Sari la conținut

Cum a fost creat Universul ??

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pe mine ma fascineaza din ce in ce mai tare acest mister, stiu ca poate pare deplasat pentru un forum de curvari , dar totusi , suntem  toti oameni , avem toti pareri as vrea sa aflu si parerea voastra in legatura cu acest subiect, daca se poate fara caterinca si cearta ( doar daca se poate ).Pe langa asta ar mai fi , daca exista sau nu extraterestrii si ce este timpul ?? Astept cu interes sa vad ce aveti de spus.Mai jos sunt niste pareri ale unor personalitati ( daca le putem numi asa ) din Romania.

• Telefon: amada.dulcica
Postat

Teoria generala a oamenilor se stiinta ar fi cea de Big Bang...
Eu nu prea as fi de acord, nu e cazul sa explodeze ceva ca apoi sa prinda forme...
Universul e format din particule care se atrag sau se resping.
Asa cred ca s-a format pamantul si tot ce exista pe el.
In functie de particule care au intrat in contact, s-a format o viata sau alta...
Legat de extrateresti, doar o fire grandomana ar crede ca in afara de pamant nu exista viata pe alte planete...
Sper ca n-am aberat prea tare. :)

:hug1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

O replica din finalul unui film excelent, din 1997

CONTACT, cu Jodie Foster :

"Universul...este un loc destul de mare. Mai mare decat orice a visat cineva vreodata.

Daca suntem numai noi, ar fi o uriasa risipa de spatiu...."

( pt cine nu a apucat sa il vada.... filmul merita vazut )

• Like 4
  • Oras:CORNU
Postat

Eu am o mai mare curiozitate si anume,cum se beleau dinozaurii si daca dinozauritele faceau si sex oral....serios!

Scuze de off-topic,nu e rea intentie,sunt doar curios:)

Succes!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt oameni care se mai gandesc si la altceva decat la futut adica la lucruri serioase si complexe deci, cred eu ca nu cazul de caterinca ieftina. Cine nu este interesat, sau subiectul il depaseste (bine, subiectul ii depaseste si pe savanti, ce-i drept...) , din decenta, ar trebui sa se abtina. A bon entedeur, salut!

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Asa este,chiar ar fi absurd ca pe un site de curvari sa ne gandim la futut:)

Eu cred ca raspunsul la intrebarea lui bambuchaa il gasim in 'gaura neagra'.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Bambuchaaaaa sa nu e supi pe mine dar eu cred ca universul sa creat din Cllatiteeeeeeeee :kiss3 

Acum serios vorbind......

Universul este un mister..,,,...nu stiu sa zic cum sa creat..ar trebui sa ma mai documentez.....dar universul e plin de magie,si mereu de intrebari care nici pana azi nu si au gasit raspunsul

Extrateresti???? din povesti si documentare s ar parea ca exista acesti omuleti dar eu nu i am vazut si sincer nici nu mi doresc

Timpul??? 

Pfoaiss timpul este din punctul meu de vedere timpul este un fenomen care te face sa retraiesti amintiri din trecut,sa traiesti amintitri din prezent.si sa te gandesti la viitor...De exemplu mie mi ar place sa opresc timpul in loc atunci cand traiesc momente frumoase si speciale in viata sa le inghet sa le pot retrai....

Sper ca se poate intelege ceva din gandurile mele prea tulbure :)

Postat

Teoria Big Bang-ului esueaza in a ne spune ce era inainte de singularitatea initiala si de asemenea nu explica de ce temperatura in Univers este relativ uniforma dupa miliarde de ani de la formarea lui (daca aparea prin Big Bang trebuia sa existe fluctuatii). Pentru a explica aceste lucruri, un astrofizician canadian, Niayesh Afshordi, a lansat teoria ca Universul nostru tridimensional s-a format in cadrul unui alt univers cvadridimensional in care o stea a colapsat si s-a format o gaura neagra. Au aparut niste "resturi" tridimensionale care au format Universul nostru.

Desigur mai exista si teoria creationista si a designului inteligent care spune ca Dumnezeu, o entitate dintr-un univers multidimensional, a creat universul nostru in scop experimental.

• Like 1
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Teoria generala a oamenilor se stiinta ar fi cea de Big Bang...

Dulcineea, :kiss3 :hug1 , cred ca ai vrut sa zici Gang Bang. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Intr-un univers cu mii de miliarde de stele, in mod sigur exista foarte multe planete care au permis aparitia vietii si in unele cazuri dezvoltarea vietii inteligente deci a ceea ce numim extraterestri. Problema este ca distantele de la ei pana la noi ar putea fi prea mari pentru a fi strabatute chiar si pentru o civilizatie mult mai avansata decat a noastra. Viteza luminii este ingrozitor de mica la scara Universului, doar daca ei nu au descoperit o alta metoda de deplasare, prin "gauri de vierme" (puntile Einstein-Rosen) care fac legatura intre pliuri ale spatiului (care pot face ca zone indepartate ale Universului sa fie de fapt apropiate, ca faldurile unei perdele...).

• Like 1
Postat

Iar timpul? Ce este timpul? Unii fizicieni spun ca timpul nu exista, ca toate evenimentele au loc simultan si ca perceperea timpului de catre noi este o iluzie. Eu prefer sa cred cealalta varianta care spune ca timpul este cel care indica sensul in care se desfasoara procesele termodinamice.

• Like 1
Postat

Dulcineea, :kiss3 :hug1 , cred ca ai vrut sa zici Gang Bang. :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  Nu am cuvinte! :laugh2

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

De ceva timp nu ma mai preocupa subiectul. E enervant sa nu afli raspunsul sigur la ceva ce te preocupa.. si sincer eu nu vad sanse sa apara raspunsuri concrete , demonstrate cat timp inca mai traiesc eu :)

• Like 1
Postat

Si nici multa vreme dupa aceea Cassy, putem doar sa ne jucam cu teoriile...

• Oras:Acolo
Postat

Daca Dumnezeu a creat pamantul si toate cele in 7 (parca) zile tot ce trebuie sa aflam e cate planete, stele mai exista si sa aplicam target-urile lui. Daca pt a crea atata varietate a fost nevoie doar de cateva zile...plm...universul a fost probabil ceva gen liquify in photoshop.

Motivul pt care nu am vazut extraterestri e pt ca noi suntem speciali si unici (nu chiar toti, mai mult evreii) si suntem perfectiunea creatorului.

Cei care-si pun intrebari de genul asta, daca sunteti credinciosi, raspunsurile sunt foarte la indemana...tot ce trebuie este un autobuz cu frane cam slabe iar apoi vi se vor raspunde la toate.

"Infidelii", raman cu intrebari si cat timp inca si le pun inseamna ca pamantul inca mai e locuibil ;)

ps: pt ateii care tot aduc dinozaurii in discutie...dupa ce a creat pamantul, dumnezeu s-a odihnit si a avut un cosmar care l-a facut sa se zbata si ...abracadabra dintr-o simpla miscare de wand...i-a dat subiect de film lui Spielberg.

• Like 1
Postat

Daca Dumnezeu a creat pamantul si toate cele in 7 (parca) zile tot ce trebuie sa aflam e cate planete, stele mai exista si sa aplicam target-urile lui. Daca pt a crea atata varietate a fost nevoie doar de cateva zile...plm...universul a fost probabil ceva gen liquify in photoshop.

Motivul pt care nu am vazut extraterestri e pt ca noi suntem speciali si unici (nu chiar toti, mai mult evreii) si suntem perfectiunea creatorului.

Cei care-si pun intrebari de genul asta, daca sunteti credinciosi, raspunsurile sunt foarte la indemana...tot ce trebuie este un autobuz cu frane cam slabe iar apoi vi se vor raspunde la toate.

"Infidelii", raman cu intrebari si cat timp inca si le pun inseamna ca pamantul inca mai e locuibil ;)

ps: pt ateii care tot aduc dinozaurii in discutie...dupa ce a creat pamantul, dumnezeu s-a odihnit si a avut un cosmar care l-a facut sa se zbata si ...abracadabra dintr-o simpla miscare de wand...i-a dat subiect de film lui Spielber

Ai blocat topicul...

Lasa-ne, pls, cu religia... A fost creata cand oamenii erau... fara internet....

Pana si mie imi dai o senzatie... sa spunem neplacuta, pentru ca mi s-a tot spus de manastiri, biserici, etc...

Dupa ce ne inhibam din nimicuri, asta mai lipsea...

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Cum a fost creat, sunt doar teorii. Big bang, universe paralele, universe multiple, etc. Nimeni nu stie.

Daca or exista extraterestri ? Mie imi place sa cred ca da. Din atatea sute de miliarde de galaxii, care contin miliarde de stele la randul lor .. Doar 0,000001% sa aibe viata pe ele, si asta ar insemna cateva milioane de planete cu viata pe ele. Ba, fie sa mai bagam si niste 0-uri, si tot ar fi cateva zeci de mii de planete.

Problema este distanta, si marimea universului intreg. Chiar daca am putea zbura cu viteza luminii, ne-ar lua sute si mii de ani ca sa ajungem unde am vrea. Cea mai apropiata stea e la 4,3 ani lumina. Adica zbori cu viteza luminii, si ajungi in 4 ani acolo. + ca nu gasesti nimic acolo.

Totusi au gasit o planeta mai aproape, care seamana cu pamantul, are apa, etc, dar e la 20 de ani lumina.

Si mie mi s-au parut interesante, si am vazut cam 90% din documentarele astea. The univers e misto. E si pe Youtube, in episoade mari, de cate 40-50 de minute. 9 sezoane.

Totusi, as vrea tare mult sa vad ca se mai duc pe luna, si incep sa lucreze la ceva acolo. Sau peste cativa ani, ca vor ajunge pe Marte. Si vom vedea imagini live si etc.

In fine, astea-s vise. Adevarul e ca noi nu avem voie nici in America sa mergem. Dapoi pe luna sau marte sau cine stie ce o sa se inventeze pe viitor. Noi nu o sa avem access la asa ceva. Daca si aici pe pamant, degeaba ai bani ca nu poti sa mergi unde vrei tu, cand vrei tu ... e clar, ce sa vorbim de stele luna si planete.

Postat

Ai blocat topicul...

Lasa-ne, pls, cu religia... A fost creata cand oamenii erau... fara internet....

Pana si mie imi dai o senzatie... sa spunem neplacuta, pentru ca mi s-a tot spus de manastiri, biserici, etc...

Dupa ce ne inhibam din nimicuri, asta mai lipsea...

Ai citit primele 5 cuvinte si ti-ai dat cu parerea...nu-i frumos.

Postat

Ai citit primele 5 cuvinte si ti-ai dat cu parerea...nu-i frumos.

Esti sigur ca ai citit pana la capat ce ai postat? :laugh2

Acum serios, discutiile legat de religie chiar nu au ce sa caute aici.

Daca nu e un subiect care sa scoale... macar sa nu fie unul care omoara orice chef... :)

:hug1

Postat

Asta e culmea! Omul e ateu si tu il acuzi ca ne plictiseste cu religia :lol:

Postat

Asta e culmea! Omul e ateu si tu il acuzi ca ne plictiseste cu religia :lol:

:laugh2

Cred ca sunt eu prea plictisita si scriu ca n-am ce face... :laugh2

Postat

Cum a fost creat, sunt doar teorii. Big bang, universe paralele, universe multiple, etc. Nimeni nu stie.

Daca or exista extraterestri ? Mie imi place sa cred ca da. Din atatea sute de miliarde de galaxii, care contin miliarde de stele la randul lor .. Doar 0,000001% sa aibe viata pe ele, si asta ar insemna cateva milioane de planete cu viata pe ele. Ba, fie sa mai bagam si niste 0-uri, si tot ar fi cateva zeci de mii de planete.

Problema este distanta, si marimea universului intreg. Chiar daca am putea zbura cu viteza luminii, ne-ar lua sute si mii de ani ca sa ajungem unde am vrea. Cea mai apropiata stea e la 4,3 ani lumina. Adica zbori cu viteza luminii, si ajungi in 4 ani acolo. + ca nu gasesti nimic acolo.

Totusi au gasit o planeta mai aproape, care seamana cu pamantul, are apa, etc, dar e la 20 de ani lumina.

Si mie mi s-au parut interesante, si am vazut cam 90% din documentarele astea. The univers e misto. E si pe Youtube, in episoade mari, de cate 40-50 de minute. 9 sezoane.

Totusi, as vrea tare mult sa vad ca se mai duc pe luna, si incep sa lucreze la ceva acolo. Sau peste cativa ani, ca vor ajunge pe Marte. Si vom vedea imagini live si etc.

In fine, astea-s vise. Adevarul e ca noi nu avem voie nici in America sa mergem. Dapoi pe luna sau marte sau cine stie ce o sa se inventeze pe viitor. Noi nu o sa avem access la asa ceva. Daca si aici pe pamant, degeaba ai bani ca nu poti sa mergi unde vrei tu, cand vrei tu ... e clar, ce sa vorbim de stele luna si planete.

De acord cu aceasta clona isteatza.Subiectul extraterestri,aproape imposibil sa nu existe distantele sint insa probabil de nestrabatut.

The Universe,un serial excelent,il am si vad in HD,urmariti-l cu placere,este interesant si comentat pe intelesul tuturor.

Teoria Big Bang nu imi pare foarte plauzibila,dovada "the ultimate" este "auzirea" zgomotului de dupa explozie.Mult mai plauzibila mi se pare teoria lui Fred Hoyle care spune ca hidrogenul si heliumul au existat dintodeauna ca si universul dealtfel,teoria Steady State,SS (suprapuneti cele doua litere ,una,vazuta in oglinda apoi rotiti 90 de grade si rezulta simbolul "infinit" ,cel de la mate)

post-21589-0-11300700-1385291445_thumb.png

Prietene,ai mare dreptate cand spui ce spui cu lipsa libertatii de deplasare.Macar "investim" banii intr-un mod agreabil:la fetele noastre frumoase :bow  :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...