Andreiupg Reputație: 32 Postat Mai 29, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 29, 2021 Am lesinat de râs, mâncăm popcorn...pepsi... si am intrat si am citit mesajele astea :))))
Vizitator cristii94 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 Daca nu vede asta,spuneți-i voi,a uitat.........PUNCT(fara supărare)😂😂😅😅😅
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 Acum 18 ore, cristii94 a spus: Daca nu vede asta,spuneți-i voi,a uitat.........PUNCT(fara supărare)😂😂😅😅😅 Presupun ca la mine te-ai referit.. Am fost singurul om care am folosit acest cuvant in toate recenziile făcute către ea.. PUNCT..amintiri frumoase!
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 La 29.05.2021 la 19:08, babanul82 a spus: Lasă că si tu ai încălcat conventia si mi-ai dat mesaj... Gata stop..nu am chef de discuții cu tine, am altceva mai bun de facut. La revedere! Daaa... iartă-ma ca ti-am răpit din timpul tău prețios. Poti sa demonstrezi ca eu am încălcat prima convenita? Ca eu pot😂😂😂😂
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 1 minut, karlaSweet0 a spus: Daaa... iartă-ma ca ti-am răpit din timpul tău prețios. Poti sa demonstrezi ca eu am încălcat prima convenita? Ca eu pot😂😂😂😂 Conventia*
marcusaureli Reputație: 805 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 1, 2021 Acum 25 minute, karlaSweet0 a spus: Conventia* Karla, l-am sunat pe Mircea Radu. A spus ca e interesat. Urmărește cu foc forumul. Deja își face "Caravana " 😇🚐 1
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 25 minute, marcusaureli a spus: Karla, l-am sunat pe Mircea Radu. A spus ca e interesat. Urmărește cu foc forumul. Deja își face "Caravana " 😇🚐 Iti Multumesc pentru ajutor, sa se grăbească putin, ca maine ajung in Ploiești si vreau sa intru in “direct”😂😂😂
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 28 minutes ago, karlaSweet0 said: Iti Multumesc pentru ajutor, sa se grăbească putin, ca maine ajung in Ploiești si vreau sa intru in “direct”😂😂😂 Seriossss? 😱😱 ajungi maine, sau ai zis la misto ? 🤣🤣
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Deci nu se poate..atâta noroc pe capul meu pe vremea asta 🤣😅 nu cred.. Motanu ma făcut super user 🤣 ..iubirea mea Karla întoarce.. ce sa mai..maxim de fericit... moare Titi de necaz 😂 😒🤔🤔au dar am cheltuit banii pe sp ce ma fac..😂😂 ca vreau la Karla ❤❤
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 9 minute, matei cosmin a spus: Seriossss? 😱😱 ajungi maine, sau ai zis la misto ? 🤣🤣 Mi-am terminat treburile pe aici si ma reîntorc la Ploiești de maine🥰 Nu vorbesc la misto!!!❤️❤️❤️
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 7 minute, dyerseve a spus: Deci nu se poate..atâta noroc pe capul meu pe vremea asta 🤣😅 nu cred.. Motanu ma făcut super user 🤣 ..iubirea mea Karla întoarce.. ce sa mai..maxim de fericit... moare Titi de necaz 😂 😒🤔🤔au dar am cheltuit banii pe sp ce ma fac..😂😂 ca vreau la Karla ❤❤ Sa faci împrumut la banca pana vin eu😤😤😤
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 1 minut, karlaSweet0 a spus: Sa faci împrumut la banca pana vin eu😤😤😤 Bag unu scurt la provident..🤣😂 ce crezi ca doar nu o fi Titi mai important ca tine, tu ești iubirea mea ❤😁 ,el era de distracție..tu nu vezi ce vreme este afara ce voiai sa murim de plictiseala pe aici..😂
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 2 ore, karlaSweet0 a spus: Daaa... iartă-ma ca ti-am răpit din timpul tău prețios. Poti sa demonstrezi ca eu am încălcat prima convenita? Ca eu pot😂😂😂😂 Cred ca era mai bine sa te ignor..dar totusi iti voi răspunde! După toata cearta noastră,într-adevăr eu am încălcat convenția cu niste mesaje unde ti-am cerut să mă ierți...nu ai avut plăcerea,asa ca am încetat...Adevarat? După ceva timp in care nu am mai vorbit cu tine, tu mi-ai trimis un mesaj in PM in care imi arăți o discuție cu cineva..Adevarat?..si tot tu mi-ai spus sa stau calm ca se exagerează foarte mult pe forum..Adevarat? Ultimul meu mesaj către tine a fost de Sfintele Pasti...am considerat la acel moment ca e frumos sa iti urez Sărbători fericite.. de ce am făcut treaba asta?: pentru ca am considerat ca suntem oameni...dacă te-am deranjat..imi cer scuze.. PUNCT.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 1, 2021 Sitradeee, unde esti? Hai ca nu e totul pierdut. 3 1
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Hai la multi ani tuturor copiilor din voi! 🍹🍭Indiferent de varsta pe care o aveti, bucurati- va si zambiti de dragul copilariei. 🎂🍾🥂 1
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 12 minutes ago, matei cosmin said: Hai la multi ani tuturor copiilor din voi! 🍹🍭Indiferent de varsta pe care o aveti, bucurati- va si zambiti de dragul copilariei. 🎂🍾🥂 Si inca ceva : I VOI LU !!! ❤️🤣🤣
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 56 minute, babanul82 a spus: Cred ca era mai bine sa te ignor..dar totusi iti voi răspunde! După toata cearta noastră,într-adevăr eu am încălcat convenția cu niste mesaje unde ti-am cerut să mă ierți...nu ai avut plăcerea,asa ca am încetat...Adevarat? După ceva timp in care nu am mai vorbit cu tine, tu mi-ai trimis un mesaj in PM in care imi arăți o discuție cu cineva..Adevarat?..si tot tu mi-ai spus sa stau calm ca se exagerează foarte mult pe forum..Adevarat? Ultimul meu mesaj către tine a fost de Sfintele Pasti...am considerat la acel moment ca e frumos sa iti urez Sărbători fericite.. de ce am făcut treaba asta?: pentru ca am considerat ca suntem oameni...dacă te-am deranjat..imi cer scuze.. PUNCT. Aaaa... verbesti despre tipu care mi-a spus ca stie de la tine ca eu fac dominație? sau de mesajele pe care mi le dau dupa numarul de munca?
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Chiar acum, karlaSweet0 a spus: Aaaa... verbesti despre tipu care mi-a spus ca stie de la tine ca eu fac dominație? sau de mesajele pe care mi le dau dupa numarul de munca? Cum..îți dai singura mesaje..😂😂😂 ,vai dar spune aici..ca îți dau băieții la mesaje de te plictisești.. 😋😋
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 2 minute, karlaSweet0 a spus: Aaaa... verbesti despre tipu care mi-a spus ca stie de la tine ca eu fac dominație? sau de mesajele pe care mi le dau dupa numarul de munca? Dar oricum, sa stii ca mie imi este dor de tine si te pupic dulce “furiosul meu”❤️❤️❤️❤️
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 2 minute, dyerseve a spus: Cum..îți dai singura mesaje..😂😂😂 ,vai dar spune aici..ca îți dau băieții la mesaje de te plictisești.. 😋😋 dai*
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 4 minute, karlaSweet0 a spus: Dar oricum, sa stii ca mie imi este dor de tine si te pupic dulce “furiosul meu”❤️❤️❤️❤️ Sa înțelegem ca ai adus "scule" noi și nu ai pe cine sa le testezi..😂😂 ,acum înțeleg eu dragostea voastră de la început..😋
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Chiar acum, dyerseve a spus: Sa înțelegem ca ai adus "scule" noi și nu ai pe cine sa le testezi..😂😂 ,acum înțeleg eu dragostea voastră de la început..😋 😂😂😂 nuuu!!! Eu nu fac dominație sau ceva de genul😁😈
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 56 minute, karlaSweet0 a spus: Aaaa... verbesti despre tipu care mi-a spus ca stie de la tine ca eu fac dominație? sau de mesajele pe care mi le dau dupa numarul de munca? Aveai tu o vorba..cred ca ne băgăm cam mult in seama! Vorbesc exact de mesajul pe care mi l-ai trimis în PM si la care ti-am si raspuns.. la acel moment ai spus foarte clar ca ti-ai dat seama ca nu sunt eu..repet: ultimul meu mesaj catre tine a fost cel de Paște! Nu stiu de ce mesaje vorbesti...am whatapul blocat si pe numărul meu si pe cel de muncă... 1 oră în urmă, karlaSweet0 a spus: Dar oricum, sa stii ca mie imi este dor de tine si te pupic dulce “furiosul meu”❤️❤️❤️❤️ Lasă aceasta vrajeala.. Îți aduci aminte cand ti-am spus că vreau sa vorbesc cu tine fata in fata sa imi pot cere iertare? Ai spus ca imi dai 50 lei in plus numai sa nu mai auzi de mine.. Acum iti dau eu 300 ron numai sa nu mai aud de tine.. P.S: fără să te jignesc sau sa jignesc pe alti..poate pentru alti esti universul lor...pentru mine nu mai reprezintă nimic.. Deci draga Karla incearca sa te bagi cat mai putin in seama cu mine.. PUNCT.. la revedere si iti doresc numai bine!
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 6 minute, babanul82 a spus: Aveai tu o vorba..cred ca ne băgăm cam mult in seama! Vorbesc exact de mesajul pe care mi l-ai trimis în PM si la care ti-am si raspuns.. la acel moment ai spus foarte clar ca ti-ai dat seama ca nu sunt eu..repet: ultimul meu mesaj catre tine a fost cel de Paște! Nu stiu de ce mesaje vorbesti...am whatapul blocat si pe numărul meu si pe cel de muncă... Lasă aceasta vrajeala.. Îți aduci aminte cand ti-am spus că vreau sa vorbesc cu tine fata in fata sa imi pot cere iertare? Ai spus ca imi dai 50 lei in plus numai sa nu mai auzi de mine.. Acum iti dau eu 300 ron numai sa nu mai aud de tine.. P.S: fără să te jignesc sau sa jignesc pe alti..poate pentru alti esti universul lor...pentru mine nu mai reprezintă nimic.. Deci draga Karla incearca sa te bagi cat mai putin in seama cu mine.. PUNCT.. la revedere si iti doresc numai bine! Deci m-ai rănit profund din nou. La revedere si din nou sa nu mai aud de tine 😤😤😤 Punct de doua ori😈😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum