Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 3 hours ago, norbert1976us said: Tocmai ce am plecat de la Amanda...ce nume predestinat eros ului...Nu povestesc prea multe..doar esentialul...adica este de o frumusete rara si cu un corp de vis..Pozele afisate aici spun totul... Am fost un pic pe graba..am stat doar 40 de min...dar data viitoare voi sta cel putin 61 de minute...Masajul erotic este de mare exceptie...next time voi sari peste cel de relaxare😊. Vreau sa.ma bucur cat mai mult de o.priveliste si un corp minunate. Te sarut Amanda si ne vom revedea curand la inceputul sapt viitoare. Iti multumesc mult Te mai astept cu mult drag si pasiune de fiecare data Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 4, 2021 Just now, Amanda_Eros said: Iti multumesc mult Te mai astept cu mult drag si pasiune de fiecare data Saptamana viitoare cel tarziu cu siguranta..😘 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 Just now, norbert1976us said: Saptamana viitoare cel tarziu cu siguranta..😘 KISS O sa fiu aici pt tine Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 4, 2021 Te pup si eu..sa ai o seara minunata! Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 Acum 15 minute, Amanda_Eros a spus: KISS O sa fiu aici pt tine Mai lasa loc si pentru altii...... Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 4, 2021 2 minutes ago, henry jullien said: Mai lasa loc si pentru altii...... Mergi si fa i o recenzie domnisoarei...este de vis din toate pct de vedere..😊 1 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 As vrea,sa vad cum rezolv cu timpul....Apropo Amanda,stii deja cu cine vei defila maine? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 1 hour ago, henry jullien said: Mai lasa loc si pentru altii...... Te astept cu drag si pe tine 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 11 hours ago, henry jullien said: As vrea,sa vad cum rezolv cu timpul....Apropo Amanda,stii deja cu cine vei defila maine? maine sigur sunt eu si Andreea dar te anunt maine la pranz daca vin si celelalte colege (nu stiu sigur acum) 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Va invit sa incercati masajul nostru Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Dragilor nu uitati am o colega noua - pentru cei care nu stiti de ea pe Andreea pentru cei care le plac stilul mai matur cu forme si experienta Andreea colega mea are 30 ani, 1.66 cm dar pe tocuri daca vreti poate fi de 1.75 sau 1.80 super experimentata matura cu forme frumoase cred eu o sa va simtiti bine pe mana ei o sa pun poze cu andreea aici ii puteti scrie pe whatsapp direct la 0736 408 059 sau sa o sunati pentru programari Genul matura cu forme pline frumoase si super super experimentata fie ca va place o conversatie buna sau si un masaj mai tare sau sa ii simtiti sanii mari cum se plimba pe pielea voastra o sa va placa atingerea ei Andreea va asteapta in fiecare zi alaturi de mine 0736 408 059 - Andreea - Tel & Whatsapp Adresa Piata Amzei 1 la Eros Masaj Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Va invit la noi KISS Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Va asteptam cu mare drag Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2021 Astăzi la ce ora începeți? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2021 10 hours ago, gabriel2110 said: Astăzi la ce ora începeți? Te astept cu mare drag Whatsapp me pentru programari 0760018806 este nr meu personal Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2021 Astazi ma gasiti pe mine Va astept cu mare drag si va invit la mine sa incercati masajul meu Ingredientele le stiti TU + EU + Pasiune intr-o formula in care ne cunoastem mai bine SKIN on SKIN KISS Va astept Call me Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2021 Va astept sa incercati masajul meu erotic facut cu multa pasiune Va invit si va astept la mine Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 6, 2021 5 hours ago, Amanda_Eros said: Va astept sa incercati masajul meu erotic facut cu multa pasiune Va invit si va astept la mine Cu foarte.multa pasiune chiar...😊 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2021 On 2/6/2021 at 12:31 PM, norbert1976us said: Cu foarte.multa pasiune chiar...😊 hmmm KISS Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2021 Eu sunt libera astazi dar revin maine Avem deschis si astazi si avem astazi si maine multe surprize placute (colege noi) Va asteptam cu drag Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 7, 2021 1 hour ago, Amanda_Eros said: hmmm KISS Kiss U Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 7, 2021 Salutare tuturor, N-am mai recenzat pe cineva aici de mai bine de un an. A fost un incident cu un confrate probabil pescalau, care a si fost blocat ulterior si-am.promis ca voi marca negativ contributia mea la acest forum pe o perioada nedefinita...anyway, nu mai conteaza. Voi recenza si in continuare doar atunci cand gasesc pe cineva care chiar sa chiar merite o recenzie. Si in cazul de fata, Amanda merita! Sa incepem... Contact: usor, telefonic, pe nr ei! Programare ferma si respectata! Locatia: aici un minus! Un bloc vechi, genul cu bulina in care pasesti cu oarecare teama ca la un cutremur s-ar putea sa nu mai iesi. In interior curat, camera spatioasa, baia relativ ok cu 2 geluri de dus! Apa calda care a venit repede. De obicei la blocuri de-astea vechi stai mult si bine sa astepti apa calda. Amanda: BUNA! Si ar trebui sa nu mai scriu nimic! E exact asa cum am zis! O bucata bruneta, cu lentile de contact verzi, frumoasa la fata (sigur, aici doza de subiectivism e mare), piele fina, frumos mirositoare, corp de balerina pe care si-l pune in valoare f bine! Stie ce poseda si stie sa se ofere! Masajul: a inceput cu relaxare, pe spate, nimic spectaculos. Miscari ferme, de la talpi spre gat, fara sa insiste pe vreo zona...la erotic a fost chiar ok. Te maseaza soft, stie ce zone sa atinga, te simte si insista acolo unde crede ca-ti place! As puncta cu minus lipsa implicarii erotice cu gemete, priviri etc. Chiar un mare minus. Finalizarea destul de rapida, dtd cam 40-45 min cu tot cu dus! Ce mi-a placut la ea e ca e o fire calda, fara fite, naturala! Daca ar face si altceva as merge zilnic 😁 Spor! Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2021 On 2/7/2021 at 9:59 AM, norbert1976us said: Kiss U KISS back neata Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2021 22 hours ago, legionarul said: Salutare tuturor, N-am mai recenzat pe cineva aici de mai bine de un an. A fost un incident cu un confrate probabil pescalau, care a si fost blocat ulterior si-am.promis ca voi marca negativ contributia mea la acest forum pe o perioada nedefinita...anyway, nu mai conteaza. Voi recenza si in continuare doar atunci cand gasesc pe cineva care chiar sa chiar merite o recenzie. Si in cazul de fata, Amanda merita! Sa incepem... Contact: usor, telefonic, pe nr ei! Programare ferma si respectata! Locatia: aici un minus! Un bloc vechi, genul cu bulina in care pasesti cu oarecare teama ca la un cutremur s-ar putea sa nu mai iesi. In interior curat, camera spatioasa, baia relativ ok cu 2 geluri de dus! Apa calda care a venit repede. De obicei la blocuri de-astea vechi stai mult si bine sa astepti apa calda. Amanda: BUNA! Si ar trebui sa nu mai scriu nimic! E exact asa cum am zis! O bucata bruneta, cu lentile de contact verzi, frumoasa la fata (sigur, aici doza de subiectivism e mare), piele fina, frumos mirositoare, corp de balerina pe care si-l pune in valoare f bine! Stie ce poseda si stie sa se ofere! Masajul: a inceput cu relaxare, pe spate, nimic spectaculos. Miscari ferme, de la talpi spre gat, fara sa insiste pe vreo zona...la erotic a fost chiar ok. Te maseaza soft, stie ce zone sa atinga, te simte si insista acolo unde crede ca-ti place! As puncta cu minus lipsa implicarii erotice cu gemete, priviri etc. Chiar un mare minus. Finalizarea destul de rapida, dtd cam 40-45 min cu tot cu dus! Ce mi-a placut la ea e ca e o fire calda, fara fite, naturala! Daca ar face si altceva as merge zilnic 😁 Spor! iti multumesc mult ca te ai intors si pentru recenzie, nici nu sti cat apreciez ca ai venit la mine (mai ales ca ti-a gresit colega programarea inainte) iti multumesc mult si te mai astept oricand cu mare drag Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2021 Astazi am doua colegi noi o sa va placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum