foldaj Reputație: 99 Postat Ianuarie 27, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 22 minute, Amanda_Eros a spus: Iti multumesc mult te ador si imi cer scuze pt erorile colegelor sunt noi Nu a fost cu intentie Ma bucur ca rezoluția mea ti a placut Si iti multumesc pentru ca esti tu asa cum esti si pentru prajituri ador te ador si le ador Iti multumim Ma bucur ca ziua s a terminat cum trebuie Aproape ireal cat bun simt si diplomatie poseda domnisoara Amanda. Chapeau!!! P.S. respect si pentru dl Tropical! Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 30 minutes ago, foldaj said: Aproape ireal cat bun simt si diplomatie poseda domnisoara Amanda. Chapeau!!! P.S. respect si pentru dl Tropical! Voi fi aici pentru voi Eu va multumesc oricand cu drag Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Buna.Azi cine defileaza? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 1 hour ago, henry jullien said: Buna.Azi cine defileaza? Buna Colegele mele Ayda , Sybel si Andreea o colega noua Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 am o colega noua pe Andreea pentru cei care le plac stilul mai matur cu forme si experienta Andreea colega mea are 30 ani, 1.66 cm dar pe tocuri daca vreti poate fi de 1.75 sau 1.80 super experimentata matura cu forme frumoase cred eu o sa va simtiti bine pe mana ei o sa pun poze cu andreea aici Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 astazi va asteapta Ayda, Sybel si Andreea (colega noua) Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 sa aveti o seara minunata si ne revedem maine Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Azi...cine si de la ce ora? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 11 hours ago, henry jullien said: Azi...cine si de la ce ora? Buna astazi incepand de acum sunt eu, Ayda, Sybel si Andreea va asteptam cu mare drag pasiune si caldura Link spre comentariu
andrei115 Reputație: 12 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Salutare! Am făcut o vizita zilele frumoasei Amanda un de am avut o experienta minunata,plina de erotism și un masaj excepțional. Chiar aveam nevoie sa uit de experienta ultimului salon Mulțumesc Amanda 😁 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 10 hours ago, andrei115 said: Salutare! Am făcut o vizita zilele frumoasei Amanda un de am avut o experienta minunata,plina de erotism și un masaj excepțional. Chiar aveam nevoie sa uit de experienta ultimului salon Mulțumesc Amanda 😁 KISS anytime yours Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Va astept cu programari pe ultimul moment al zilei va invit la noi Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 KISS OXOXOX Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Buna! La ce ora începeți astăzi? Și ce fete sunt disponibile? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 10 hours ago, gabriel2110 said: Buna! La ce ora începeți astăzi? Și ce fete sunt disponibile? Buna suntem de la 12 30 eu ayda & sybel si de la 15 00 este si andreea va asteptam cu mare drag 1 Link spre comentariu
andrei_alin43u Reputație: 5 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 La 20.01.2021 la 12:32, henry jullien a spus: Programarile pt o anumita fata pe ce numar le facem? La 20.01.2021 la 12:22, Amanda_Eros a spus: de astazi va asteptam impreuna cu Sybel si Ayda colegele mele noi 0737851673 Buna ziua! Ofera dominare hard Ayda? Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 3 minute, andrei_alin43u a spus: Buna ziua! Ofera dominare hard Ayda? Nu stiu,nu sunt pasionat... Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 9 hours ago, andrei_alin43u said: Buna ziua! Ofera dominare hard Ayda? doar soft Link spre comentariu
reisender Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Eros M - locatie, organizare, oferta – cea mai placuta surpriza din ultimele 12 luni. Cumva imi aduce aminte de Amaz… Amanda e minunata si superba, foarte profi !!! Multumesc, mult succes! Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 9 hours ago, reisender said: Eros M - locatie, organizare, oferta – cea mai placuta surpriza din ultimele 12 luni. Cumva imi aduce aminte de Amaz… Amanda e minunata si superba, foarte profi !!! Multumesc, mult succes! te asteptam oricand cu mare drag abea astept sa fim noi doi data viitoare te sarut Link spre comentariu
danny8989 Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 La 27.01.2021 la 12:36, Amanda_Eros a spus: Am fost si eu ieri, cand am intrat Amanda mi-a varat un termomentru in fata fara sa ma intrebe nimic de parca as fi venit la medicul de familie. Nu ar fi trebuit sa raman, desi si-a dat silinta sa repare atmosfera, a rezultat o laba trista. Bani aruncati. Recomand Ador. Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 9 hours ago, danny8989 said: da suntem obligate conform legii sa luam temperatura de la toti clientii conform regulilor de siguranta imi pare rau ca nu te-ai simtit bine cu mine vroiam sa te intreb ce nu ti-a placut la noi daca nu am fost eu ok, sexy si provocatoare sau daca ceva nu ti-a placut la amenajarea noastra dar apoi m-am uitat la ultimele postari ale tale si am vazut ca ti-au placut si atras inclusiv transexuale diverse deci inteleg de ce nu ai avut chimie cu mine iti multumesc ca ai mentionat ca "desi si-a dat silinta sa repare atmosfera" am fost un pic rautacioasa (pentru ca nu este frumos sa vorbesti de alt salon in topicul meu) cum ar fi sa intru si eu acolo si sa spun sunt mai frumoasa ca majoritatea colegelor voastre si de obicei fac o treaba mai buna si va recomand sa veniti la mine ? nu ar fi ok nu ? din aceasta cauza nu este ok sa mentionezi de altcineva sau alt loc la mine pe topic. repet imi pare rau ca nu te-ai simtit bine cu mine dar eu de obicei fac labe foarte fericite nu labe triste imi pare rau dar recenzia ta nu are nici o legatura cu mine, cum lucrez eu, detalii despre mine, tehnica mea si camera mea daca ai incercat sa iti afirmi dezaprobarea si sa promovezi alt salon aici eu nu o sa mai zic mare lucru si o sa-i las pe cei care vin la mine sa spuna cum sunt eu de fapt si ce fel de servicii fac si va invit cu mare drag daca vreti sa vedeti cum sunt de fapt si ce ofer va invit sa vedeti daca fac totul cu pasiune si cum sunt sau daca sunt cum spune domnul danny8989 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 Buna astazi ma gasiti la salon pe mine si pe Andreea va astept cu mare drag caldura si pasiune Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 SWEET KISS Link spre comentariu
CumMaCheama Reputație: 1 Postat Ianuarie 31, 2021 Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 2 hours ago, Amanda_Eros said: SWEET KISS Iris mai lureaza la salon ? Mai aveti oferta de happy hour ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum