Sari la conținut

mihaela123

azi nu

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

• Varsta 20 ani
  • Data nasterii August 19, 1993
  • Sex
    female.png Feminin
  • Interests
    Buna ma numesc mihaiela ... am 20 de ani .. sunt din galati ... prestez serviici contra cost .. dak ati dorii sa ma cunoasteti mai bn va astept sa colaboram nr de tel.. 0740528754 vam pupat
  • Oras:galati
Postat

Am sunat eu aseara la dameza si am intrebat.o de preturi ...150 oral + normal si 200 ron ora ...si 300 ora de oral +normal + anal...SPOR

Postat

Astazi pe mess caprioara avea alte preturi : 150 ora n+o; si 250 ora N+oral+anal, numai la hotel. Deoarece nu vazusem pozele mi-a trimis poza cu spatele...

Oferta este variabila...

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Asta e oferta pusa pe mess ei:

oral 70 roni ... normal si oral 100 roni si .. 130 ora de normal oral la hotel .. si in masina si 0740528754 nuss la pc ma sunati si vb papa

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

buna.. oral singur 50 ron ... oral si normal nr.100 ron ..ora 150 ron ...oral normal si anal.. 250 ron ora nr de tel 0740528754 ......mai am o prietena dak doriti mergem amandoua http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

(http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/563643-buna-oral-singur-50-ron-oral-si-normal-nr-100-ron-ora-150-ron-oral-normal-si-anal-250-ron-ora-nr-de-tel-0740528754-mai-am-o-priete/)

post-56597-0-74684400-1389433180_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.