norbert1976us Reputație: 1436 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 2, 2021 18 hours ago, danny8989 said: Te expui unei sesizari penale, pentru ca cum ti-am explicat mai sus, masurarea temperaturii este un act medical iar tu nu ai drept de libera practica ca personal medical. Esti tampit prietene?? Cum sa fie un act medical autorizat masurarea temperaturii? Ai copii? Ai avut vreodata febra?? Nu ti ai pernis sa le masori temperatura ca nu aveai voie sau faceai un act penal? V ati trezit toti filozofii necititi in perioada asta de covid.. 2 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 @norbert1976us te sarut
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Va astept impreuna cu Andreea astazi colega mea
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 KISS 1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 2, 2021 2 hours ago, Amanda_Eros said: @norbert1976us te sarut Si eu...live cat de curand😘 1
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 2, 2021 Masurarea temperaturii nu este un act medical. Are tot dreptul sa-ti masoare temperatura, ba chiar obligatia! Nu-ti convine, nu te duci! E foarte simplu! 3
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 11 hours ago, norbert1976us said: Si eu...live cat de curand😘 hm
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 11 hours ago, legionarul said: Masurarea temperaturii nu este un act medical. Are tot dreptul sa-ti masoare temperatura, ba chiar obligatia! Nu-ti convine, nu te duci! E foarte simplu! multumesc
foldaj Reputație: 99 Postat Februarie 2, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: hm Amanda,legat de sarut(FK),imi poti spune daca fumezi?eu nefiind fumator,chiar daca as vrea sa te sarut,nu mi ar placea,de aceea te rog o clarificare.ms
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 11 hours ago, foldaj said: Amanda,legat de sarut(FK),imi poti spune daca fumezi?eu nefiind fumator,chiar daca as vrea sa te sarut,nu mi ar placea,de aceea te rog o clarificare.ms nu fumez si nu practic FK poate doar daca ne imprietenim foarte bine si avem super multa chimie nu promit
foldaj Reputație: 99 Postat Februarie 2, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Acum 37 minute, Amanda_Eros a spus: poate doar daca ne imprietenim foarte bine si avem super multa chimie Cu cele 2 conditii de mai sus indeplinite,suntem mai aproape de o posibila nunta si parca nu as divorta🤔 (pamflet). apreciez totusi sinceritatea ta! Kisses! 😉
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 9 hours ago, foldaj said: Cu cele 2 conditii de mai sus indeplinite,suntem mai aproape de o posibila nunta si parca nu as divorta🤔 (pamflet). apreciez totusi sinceritatea ta! Kisses! 😉 kiss bby
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2021 Buna Dragii mei , astazi ma gasiti pe mine, Sybel & Andreea Va astept cu mult drag si pasiune 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2021 Pentru programari call me / whatsapp
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2021 Sper ca sunteti la fel de entuziasmați ca si mine, de maine am o colega noua
71laciport Reputație: 4249 Postat Februarie 4, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 4, 2021 ...foarte entuziast, doar daca este cel putin la fel de "dulce" ca si tine si la fel de statornica
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 Colega mea noua Sara are 1.65 cm, 22 ani si 49 kg Va asteapta cum o vedeti in poze sa va relaxeze prin masajul nostru erotic Sara incepe intr-o ora doua pe la 10 00 am - 11 00 am incepe astazi Va invitam la noi si va asteptam cu mare drag si pasiune 1 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 Disponibile pentru programari
henry jullien Reputație: 983 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 Acum 16 minute, Amanda_Eros a spus: Disponibile pentru programari cine?🤭
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 2 hours ago, henry jullien said: cine?🤭 Eu , Sara & Andreea
chaos Reputație: 60 Postat Februarie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2021 Nu se pot face programari pt aceeasi zi la un interval de cateva ore, trebuie neaparat sunat cu 30 de min inainte?!
Membru Premium derwall Reputație: 682 Postat Februarie 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Februarie 4, 2021 @Amanda Eros, cum stați cu ZEN ul si cu starea de spirit ? Ati mai avut clienti cu aversiune fata de termometru....ca vad ca echipa devine tot mai numeroasa si mai atragatoare.🥰😋😚 6 4 1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 4, 2021 Tocmai ce am plecat de la Amanda...ce nume predestinat eros ului...Nu povestesc prea multe..doar esentialul...adica este de o frumusete rara si cu un corp de vis..Pozele afisate aici spun totul... Am fost un pic pe graba..am stat doar 40 de min...dar data viitoare voi sta cel putin 61 de minute...Masajul erotic este de mare exceptie...next time voi sari peste cel de relaxare😊. Vreau sa.ma bucur cat mai mult de o.priveliste si un corp minunate. Te sarut Amanda si ne vom revedea curand la inceputul sapt viitoare. 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 3 hours ago, chaos said: Nu se pot face programari pt aceeasi zi la un interval de cateva ore, trebuie neaparat sunat cu 30 de min inainte?! Imi scrii pe whatsapp pe numarul meu personal +40 760 018 806 Si te programez cand vrei tu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2021 3 hours ago, derwall said: @Amanda Eros, cum stați cu ZEN ul si cu starea de spirit ? Ati mai avut clienti cu aversiune fata de termometru....ca vad ca echipa devine tot mai numeroasa si mai atragatoare.🥰😋😚 D asta iau temperatura inainte, dupa you+me temperatura ar fi prea mare de masurat... nu am termometru cu asa de multe grade
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum