatia, pe Buftea, accesibila, apartament OK. Fetele sunt dragute, comunicarea OK, Yasmina e mai tanara, 18-20 i-as da, inaltuta, subtire dar are tot ce-i trebuie, Larisa e mai micuta, mai solida, cu sanii mari, dar arata bine, au fata draguta amandoua. Dupa curtoaziile de rigoare(discutia de la tigara, servit cu apa, cafea....)trecut la dus, inclusiv Larisa care abia se trezise :) am inceput actiunea cu un pic de actiune intre ele, fara sa uite de mine. Incercand sa ma fac de folos, am avut marea surpriza sa constat ca fetele acestea au o pasarica cum nu am mai prins. Mica, stramta, cu labiile mici dar existente. Nu mai stiu cu care ám inceput dar am ramas masca sa vad ca ambele sunt la fel. Daca am deschis gura le-am cuprins si pasarica si anusul. Bineinteles sunt si stramte, le-am si spus ca sunt primele la care nu mi-a lipsit analul. In fine care nu a-ti incercat inca un anal bun, mergeti la aceste fete ca e la fel. Trec la note ca mai am de lucru si nu ma pot plimba cu erectia asta provocata de amintirea acelor pasarici.

Locatie9, Aspect9, pentru pasarica inca+2, ON 9, cu DT si atentie la detalii, NP(sau AP ca nu stiu ce a fost) 10, nu stiu cat au simulat sau cat de bun am fost, fiind primul azi, dar am avut impresia ca le-am cam provocat si ceva orgasme asa ca am plecat super multumit. Pretul este cam mare, si pentru Cluj, dar a meritat, bineinteles merita si mai bine cu 400 ora cu ambele. Este decizia lor, eu am fost multumit. DTD 70 minute, timp petrecut prin acele stamtori, muuuuult prea putin, desi am intins-o cat am putut eu tot a trecut ora prea repede. Recomand Inca odata macar pentru acel NP/AP. Va pup fetelor si va astept inapoi.

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.