Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Oras:Buc
Postat
18 hours ago, danny8989 said:

Te expui unei sesizari penale, pentru ca cum ti-am explicat mai sus, masurarea temperaturii este un act medical iar tu nu ai drept de libera practica ca personal medical. 

Esti tampit prietene?? Cum sa fie un act medical  autorizat masurarea temperaturii?  Ai copii? Ai avut vreodata febra?? Nu ti ai pernis sa le masori temperatura ca nu aveai voie sau faceai un act penal? V ati trezit toti filozofii necititi in perioada asta de covid..

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Masurarea temperaturii nu este un act medical. Are tot dreptul sa-ti masoare temperatura, ba chiar obligatia! Nu-ti convine, nu te duci! E foarte simplu! 

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat
11 hours ago, legionarul said:

Masurarea temperaturii nu este un act medical. Are tot dreptul sa-ti masoare temperatura, ba chiar obligatia! Nu-ti convine, nu te duci! E foarte simplu! 

multumesc

• Telefon: Nokia
Postat
1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus:

hm

Amanda,legat de sarut(FK),imi poti spune daca fumezi?eu nefiind fumator,chiar daca as vrea sa te sarut,nu mi ar placea,de aceea te rog o clarificare.ms

Postat
11 hours ago, foldaj said:

Amanda,legat de sarut(FK),imi poti spune daca fumezi?eu nefiind fumator,chiar daca as vrea sa te sarut,nu mi ar placea,de aceea te rog o clarificare.ms

nu fumez

si nu practic FK 

poate doar daca ne imprietenim foarte bine si avem super multa chimie nu promit

Postat
Acum 37 minute, Amanda_Eros a spus:

poate doar daca ne imprietenim foarte bine si avem super multa chimie

Cu cele 2 conditii de mai sus indeplinite,suntem mai aproape de o posibila nunta si parca nu as divorta🤔 (pamflet).

apreciez totusi sinceritatea ta! Kisses! 😉

Postat
9 hours ago, foldaj said:

Cu cele 2 conditii de mai sus indeplinite,suntem mai aproape de o posibila nunta si parca nu as divorta🤔 (pamflet).

apreciez totusi sinceritatea ta! Kisses! 😉

kiss bby

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

...foarte entuziast, doar daca este cel putin la fel de "dulce" ca si tine si la fel de statornica

Postat

Colega mea noua

Sara are 1.65 cm, 22 ani si 49 kg

Va asteapta cum o vedeti in poze sa va relaxeze prin masajul nostru erotic

Sara incepe intr-o ora doua pe la 10 00 am - 11 00 am incepe astazi

Va invitam la noi si va asteptam cu mare drag si pasiune

IMG-20210203-WA0049.jpg

IMG-20210203-WA0050.jpg

IMG-20210203-WA0051.jpg

IMG-20210203-WA0052.jpg

IMG-20210203-WA0053.jpg

IMG-20210203-WA0054.jpg

• Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu se pot face programari pt aceeasi zi la un interval de cateva ore, trebuie neaparat sunat cu 30 de min inainte?!

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

@Amanda Eros, cum stați cu ZEN ul si cu starea de spirit ? Ati mai avut clienti cu aversiune fata de termometru....ca vad ca echipa devine tot mai numeroasa si mai  atragatoare.🥰😋😚

• Like 6
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Postat

Tocmai ce am plecat de la Amanda...ce nume predestinat eros ului...Nu povestesc prea multe..doar esentialul...adica este de o frumusete rara si cu un corp de vis..Pozele afisate aici spun totul... Am fost un pic pe graba..am stat doar 40 de min...dar data viitoare voi sta cel putin 61 de minute...Masajul erotic este de mare exceptie...next time voi sari peste cel de relaxare😊. Vreau sa.ma bucur cat mai mult de o.priveliste si un corp minunate. Te sarut Amanda si ne vom revedea curand la inceputul sapt viitoare.

• Inimioara 1
Postat
3 hours ago, chaos said:

Nu se pot face programari pt aceeasi zi la un interval de cateva ore, trebuie neaparat sunat cu 30 de min inainte?!

Imi scrii pe whatsapp pe numarul meu personal +40 760 018 806

Si te programez cand vrei tu 

Postat
3 hours ago, derwall said:

@Amanda Eros, cum stați cu ZEN ul si cu starea de spirit ? Ati mai avut clienti cu aversiune fata de termometru....ca vad ca echipa devine tot mai numeroasa si mai  atragatoare.🥰😋😚

D asta iau temperatura inainte,  dupa you+me temperatura ar fi prea mare de masurat... nu am termometru cu asa de multe grade

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...