Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 6 minutes ago, cafea_mare said: Masajul ca masajul, dar atitudinea?!? Cred ce fac eu si cum fac este evident si din modul in care ne prezentam si din recenziile celor care vin la mine Aici a fost vorba de un atac la imaginea noastra , lipsit de eleganta, raspunsul a fost direct proportional cu ceea ce am primit
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 9 minutes ago, cafea_mare said: Masajul ca masajul, dar atitudinea?!? Vezi recenziile celor care au fost la mine
71laciport Reputație: 4190 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 4, 2021 1 hour ago, cafea_mare said: 😀 pai bine ca au copiat si au dus mai departe ce era bine si frumos. Aici inteleg ca este vorba de un text. Barem ca fetele de la acest salon sa ofere pe jumatate ce ofera Ema. Daca textul chiar este copiat si cele de la eros sunt de bun simt o sa-l schimbe. Daca textul este copiat si nu o sa-l schimbe atunci... Problema este ce ne facem cu cele care copiaza si mentin serviciile de proasta calitate, ce ne facem cu fetele si saloanele ce sunt puse pe japca?! Dar oare de ce a sarit eros asa in sus?! stii despre ce vorbesc? daca vrei sa fii partinitor cu Ema este o atitudine gresita, reiterez INCA FUNCTIOINA Amazonia iar Ema care a fost la acel salon, a copiat in noul salon Fantasy initial locatia din Iacob Negruzzi, conceptul, textul, denumirea serviciilor, ambianta localului, Faptul ca se mentin cu servicii de caliatate Fantasy nu contest, am vizitat si fete din salonul Fantasy si pot spune ca nu ofera niciuna nimic deasupra a ceea ce ofera Amanda, iar modul agresiv prin care solicita modificarea unui text, nu consider ca au justificare sa o faca. Deranjeaza concurenta? preturile mai mici? sa se adapteze, asaeste cu toti jucatorii de pe piata in toate domeniile de activitate 1 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 1 minute ago, 71laciport said: stii despre ce vorbesc? daca vrei sa fii partinitor cu Ema este o atitudine gresita, reiterez INCA FUNCTIOINA Amazonia iar Ema care a fost la acel salon, a copiat in noul salon Fantasy initial locatia din Iacob Negruzzi, conceptul, textul, denumirea serviciilor, ambianta localului, Faptul ca se mentin cu servicii de caliatate Fantasy nu contest, am vizitat si fete din salonul Fantasy si pot spune ca nu ofera niciuna nimic deasupra a ceea ce ofera Amanda, iar modul agresiv prin care solicita modificarea unui text, nu consider ca au justificare sa o faca. Deranjeaza concurenta? preturile mai mici? sa se adapteze, asaeste cu toti jucatorii de pe piata in toate domeniile de activitate Multumesc
legionarul Reputație: 534 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 4, 2021 Are dreptate colegul! Ema a copiat conceptul Amazonia! Sunt unul din clientii Emei pe cand activa la Amazonia...da, ati auzit bine, facea si ea masaj si inca unul foarte bun acum cativa ani. Cu masturbare, degete in pasarica...tot tacamul! Chiar mi-as dori sa existe un coleg pe-aici care sa confirme ceea ce spun!
71laciport Reputație: 4190 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 4, 2021 44 minutes ago, legionarul said: Are dreptate colegul! Ema a copiat conceptul Amazonia! Sunt unul din clientii Emei pe cand activa la Amazonia...da, ati auzit bine, facea si ea masaj si inca unul foarte bun acum cativa ani. Cu masturbare, degete in pasarica...tot tacamul! Chiar mi-as dori sa existe un coleg pe-aici care sa confirme ceea ce spun! Pana una , alta, Amanda este unica, pentru atitudinea ei si pentru energia pozitiva cu care te incarca, pe durata masajului ei desavarsit, motiv pentru care o iubesc patimas! 1 1 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 Just now, 71laciport said: Pana una , alta, Amanda este unica, pentru atitudinea ei si pentru energia pozitiva cu care te incarca, pe durata masajului ei desavarsit, motiv pentru care o iubesc patimas! Si eu te ador Si iti multumesc
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 23 hours ago, fantasymassage said: Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy Am discutat cu agentia ce ne presteaza servicii online. Intamplator este agentia care a realizat si site ul vostru. Ei sustin ca ceea ce invocati este copy right ul lor si va roaga sa le platiti totusi daca vreti datoria de 300 euro pe care o aveti de aproape un an la ei ca sa aveti si voi voie sa va folositi de serviciile & copy right ul lor conform acordului cu ei. Data viitoare cand faceti o postare de orice fel la mine pe topic fiti siguri ca vine una imediat pe al vostru. Enigma rezolvata
dantas Reputație: 155 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Acum 47 minute, Amanda_Eros a spus: Am discutat cu agentia ce ne presteaza servicii online. Intamplator este agentia care a realizat si site ul vostru. Ei sustin ca ceea ce invocati este copy right ul lor si va roaga sa le platiti totusi daca vreti datoria de 300 euro pe care o aveti de aproape un an la ei ca sa aveti si voi voie sa va folositi de serviciile & copy right ul lor conform acordului cu ei. Data viitoare cand faceti o postare de orice fel la mine pe topic fiti siguri ca vine una imediat pe al vostru. Enigma rezolvata Asta a fost la ficat, si pentru salon si pentru toti care au comentat in necunostinta de cauza. Elegant 😁. 1
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Aprilie 5, 2021 Acum 50 minute, Amanda_Eros a spus: Asa va asteptam astazi Va invitam la noi sa incercati masajul nostru sunt alaturi de Alexandra , Natasha si colega noastra noua Cristina Kiss Oxoxox Da, da, da, un careu de Dame sexy si atragatoare ! 🥰🙌🏻👍🏻 5 1 3 1
foldaj Reputație: 99 Postat Aprilie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Acum 3 ore, Amanda_Eros a spus: Am discutat cu agentia ce ne presteaza servicii online. Intamplator este agentia care a realizat si site ul vostru. Ei sustin ca ceea ce invocati este copy right ul lor si va roaga sa le platiti totusi daca vreti datoria de 300 euro pe care o aveti de aproape un an la ei ca sa aveti si voi voie sa va folositi de serviciile & copy right ul lor conform acordului cu ei. Data viitoare cand faceti o postare de orice fel la mine pe topic fiti siguri ca vine una imediat pe al vostru. Enigma rezolvata Amanda sau cine scrie aici, la modul cum au pus problema cei de la Fantasy, meritau sa postezi pe topicul lor acest raspuns, dar felicitari ca nu s a procedat asa.....elegant cum s a procedat. 1
didinebunu Reputație: 155 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Aprilie 5, 2021 Fraților cat tupeu câta nesimțire este foame mare de bani . Salonul fantasy e pe piața de ceva timp 5-6 ani dacă nu mai mult.Indiferent cine a venit cu textul la ei este al lor și punct ,aveau anunț peste tot acum ceva ani in urma cu textul (o poveste in care tu ești personajul principal).Vorbim de un salon? Eu zic ca nu totul se învârte la Amanda .Cât despre salon nu poate fi vorba poate un apartament Da. In lunile de când e pe nimfo Amanda sus Amanda jos.Deci nu vorbim de un salon.Mai ne ia și la rost (experienta de 13 ani) dar nu in București Am văzut vati folosit de pozele la femei făcute in alte saloane sa nu mai spunem ați folosit pozele de la alte saloane ca publicitate,ne mai ia si la p...ca sunt cei mai cei despre ce vorbim fraților? Unde ați fost 13 ani? Pe Germania ? Cu ce amenințări veniti?ca au datori de 300 € doamne sunteți jalnici. Asumați-vă greșeala și punct . Amanda faci jumate jumate cu Claudiu ? Spune-i sa îți mai facă câteva conturi strict pentru tine .Mai merge prin saloane dupa femei ?Mai are bwv-ul? Sau la amanetat pentru anunțuri ? 4 1
dantas Reputație: 155 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Acum 52 minute, didinebunu a spus: Fraților cat tupeu câta nesimțire este foame mare de bani . Salonul fantasy e pe piața de ceva timp 5-6 ani dacă nu mai mult.Indiferent cine a venit cu textul la ei este al lor și punct ,aveau anunț peste tot acum ceva ani in urma cu textul (o poveste in care tu ești personajul principal).Vorbim de un salon? Eu zic ca nu totul se învârte la Amanda .Cât despre salon nu poate fi vorba poate un apartament Da. In lunile de când e pe nimfo Amanda sus Amanda jos.Deci nu vorbim de un salon.Mai ne ia și la rost (experienta de 13 ani) dar nu in București Am văzut vati folosit de pozele la femei făcute in alte saloane sa nu mai spunem ați folosit pozele de la alte saloane ca publicitate,ne mai ia si la p...ca sunt cei mai cei despre ce vorbim fraților? Unde ați fost 13 ani? Pe Germania ? Cu ce amenințări veniti?ca au datori de 300 € doamne sunteți jalnici. Asumați-vă greșeala și punct . Amanda faci jumate jumate cu Claudiu ? Spune-i sa îți mai facă câteva conturi strict pentru tine .Mai merge prin saloane dupa femei ?Mai are bwv-ul? Sau la amanetat pentru anunțuri ? Salut, nu inteleg de ce esti asa revoltat. Situatia e simpla. Un reprezentant al salonului rival a intrat aici cu niste acuzatii de plagiat. Reprezentanta salonului a dat o replica din care reiese clar ca nu e vorba de plagiat, drepturile fiind ale agentiei care a facut ambele siteuri. Daca salonul rival ar fi avut ceva de adaugat, ar fi comentat pana acum, nu? Oricum nu intereseaza pe nimeni povestile siropoase de pe siteuri, nu le citeste nimeni. Pe noi ne intereseaza aspectul si serviciile, atat. 1 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 16 hours ago, didinebunu said: Fraților cat tupeu câta nesimțire este foame mare de bani . Salonul fantasy e pe piața de ceva timp 5-6 ani dacă nu mai mult.Indiferent cine a venit cu textul la ei este al lor și punct ,aveau anunț peste tot acum ceva ani in urma cu textul (o poveste in care tu ești personajul principal).Vorbim de un salon? Eu zic ca nu totul se învârte la Amanda .Cât despre salon nu poate fi vorba poate un apartament Da. In lunile de când e pe nimfo Amanda sus Amanda jos.Deci nu vorbim de un salon.Mai ne ia și la rost (experienta de 13 ani) dar nu in București Am văzut vati folosit de pozele la femei făcute in alte saloane sa nu mai spunem ați folosit pozele de la alte saloane ca publicitate,ne mai ia si la p...ca sunt cei mai cei despre ce vorbim fraților? Unde ați fost 13 ani? Pe Germania ? Cu ce amenințări veniti?ca au datori de 300 € doamne sunteți jalnici. Asumați-vă greșeala și punct . Amanda faci jumate jumate cu Claudiu ? Spune-i sa îți mai facă câteva conturi strict pentru tine .Mai merge prin saloane dupa femei ?Mai are bwv-ul? Sau la amanetat pentru anunțuri ? Cel mai important Eu sunt la Eros, asta inseamna ca managerul de aici este mai bun decat managerul din alte parti pentru ca Doritorii de masaj ma gasesc doar aici Avem cea mai centrală locație Avem cele mai bune oferte Avem grija de voi in cel mai mic detaliu Motivul pentru care facem totul perfect este menirea noastră vrem să avem grija de voi in cel mai mic detaliu De la locație, la tratament, la oferte la mine. Si este normal ca cele mai bune fete din cele mai bune saloane sa vina la noi in echipa deoarece la noi formula este simpla: Doar ce este mai bun privind orice de la tratamentul vostru la echipa si publicitate. Nu numai ca are BMWul, dar posibil in 6 luni sa isi mai cumpere unul deoarece eu lucrez aici, sa imi cumpăr si eu unul si fiecare colega. Pentru ca fata de alta saloane noi avem grija sa meargă bine la toata lumea. Si motivul pentru care sunt aici este sa am grija ca totul va fi perfect pentru noi si pentru voi. 1
delusione Reputație: -285 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 8 minutes ago, Amanda_Eros said: Cel mai important Eu sunt la Eros, asta inseamna ca managerul de aici este mai bun decat managerul din alte parti pentru ca Doritorii de masaj ma gasesc doar aici Avem cea mai centrală locație Avem cele mai bune oferte Avem grija de voi in cel mai mic detaliu Motivul pentru care facem totul perfect este menirea noastră vrem să avem grija de voi in cel mai mic detaliu De la locație, la tratament, la oferte la mine. Si este normal ca cele mai bune fete din cele mai bune saloane sa vina la noi in echipa deoarece la noi formula este simpla: Doar ce este mai bun privind orice de la tratamentul vostru la echipa si publicitate. Nu numai ca are BMWul, dar posibil in 6 luni sa isi mai cumpere unul deoarece eu lucrez aici, sa imi cumpăr si eu unul si fiecare colega. Pentru ca fata de alta saloane noi avem grija sa meargă bine la toata lumea. Si motivul pentru care sunt aici este sa am grija ca totul va fi perfect pentru noi si pentru voi. Vlade , lasa dracului vrajeala asta ieftina ... dute inapoi la chat si fa sa fie bine acolo , nu mai inventa povesti . Fantasy e full de programari zilnic , daca nu suni din timp gasesti greu programare .. tu crezi ca 300euro era o suma pe care ei nu ar fii achitat o ? Textul de la fantasy este facut de Ema , nu este facut de absolut nicio agentie , ce spuneti voi aici este nesimtire curata si mintiti de ingheata apele ... dupa ce ca din cel mai cel salon cum l ati prezentat s-a facut un mare bordel , mai aveti si tupeul sa va luati de un salon care este cu adevarat numarul 1 in bucuresti .. Nu va faceti deloc cinste facand asta , furand texte de ma alte saloane si acuzand , practic tot fantasy este de vina in viziunea ta , Vlad, nu? Ei sunt de vina ca voi ati furat textul , ei sunt de vina ca v au scris , tot ei sunt de vina ca voi mintiti si asa mai departe, nu? Sa le spui la manageri sa ti mareasca salariul Vlade , ca tare bine stii sa intorci si sa manevrezi fiecare lucru online 5
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Aprilie 6, 2021 Se cam incinge atmosfera pe aici.... Treaba asta afecteaza ZEN ul maseuzelor si al micutului templu al masajului , Eros....nu-i asa ? Timpul le rezolva pe toate. Calm si liniste interioara va doresc tuturor !😇😇😇 7 3
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 21 minutes ago, delusione said: Vlade , lasa dracului vrajeala asta ieftina ... dute inapoi la chat si fa sa fie bine acolo , nu mai inventa povesti . Fantasy e full de programari zilnic , daca nu suni din timp gasesti greu programare .. tu crezi ca 300euro era o suma pe care ei nu ar fii achitat o ? Textul de la fantasy este facut de Ema , nu este facut de absolut nicio agentie , ce spuneti voi aici este nesimtire curata si mintiti de ingheata apele ... dupa ce ca din cel mai cel salon cum l ati prezentat s-a facut un mare bordel , mai aveti si tupeul sa va luati de un salon care este cu adevarat numarul 1 in bucuresti .. Nu va faceti deloc cinste facand asta , furand texte de ma alte saloane si acuzand , practic tot fantasy este de vina in viziunea ta , Vlad, nu? Ei sunt de vina ca voi ati furat textul , ei sunt de vina ca v au scris , tot ei sunt de vina ca voi mintiti si asa mai departe, nu? Sa le spui la manageri sa ti mareasca salariul Vlade , ca tare bine stii sa intorci si sa manevrezi fiecare lucru online Câteva lucruri sunt certe: Noi suntem de vina pentru ca cea mai frumoasa maseuza este la noi Pentru ca cel mai bun raport calitate pret este la noi prin ofertele noastre speciale Si o sa continuam sa fim cei mai buni Noi o sa ne preocupăm de cat de bine facem ceea ce facem si de fiecare lucru mic detaliu si aspect pe care il putem îmbunătăți de fiecare pentru clientii nostri 100% din eforturile noastre sunt pentru voi Zilnic mai buni pentru voi In calitate de competiție este normal sa va preocupați in continuare de ce facem noi. PS 1 Va recomanda sa fiti un pic mai pro client. PS 2 O sa schimbam BMW urile cu Tesla PS 3 Vlad va recomanda daca vreti un masaj cu o tipa super ok care a fost si model de chat total deosebit diferit de tot ceea ce exista in piata si la un pret super ok sa incercati masajul meu. (Noi tipele care am dat bine si pe camera suntem de obicei mai jucăușe si creative pentru ca ne place ceea ce facem). PS 4 nu o sa mai dam atentie celor care vorbesc conflictual , acuzativ sau au tentative ieftine de a ne ataca imaginea, pentru ca nu merita timpul nostru Va asteptam cu drag sa incercati masajul nostru sa vedeti care dintre părțile implicate în discuție are dreptate daca avem sau nu cea mai frumoasa maseuza, cel mai bun masaj , cel mai bun tratament pentru voi si cel mai bun raport calitate pret pentru voi. Va lăsăm pe voi sa judecati asta si va invităm la noi
andrei catalin Reputație: 64 Postat Aprilie 6, 2021 Postat Aprilie 6, 2021 Acum 22 minute, Amanda_Eros a spus: Câteva lucruri sunt certe: Noi suntem de vina pentru ca cea mai frumoasa maseuza este la noi Pentru ca cel mai bun raport calitate pret este la noi prin ofertele noastre speciale Si o sa continuam sa fim cei mai buni Noi o sa ne preocupăm de cat de bine facem ceea ce facem si de fiecare lucru mic detaliu si aspect pe care il putem îmbunătăți de fiecare pentru clientii nostri 100% din eforturile noastre sunt pentru voi Zilnic mai buni pentru voi In calitate de competiție este normal sa va preocupați in continuare de ce facem noi. PS 1 Va recomanda sa fiti un pic mai pro client. PS 2 O sa schimbam BMW urile cu Tesla PS 3 Vlad va recomanda daca vreti un masaj cu o tipa super ok care a fost si model de chat total deosebit diferit de tot ceea ce exista in piata si la un pret super ok sa incercati masajul meu. (Noi tipele care am dat bine si pe camera suntem de obicei mai jucăușe si creative pentru ca ne place ceea ce facem). PS 4 nu o sa mai dam atentie celor care vorbesc conflictual , acuzativ sau au tentative ieftine de a ne ataca imaginea, pentru ca nu merita timpul nostru Va asteptam cu drag sa incercati masajul nostru sa vedeti care dintre părțile implicate în discuție are dreptate daca avem sau nu cea mai frumoasa maseuza, cel mai bun masaj , cel mai bun tratament pentru voi si cel mai bun raport calitate pret pentru voi. Va lăsăm pe voi sa judecati asta si va invităm la noi Da bine spus . Una singura frumoasa Și salonul de fapt un apartament și un bordel Asha se futea de se rupea la Attraction Natasha adică fosta Tanya de la Attraction la fel se futea . Ca la cum arata nici nu se putea altfel și masajul era inexistent 3
didinebunu Reputație: 155 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Aprilie 6, 2021 Acum 16 minute, Amanda_Eros a spus: Câteva lucruri sunt certe: Noi suntem de vina pentru ca cea mai frumoasa maseuza este la noi Pentru ca cel mai bun raport calitate pret este la noi prin ofertele noastre speciale Si o sa continuam sa fim cei mai buni Noi o sa ne preocupăm de cat de bine facem ceea ce facem si de fiecare lucru mic detaliu si aspect pe care il putem îmbunătăți de fiecare pentru clientii nostri 100% din eforturile noastre sunt pentru voi Zilnic mai buni pentru voi In calitate de competiție este normal sa va preocupați in continuare de ce facem noi. PS 1 Va recomanda sa fiti un pic mai pro client. PS 2 O sa schimbam BMW urile cu Tesla PS 3 Vlad va recomanda daca vreti un masaj cu o tipa super ok care a fost si model de chat total deosebit diferit de tot ceea ce exista in piata si la un pret super ok sa incercati masajul meu. (Noi tipele care am dat bine si pe camera suntem de obicei mai jucăușe si creative pentru ca ne place ceea ce facem). PS 4 nu o sa mai dam atentie celor care vorbesc conflictual , acuzativ sau au tentative ieftine de a ne ataca imaginea, pentru ca nu merita timpul nostru Va asteptam cu drag sa incercati masajul nostru sa vedeti care dintre părțile implicate în discuție are dreptate daca avem sau nu cea mai frumoasa maseuza, cel mai bun masaj , cel mai bun tratament pentru voi si cel mai bun raport calitate pret pentru voi. Va lăsăm pe voi sa judecati asta si va invităm la noi Ceva recomandări pentru restul băieților ? Sunt mulți care ar vrea un examen la proba orală .... Bagă și tu o vorba cum sa se adreseze fetelor venin din partea lui C.... E ok așa ? De amandine savarine sau saturat vor și altceva plătesc bine 300-400. 1 1 1
darkxtr Reputație: 141 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 Acum 6 minute, andrei catalin a spus: Da bine spus . Una singura frumoasa Și salonul de fapt un apartament și un bordel Asha se futea de se rupea la Attraction Natasha adică fosta Tanya de la Attraction la fel se futea . Ca la cum arata nici nu se putea altfel și masajul era inexistent Nu mai fiți rai confratilor dacă de savarine și amandine nu aveți bănuți serviți cartofi 😂 app cât merge halatul băieți ? Lingurița am . Sigur îmi trebuie invitație pentru a gusta din cea mai tare Amandină .😂😂😂 1 1
georgepr Reputație: 1137 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 As propune un meci de wrestling in noroi cu fetele celor doua saloane pentru a rezolva problema
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 31 minutes ago, georgepr said: As propune un meci de wrestling in noroi cu fetele celor doua saloane pentru a rezolva problema Doar in miere
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 Catfight!!!!!😁 Fetelor, fara suparare, in tara asta plagiatul e damnabil. Iar vrajeala cu agentia, e de 2 bani: atata timp cat contentul e deja publicat pe un site, este proprietatea site-ului respectiv. Nu va amagiti cu sustinerea a 2 baieti disperati: atitudinea voastra nu va face bine la imagine! In rest, sa va dea Dumnezeu sanatate si clienti buni! 1
quark03 Reputație: 33 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Abu Dhabi Oras:Abu Dhabi Postat Aprilie 7, 2021 On 4/4/2021 at 8:49 PM, legionarul said: Are dreptate colegul! Ema a copiat conceptul Amazonia! Sunt unul din clientii Emei pe cand activa la Amazonia...da, ati auzit bine, facea si ea masaj si inca unul foarte bun acum cativa ani. Cu masturbare, degete in pasarica...tot tacamul! Chiar mi-as dori sa existe un coleg pe-aici care sa confirme ceea ce spun! legionare stii cum se spune "we cannot confirm or deny" pe de alta parte daca ai un pic de timp si talent la cautare... netul e mare
stephanos27 Reputație: 248 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Aprilie 7, 2021 Ceva detalii pentru clienti ? 🙋♂️🤷♂️🙂 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum